Turkin terrorilistan kurdi uhittelee Partisaanille: ”Teistä ei ole terroristeiksi!”

Listasimme aiemmassa artikkelissamme lukuisia Delil Acarin nimiin rekisteröityjä yrityksiä, jotka ovat olleet joko raskaasti tappiollisia tai lyhytikäisiä.

Rikos

Delil Acar.

Uutisoimme kesäkuussa, että Turkki on vaatinut Suomea ja Ruotsia luovuttamaan joukon kurditaustaisia terroristeja ja rikollisia vastineeksi siitä, että Turkki tukisi kahden Pohjoismaan liittymistä Natoon.

Tuolloin uutisoimme myös, että Turkin media on julkaissut listan kurdeista, jotka Suomen ja Ruotsin täytyy luovuttaa Turkkiin tuomiolle, mikäli Nato-prosessia tahdotaan jatkaa. Nimilistan ohella media julkaisi kurditerroristien valokuvia. Turkki on erityisen kiinnostunut FETO- ja PKK-kurditerroristijärjestöjen jäsenistä, jotka ovat saaneet Pohjolasta turvapaikan. Lisäksi listalla ovat muihin rikoksiin syyllistyneet Cevdet Vurunbigi ja Sefer Kebabcı.

Turkki vaatii Suomea luovuttamaan seuraavat PKK:n terroristit: Sultan Aktepe, Sezgin Çırık, Burcu Ser, Osman Yağmur, Delil Acar ja Tekin Wishli.

Turkki vaatii Suomea luovuttamaan seuraavat FETO:n terroristit: Mehmet Demir, Adil Erol, Abdulkadir Yılmaz ja Zeynel Abidin Karadiş.

PKK-terroristi: Taloushämäryydet eivät johdu rahanpesusta vaan investoinneista

Pohjoismaissa oleskelevat kurditerroristit ovat verkostoituneet paikallisen äärivasemmiston kanssa. Toisaalta kurdimilitantit ovat pitäneet kuitenkin julkisuudessa matalaa profiilia, jotta terroristileima ei estäisi heitä tekemästä rahaa Suomessa.

Partisaani on esitellyt eräiden listalle päätyneiden kurdien taustoja muun muassa artikkelissamme ”Äärivasemmistolaiset kurditerroristit, joista Suomen valtamedia vaikenee”. Eräs artikkelissa esiintyneistä hahmoista on edellä mainittu PKK:n Delil Acar. Listasimme artikkelissamme lukuisia Acarin nimiin rekisteröityjä yrityksiä, jotka ovat olleet joko raskaasti tappiollisia tai lyhytikäisiä.

Acar lähestyi Partisaanin toimitusta chekaacar@gmail.com-sähköpostiosoitteesta lähetetyllä viestillä. Hänen mukaansa mihinkään yritykseen ei liity rahanpesua. 

Sen sijaan yritysten ongelmat johtuvat Acarin mukaan muun muassa sairastelusta ja suurista investoinneista. Partisaani tosin näytti sähköpostin kansallismieliselle yrittäjälle, joka huomautti, että investoinnit merkitään taseeseen, ei tuloslaskelmaan. Huonoa tulosta ei siis voi selittää investoinneilla.

”Hankitaa perkeleen elämää”

Acarin mukaan PKK:n kutsuminen terroristiseksi on perusteetonta, koska aseistettu murharyhmä koostuu tosiasiassa vapaustaistelijoista:

”En ole terroristi. Teistä en tiedä, teistä ei varmaan ole siihenkään. Muista vielä että asioilla on kaksi puolta, se mikä on sulle terroristi, voi olla toiselle sankari. Vähän niin kuin Putin.. you know what I mean right baby 🙂 Ai niin vielä yksi juttu. Rasismi ei voita Suomessa. Kaikkea hyvää sinnekin,” Acar kirjoitti.

”Hahaha,” Acar jatkoi myös ja antoi sitten Partisaanille loppulausunnon: ”Hankitkaa perkeleen elämää.”

Lue myös:

Terrorilistan kurdilla linkki Suomen juutalaisjohtajaan
Turkki julkaisi listan kurditerroristeista, jotka Suomen on luovutettava

Äärivasemmisto Delil Acar FETO Kotimaa Kurdit Kurditerrorismi Politiikka Rahanpesu Rappiokulttuuri Rikos Terrorismi Terrorismin puolustaminen Terrorismin rahoittaminen Ulkomaat Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

29 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Olisi hienoa, kun pysyttäisiin Naton ulkopuolella ja samalla nämä kaikenlaiset Acarit lähetettäisiin Turkkiin, se olisi paras diili.

