Mohamed Abdullahi Muhumad raiskasi tutun alaikäisen – vankilaa

Vankeuden lisäksi tuomittu määrättiin maksamaan uhrille kärsimyksestä 15  000 euroa ja psyykkisen tilan häiriintymisestä 8  000 euroa.

Rikos

Suomen oikeusjärjestelmää ja veronmaksajien taakkaa on jälleen kuormitettu kulttuuria rikastavalla tempauksella, kun afrikkalaismies raiskasi alaikäisen tuttunsa ja päätyi vankilaan. Tuomion pituus on kolme vuotta ja kaksi kuukautta.

Mohamed Abdullahi Muhumad sai tuomion törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta ja kuvan levittämisestä. Uhri oli tekoaikaan 16-vuotias.

Muhumad raiskasi kiinnipitäen ja voimaa käyttäen 16-vuotiaan lapsen asunnossaan Helsingissä. Hän oli myös painostanut lasta lähettämään intiimejä kuvia itsestään, joita raiskaaja myöhemmin levitti sosiaalisessa mediassa.

Lähde: HS

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Uutiset Väestönvaihto Veronmaksajat

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Nuoruus ja tyhmyys, taas tässäkin. Vasta näin harmaapartaisena eläkeukkona itsekin (n. 10v sitten) tajusin ‚että kuinka paljon meitä kusetetaan. Olkaa nuoret fiksumpia kuin me boomerit.

  • Voi voi

   Vastaa

   Mä täytän kohta vasta 50 mutta kans tajusin homman nimen noin 10v sitten. Toki sitä ennenkin oli jo epäilyksiä. Nyt niitä ei enää ole vaan on selvää että meitä johdetaan kusetuksella kohti helvettiä.

 • tutustukaa niihin

  Vastaa

  Saiko suvakin kakara rikastusta.

  • errno

   Vastaa

   Ei tämäkään uhri hukkaan mennyt, jos seurauksena edes yksi roturealisti lisää.

  • Lisää valkoisia lapsia

   Vastaa

   Meillä peruskouluissa keskusteltiin aiheesta jo ‑78. Silloi nauroimme että ruotsalaiset kuolevat sukupuuttoon. Ja se että mutiaiset lisääntyy on yksi juttu. Mutta jo silloin oli nähtävissä ruotsalaisten syntyvyyden väheneminen. Ja se keikauttaa venettä paljon nopeammin kuin maahanmuuttajien syntyvyys. 

   -90 luvulla näin jo että Suomi seuraa Ruotsin tietä. Tosin ~25 vuotta myöhässä koska Suomi ei ollut niin houkutteleva maa. Vuoden 2014 jälkeen tuo ruotsalaisten 25 vuoden ”sukupuuttoonkuolemis” aika kurottiin Suomen osalta nopsasti kiinni. Nyt pitäisikin suomaalisten kaikkien lisääntymiskykyisten tehdä lisää lapsia. Viisi olisi jokaisen naisen hyvä lapsiluku. Pirkanmaa, Uusimaa ja Varsinaissuomi ovat jo menetetty muun-maalaisille. Mutta muu Suomi on vielä pelastettavissa.

 • juha II

  Vastaa

  EU:n kansanvaihto projekti EI lapsiuhreja laske. Sillä alikehittynyt Eurooppa on päätavoiteena jo aivan siksikin, että poliittinen eliitti olisi TODELLA edes karvan verran viisaampaa kuin Euroopan sekasontanavetta!

 • Julli

  Vastaa

  🌈💚❤️-aatetta parhaimmillaan.

  Miksi neekereitä päästetään sivistyneisiin maihin?

  • ro

   Vastaa

   Rikastuttamaan kulttuuria,lisäämään väriä katukuvaan ja sikiämään suomaalaisten fyllimakkaroiden kaa.!

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Saastaiselta mutakuonolta kyrpä poikki juuresta ja saastaisen somali mikälie mutakuonon omaan perseeseen.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tuollaisia tapauksia on viime aikoina ollut todella paljon ja vahva veikkaus on, että jostain kumman syystä ne tulevat valitettavasti vain lisääntymään.
  Ellei sitten suomalaisissa tapahdu jotain isoa muutosta ja he avaisivat silmänsä tälle touhulle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi