45-vuotias homopedofiili raiskasi 14-vuotiaan lapsen Kouvolassa – 5 vuotta vankeutta

Pedofiilille annettiin linnareissun pituudeksi 5 vuotta 6 kuukautta, mistä hän istunee puolet.

Rikos

gavel, auction, hammer

Itä-Suomen hovioikeus on vahvistanut aikaisemmin käräjäoikeudesta tulleen tuomion, jonka mukaan homopedofiili Petri Tapio Pulkkinen raiskasi 14-vuotiaan lapsen hotellin aidatulla alueella viime joulukuussa Kouvolassa. Raiskattu lapsi on lievästi kehitysvammainen.

Pedofiili-Pulkkinen tapasi lapsen homojen omassa Tinder-vastine Grindrissä. He sopivat treffit, joiden aikana liukuvoiteella varustautunut Pulkkinen raiskasi uhrinsa pihalla.

Homomies väitti, ettei tiennyt raiskaamansa lapsen olevan 14-vuotias. Hän väitti luulleensa tämän olevan 16, mikä ilmeisesti olisi ihan OK asia 45-vuotiaalle homolle.

Pulkkinen itse kertoi oikeudelle, että heidän tarkoitus oli yhdessä mennä maastoon masturboimaan. Tekopaikalta löytynyttä liukuvoidepurkkia hän selitteli sillä, että se olisi vahingossa pudonnut tämän taskusta, jossa se oli ollut edellispäivänä tapahtuneen tarpeen vuoksi. Uhrin mukaan Pulkkinen kuitenkin raiskasi tämän työntämällä sormia sekä peniksensä lapsen peräaukkoon. Myös oikeus vahvistaa asian tapahtuneen.

Oikeudessa kuultiin myös lapsen isää sekä ohi kulkenutta todistajaa. Todistaja oli sattumalta kohdannut hätääntyneen pojan hotellin lähellä. Poika oli todistajalle kertonut, että ”joku mies” oli ahdistellut häntä ja yrittänyt väkisin tulla päälle. Mies oli yrittänyt ottaa pojalta vaatteita.

Isän mukaan poika oli tullut selvästi hätääntyneenä kotiin, jossa hän oli kertonut tapahtumista. Hän pyysi poikaa kertomaan mitä tälle oli tapahtunut. Poika oli kertonut ”erään sedän” tehneen hänelle pahaa ja satuttaneen häntä. Poika oli näyttänyt kädellään alas päin.

Lähde: Iltalehti, Yle

Homot Kotimaa Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mummo

  Vastaa

  Valitettavasti tämä mummo vaatii ääretöntä tuomioiden koventamista. Minulta ei irtoa säälipisteitä siitä, ettei joku ymmärrä; mikä on alaikäinen, kehitysvammainen tai hyväksikäyttöä provisoiva henkilö.
  Maapallo tai maalätty toimii ihmisyen lakien mukaan. Ei ole sama, mitä on lässynliirunlaarun korkein ajatuskuvio. Tämä on maapallo, ei Siriusplaneetta.
  Paskateosta paskatuomio on ainut oikea tapa. Ei mummolla muuta.

  • GLGL

   Vastaa

   Väitetään, että ihmiskunta on 2000:n sukupolven aikana kehittynyt apinasta sivistyneeksi ihmisolioksi. Väitän, että päinvastainen on tapahtunut. Tämä uutinen todistaa sen aukottomasti. 2000-sukupolvea sitten maailmassa oli harmonia, täydellinen yhteiskuntajärjestys. Sitten joku keksi sosiaalidemokratian. Nyt ollaan siinä pisteessä, johon sos,dem.:n alkukirkko seuraajiansa evankelijoi: Et omista mitään, olet paska, olet onnellinen. Me päätämme, mitä ajattelet, koska demokratia!

 • Nimetön

  Vastaa

  Saunan taakse.

  • Ei voi muuta sanoa

   Vastaa

   Yhtykäämme virteen, homot hirteen.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tuonkin lapsen elämä on ja tulee olemaan täysin pilalla.