  • PaskaPuuro

   Vastaa

   Voihan sen kuljettaa turkin suurlähetystöön ja eiköhän loppu joudu aikas kivuttomasti.

  • Toni

   Vastaa

   Näitä irakilaisia ja muita musulmaaneja on Suomessa aivan liikaa. Takaisin koteihinsa tappelemaan — sopii sinne kulttuurin paremmin niiden puuhastelu. Ei kai kukaan kansallismielinen viitsi elämäänsä pilata ja linnaan joutua. Vaikka joku menisi ampumaan 200 kansanedustajaa, niin seuraavana aamuna siellä olisi 2000 uutta hakijaa jonossa. Mikään ei tule muuttumaan. Meidän on päästävä irti eurosta ja irti EU:sta. Laki tulee saada takaisin ja kaikenmaailman kansainvälisoikeudelliset velvoitteet & sopimukset tulee heittää romukoppaan. ”Pakolaiset” ja muut turhuudet ulos Suomesta: perheenyhdistys täytäntöön — lähntömaissa!

   • Hh1488

    Vastaa

    kyllä ite ainaki olisin valmis.joka päivä vaan valmiimpi,tartteis olls saman henkisiä ja aseita

 • otto suni

  Vastaa

  Suomea rikastuttavat kurdit ovat ainoa tukemme tässä tilanteessa sillä he pystyvät estämään Suomen liittymisen sionistiseen Natoon. Kiitos terroristit.

  • Olet terroristi

   Vastaa

   Sairas olet.
   Oletko oikein ylpeä tuosta ulostuksestasi?

  • T . T

   Vastaa

   Häpeä, kansan petturi.

  • Partisaani 1

   Vastaa

   Geneettiset tutkimukset kertoo että Kurdit ovat lähisukulaisia ”valejuutalaisille,” siis Ashkenazeille/Sionisteille ! Suomi ei tarvitse niitä hyväksikäyttäijiä – Näin sanoo ulkomailta peräisin oleva suomalais partisaani 1 !

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Se että Suomen poliittiselle johdolle tuli yllätyksenä Turkin vaatimuslista Nato-kysymyksen myötä, kertoo vain sen miten pihalla Suomen poliittinen johto on ollut ulkopolitiikassa. Presidentti Kekkosen aikana kaikki katsottiin vielä realismin näkökulmasta, mutta Koiviston ajoista lähtien ulkopolitiikka on ollut pelkkää idealismia, ja sen huomaa. Itsenäiselle ja terveellä tavalla itsekkäälle kansallisvaltiolle kuten Turkille ulkopolitiikka on ja pitää olla ANKARAA JA RAAKAA VALTATAISTELUA, eikä mitään muuta. 1900-luvun historian pelkkä pintapuolinenkin tarkastelu kertoo sen että ulkopolitiikan teko ei ole mitään SOPIMUSUSKOVAISTEN hölmöjen touhua. Näissä vallitsevissa olosuhteissa Turkin toiminta on minun mielestä niin NORMAALIA kuin olla ja voi. Toivottavasti neuvotteluista Turkin kanssa tulee pitkät ja vaikeat, se varmasti kasvattaisi Haavistoa ja Niinistöä!.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Kurdien ainoa tuki tuli aikoinaan vain sovjetista. Ryssälän omista ”hajoita ja hallitse”-syistä se oli perusteltua. Samoin Suomen itsenäisyydelle ainoa tuki tuli Saksasta 1918 ja 1941–1944.
  Kurdit ovat jääneet sen sisäistämänsä kommunistiprobagandansa uhreiksi, kun muualta ei tullut tukea, kaikki tuki on vedetty aina strategisella hetkellä pois, kuten usa teki hiljan ja annettiin Turkin ottaa haltuu pohjois-Syyrian kurdialueita, sekä pommittaa Irakin kurdialueita jälleen kerran.

  Kun pystysivät poistamaan tuon punatähtisaastan toiminnastaan niin olisi heillekin helpompi päästä itselliseksi isommaksi Kurdistaniksi tasaveroiseksi Turkin kera. 😉

  Seppo Lehto historioitsija eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa 2023
  https://eduskuntavaaliehdokas-Pirkanmaa.blogspot.com

 • TT

  Vastaa

  Partisaanin toimittajat eivät ole mitään suomi-lampaita. Meidän muiden osalta kurdin kritiikki voi pitää paikkansa. Olemme nössöjä. Massamaahanmuuton ym. globalismin vastustamisella ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa. On voitto rasismiile, jos Suomen kansan geenipooli joutuu vaaraan ja kulttuurin rippeetkin hävitetään. 

  On myönnettävä, että kurdien tyyppiset tapaukset ovat ainoita oikeita pakolaisia. On varsin uskottavaa, että heille käy huonosti, jos heidät palautetaan. Tyhmyyttään ovat kuitenkin lähteneet kommunistien kelkkaan. 

  Jos vasemmistolainen ”sissi” taistelee USA:n tai Usraelin imperialismia vastaan, niin hatunnosto hänelle. Mutta nyt kun vasemmisto on kaapattu lähes kokonaan globalistien puolelle ja aivopesty mm. ilmastokulttiin, LGBTQ?-sekoiluun tai koronakommunismiin, niin vasuri on pelkkä typerys ja kasaarimafian pelinappula, pelle ja NPC vailla omia aivoja. Tämmöisen joukon keskeltä on turha huudella yhtään mitään.

 • Jani Ketola

  Vastaa

  ”Hankitkaa perkeleen elämä”

  Minulle riittäisi kyllä ihan perinteinen elämä, mutta kovin tunkevat tuota elämää perkeleen kanssa joka paikassa.

  Hyvin kuvaava ilmaisu tältä marakatilta, joka ei varmaan edes ymmärrä mitä juuri käski hankkimaan.. 

  Taisi olla se kuuluisa freudilainen lipsahdus.

  • Perkunas

   Vastaa

   Nimellä ”Perkele” on etymologisessa mielessä eri merkitys eurooppalaisissa uskomuksissa kuin kristittyjen tulkinnoissa, jotka poikkeuksetta demonisoivat alkuperäiset mytologiat. 

   Ukkosenjumalan elämä kelpaisi!

 • Tekijämies

  Vastaa

  Jos kebabtieteilijä on vapaustaistelija, niin miksi hän ei mene taistelemaan turkkilaisia vastaan rintamalle?

  Suomessa kurdit luulevat, että he ovat suuria sankareita joiden ”vapaustaistelua” pitäisi suomalaisten kannattaa ehdoitta.

  Turkkilaiset vihaavat kurdeja ja sama toisten päin. Mitä sitten? Antaa tapella vaan keskenään!

  Jos tämä kebabtieteilijä olisi lukenut enemmän Partisaanin nerokkaita artikkeleja, niin ehkä hän olisi jopa kyennyt sivistämään itseään.

  • Toni

   Vastaa

   Kosovolaiset voisivat mennä myös takaisin Kosovoon. Luulen että niitä tuli vain kiihtyvällä vauhdilla 2008 jälkeen tänne döner kebapeja pyörittämään.

 • Bella

  Vastaa

  ””En ole terroristi. Teistä en tiedä, teistä ei varmaan ole siihenkään. Muista vielä että asioilla on kaksi puolta, se mikä on sulle terroristi, voi olla toiselle sankari. Vähän niin kuin Putin.”

  Sinansa kertovaa naiden arvomaailmasta. Ihme, etta valtamedian tadit naita paijaa. Siis, kuka pitaa putinia ”sankarina”? Kuka pitaa terrorismia jotenkin kyvykkyytta osoittavana toimena? Minulle opetettiin yliopistossa, etta terrorismilla ei saavuta mitaan, koska 1) terrorismi ei ole poliittisesti merkitsevaa siina mielessa, etta terroristi ei halua neuvotella, siis ei halua politiikan kayttoa, kuitenkin juuri olitiikan keinoin hallinnot hoitavat asioita enemman tai vahemman, 2) terrorismissa on suuri riski vieraannuttaa oma vaesto muista, vrt. kurdien aina jatkuva huono tilanne, 3) terroristit marginalisoivat itsensa ja asiansa valtavaeston silmissa, vrt. tiedon puute ja historiatiedon puute. Acarinkin kannattaa menna yliopistoon, niin voi alkaa ymmartaa, etta miten epatoivoisilla keinoilla on taistellut kansansa puolesta siina mielessa siis, etta on itse asiassa nailla terroristisilla keinoilla vain pahentanut itse omaa tilannettaan.

