Onur Ali Avaz vankilaan – Raiskasi naisen aseella uhaten

Avaz oli jo aiemmin ollut väkivaltainen naista kohtaan. Hän oli lyönyt naista, kuristanut tätä sekä uhannut häntä veitsellä vuonna 2019.

Rikos

judge, hammer, judgement

Onur Ali Avaz raiskasi ex-kumppaninsa aseella uhaten viime maaliskuussa. He olivat eronneet jo useampi vuosi sitten. Suhteen päätyttyä Avaz ja nainen olivat jonkin verran tekemisissä keskenään. Vuonna 2022 Avaz oli kuitenkin tullut naisen kotiin. Paikalla hän oli ottanut naisen puhelimen ja suuttunut huomattuaan tämän viestitelleen toiselle miehelle.

Suututtuaan Avaz oli ottanut laukustaan aseen ja laittanut sen naisen ohimolle. Sen jälkeen hän komensi naisen riisuuntumaan ja tyydyttämään häntä suun ja käsien avulla. Nainen pelkäsi henkensä edestä eikä uskaltanut kieltäytyä. Oikeudessa hän kertoi ajatelleensa sitä, miten hänen lapsensa löytää äitinsä kuolleena verilammikosta kotiin tullessaan.

Avaz jatkoi naisen komentamista jatkamaan yhdyntää eri tavoin. Raiskauksen jälkeen hän oli ottanut naisen puhelimen ja salaa ottanut kuvia itsestään ja alastomasta naisesta niin, että naisen sukuelin oli kuvassa nähtävissä. Kuvat hän lähetti naisen miesystävälle.

Oikeudessa Avaz kiisti raiskauksen, ampuma-aseen käyttämisen ja vuoden 2019 pahoinpitelyt. Naisesta otetun kuvan hän myönsi. Avazin oma kertomus oli, että kaikki yhdynnät oli tehty yhteisymmärryksessä ja väkivalta liittyi rajuun seksiin. Hänen mukaansa raiskaussyytökset liittyivät naisen haluun pitää heidän seksisuhteensa salassa.

Oikeus ei löytänyt Avazin kertomukselle näyttöä, mutta sen sijaan naisen kertomusta tukevia seikkoja oli useampi. Vuonna 1988 syntynyt Onur Ali Avaz tuomittiin törkeästä raiskauksesta, kahdesta pahoinpitelystä, kotirauhan rikkomisesta, salakatselusta ja ampuma-aserikoksesta 3 vuoden 7 kuukauden ehdottomaan vankeuteen. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan uhrille korvauksia yhteensä 15 900 euroa.

Avazia syytettiin lisäksi yhdestä aiemmasta raiskauksesta, mutta sen kohdalla oikeus ei katsonut näytön riittävän tuomioon.

Lähde

Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Monikulttuuriset parisuhteet Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tush

  Vastaa

  Myöskin Milan ”TUSH” keissi Jaff on vihdoin ja viimein oikeudessa törkeästä lapsenraiskauksesta. Tanskan malli olisi toimiva jossa tunkeutujat passitetaan Kosovoon linnaan..

  • Nimetön

   Vastaa

   Jaffilla tulee olemaan tukalat 10 vuotta Suomen vankiloissa kun saa tuomion törkeästä lapsen raiskauksesta. Matkaselleissä voi sattua ja tapahtua kaikenlaista…

  • Nimetön

   Vastaa

   Kaveri poliisista kertoi, että Jaffa on ollut kova kyynelehtimään, kun ei pääse pois.

   • Sanna Mirella

    Vastaa

    Voi pientä poloista. Kyllä pääministeri Marin varmaan auttaa häntä, onhan itsekin itkupilli.

 • Totuus

  Vastaa

  Mutta nämä pääsevät Suomeen, ja Haavisto ei kieltää viisumia, onneksi nämä ovat suomessa

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Kuinka paljon halvemmaksi tulisikaan matkaselli!

 • Pertti

  Vastaa

  Tämän tapauksen pitäisi toimia esimerkkinä kaikille suomalaismiehille: Älä ota vaimoa, tai edes deittaile sellaisen kanssa, joka on heilastellut kunniakansalaisen kanssa. Se ei ole taakse jäänyttä aikaa, vaikka kuinka tulisi vakuutteluja. Tämä ei ole vihapuhetta, vaan erilaisten kulttuurien ymmärtämistä ja niihin sopeutumista.

 • juha II

  Vastaa

  Suomi on siinä tilassa missä pääministerin virka-asema velvoittaa.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Saastaisen mutakuonon kyrpä juuresta poikki ja mutiaisen omaan perseeseen.

 • Asdfg

  Vastaa

  Onkohan kyseessä lahtelainen kaveria joka on istunut aiemmin törkeestähuumaisaine rikoksesta pari kertaa?

 • Pekka

  Vastaa

  Saatanan ählämi karvakäsi. Miksi vitussa noita apinoita hyysätään täällä?? Toivottavasti vankilassa ottaa vahingossa osumia…

 • Nimetön

  Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  judge, hammer, judgement