 • juhaII

  Vastaa

  Ja homopiirit jaksavat AINA pillastua kun asiapitoisesti yhdistää heidät alaikäisten poikien vähintäinkin seksuaaliseen häirintään. Toisin kuin ennen wanhaan hevonen kärryjen edessä lopulta tottui siististi ohiajaviin autoihin maantiellä. Öykkärit ovat erikseen niin hevoselle siinä missä ihmisillekin. Globalistien NWO ja YK:n Agenda 2030 nojaa voimakkaasti epäheteroaalisiin suhteisiin aina lapsia myöten aina vauvoihin saakka. Edellinen on sitä ”liberalismia”, joka on tosiasiassa ”pervotyrannia”!!! Ja tuossa ”onnelassa” päävainojen kohteena ovat erityisesti heteroseksuaalit, perheistituution puolustajat, joista molemmat perustuvat ent. länsimaissa (kommunisteja) kristinuskoon halusipa sitä tai ei. Koulusta jäi mieleen sanonta: ”Perhe on yhteiskunnan perusyksikkö!” Ehkäpä juuri tästä syystä perheinstituutio on voimakkaan tuhontahyökkäyksen pääkohde. Neuvostoliiton bolsevikit tuhosivat liki ensitöikseen avioliittoinstituution ja perheen ”taantumuksellisina porvarillisena” hapatuksena, josta oli päästävä eroon hinnalla millä hyvänsä. Niinpä kaikki miehen ja naisen välillä oli täysin vapaata pariutumista ja eroon pääsi kumppanistaan vain lähtemällä omille teilleen. Tällöin vapaista suhteista syntyneistä lapsista, joista kumpikaan vanhemmista ei huolehtinut. Kertyi valtavat laumat katulapsia ja heistä rikollisia lapsijengiä kuten Etelä-Amerikassa joissain paikoin on . Heidän tekemät ryöstöt ja muut julkeat tihutyöt olivat varsinainen riesa kaupungeissa eivätkä poliisit voineet niille mitään. Lopulta bolsevikkien oli taivuttava ja luotava kommunistinen perheinstituutio, jossa ”vihkiraamatun” sijaa näytteli kokelma Lenin puheita ja kirjoituksia. Eräässä haastattelussa Venäjän presidentti Vladimir Putin vertasi ironisesti lännen wokia, BLM, Antifa ja LGBTQ+ liikkettä suoraan Neuvostoliiton Bolsevikkeihin, jotka pyrkivät vääntelemään kaikki asiat mahdollisimman nurin päin ja kierteelle yhteiskunnassa. Toisessa yhteydessäb Putin sanoi Neuvostoliittoa hallinneita kommunisteja miehityshallinnoksi eikä se ollut mikään valtio.

 • Kyynikko

  Vastaa

  ”Tavattiin homosivustolla ja peppu tuli kipeäksi”… Jotenkin en osaa sääliä sen enempää uhria, kuin linnatuomion saanutta ”setääkään”.

 • GLGL

  Vastaa

  En ole koskaan ymmärtänyt sitä logiikkaa, jossa homopedo arvioi jonkun lapseen kohdistuneen muutaman minuutin pituisen aktin tärkeämmäksi, kuin oman koko loppuelämän tulevaisuuden. Onko se muka niin hienoa? Aivan, kun noilta tyypeiltä on suhteellisuudentaju ja itsesuojeluvaisto tyystin kadonneet. Mömmöjenkö syy?

  Nyt jotakin ryhtiä siellä pedopiireissä! Oma narsistinen ”tarve” käsitellä varhaislapsuuden traumoja tekemällä aikahypyn ja puolenvaihdon, on törkeän itsekästä. Miksi pitää joku viaton lapsi sotkea teidän mielenterveydellisten ongelmien ratkomisyrityksiin? Olkaa miehiä ja hoitakaa ongelmanne itse. ihan itse. Pystytte siihen!

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Suomessa toimii aktiivisesti homoja ja homojen ”oikeuksia” (jotka laajenevat vuosi vuodelta) lobbaava sakki, johon kuuluu vähän kaikkia aina poliiseista tutkijoihin, lääkäreihin, juristeihin, ihmisoikeusväkeen ja kirkkoon. Näinpä homojen röyhkeys on kasvanut mastodonttisiin mittasuhteisiin. Tämäkin hintti varmasti koki OIKEUTENAAN ”toteuttaa seksuaaalisuuttaan” 14-vuotiaan kanssa. Vaikka vähän hanttiin pisti, niin mitäs siitä. 

  Homojen tarkoituksellisen raa’at yhdynnät ja heteroista poikkeava irstaus (=monia satoja sukupuolipartnereita) jätetään kokonaan puhumatta. Leffa Brokeback Mountain yritti olla esimerkki homosuhteen ihanuuden puolesta, mutta siinäkin parin ensimmäinen yhdyntä muistutti erehdyttävästi raakaa raiskausta. 

  Nämä ihmiset ovat HULLUJA ja pahoja. Rikollisia ja uhmamielisiä. Korpilaki voimaan, ei siinä muuta. Mitä itse tekisitte, jos omalle 14-vuotiaalle kävisi noin?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  gavel, auction, hammer