  • Acar

   Vastaa

   Siitä on 14v, miksi jauhatte edelleen asioista ikään kuin ne ois tapahtunut viime kuussa.

   • Bella

    Vastaa

    Enta milla tavalla nyt sitten toimit rauhanomaisemmin kansasi hyvaksi? Kielenkayttosi osoittaa, etta mikaan ei ole paakopassasi muuttunut, vaan edelleen ajattelet asioista kuin katupoika. Kokeile vaikka avoimen yliopiston politiikan tutkimuksen kursseja. Voit saada uusia ideoita.

    Kun sain vihapuhetuomion, menin yliopistoon, koska tuomaritati oikeussalissa vaati minua tekemaan niin (no todellisuudessa olin jo aloittanut siella vahan aiemmin muutamalla kurssilla, mutta tuomari vaatimalla vaati minua valmistumaan ja ”tekemaan yliopistouran”, ynna viela paljon aiemmin, monta kymmenta vuotta sitten, olin suorittanut eraan opintokokonaisuuden, josta minulle on nyt tutkijanurani luomisessa yllattavaa hyotya, ynna suvussani tavataan ”tohtoroitua”). Mene sinakin, Acar, opiskelemaan, vaikka et tutkijaksi asti aikoisikaan!

 • MN

  Vastaa

  Ilman Usan ehdotonta ja vankkumatonta tukeaan 75v ajan Israel olisi Kurdistanin tasolla.

  • enkeksinimee

   Vastaa

   Hyvä sillä Israel ja Usa ovat maailman syöpä

 • NiinistönVille

  Vastaa

  http://www.ytj.fi ‑sivuilta löytyy kyseisellä nimellä
  muun muassa osoite- ja sähköpostitiedot.

  https://tietopalvelu.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=1890705&tarkiste=CE56D583B9D1072A0F7F98803E2C90E88188DD75

  Onkohan nämä jo turkkilaisten tiedossa? 

  Voisivat vaikka käydä syksyn sateisina ja pimeinä iltoina tervehtimässä. Aluekin on sopivasti syrjässä Helsingin Konalassa kehän vieressä…

  Kai vierailun voi näinkin päin järjestää.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nojaano.. en tiedä kuka on sankari ja kuka terroristi, mutta lähtökohtaisesti oon sitä mieltä että kaikki pigmentiltään ”uusia uljaita suomalaisia” muistuttavat voisi antaa Turkille. Kinastelkoot keskenään, sen nuo osaa.

 • juha II

  Vastaa

  Kyseisten häiskien tunneskaala on laaja ja äkkiliikeinen. Ei vie kuin sekunnin kun morsianta ensin halataan itkuun liki purskahtaen. Sitten ”partisaanin” muistuessa mieliin. Kädet ovatkin kiinni morsmaikun kurkussa!

 • Piikivi

  Vastaa

  Miksi Suomessa on näitä acareita . Tapelkaa vaan siellä Turkissa tai jossain huitsin nevadassa. Kun ette kuitenkaan osaa rauhassa elää …missään luultavasti. Tervemenoa.

 • Evplasse

  Vastaa

  Ei näitä kultakortti läksyjä saa täältä minnekkään. Erdokaniin en luota hän ISTUU LYPSYJAKKARALLA.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kaikki ählämit takaisin aavikolle normaaliin elinympäristöönsä. Ei tarvita täällä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Jos kerran Turkki haluaa Suomen palauttavan rikollisiksi katsomiaan henkilöitä, sen tulisi itse tehdä asian eteen jotain. 

  Turkin Helsinkiin sijoitetun suurlähetystön sivuilla olisi hyvä olla tietoa palautettaviksi vaadituista tai ainakin linkki sivustolle, jossa tietoa olisi. Kuvat, henkilötiedot ja kuvaukset rikoksista suomen kielellä. Mukaan ohjeet, kuinka yleisö kertoa havainnoistaan etsityistä.

  http://helsinki.emb.mfa.gov.tr/Mission/About

  Mitä hyötyä tästä olisi Turkille. Ymmärrys sen vaatimuksia kohtaan voisi ehkä kasvaa suomalaisten keskuudessa.

 • JFK

  Vastaa

  Acer: ”En ole terroristi. Teistä en tiedä, teistä ei varmaan ole siihenkään.”

  Partisaani vapautui tällä todistuksella kaikilta uhkaepäilyiltä. Jos joku suvakki rääkyy päin näköä, näyttäkää Acerin todistus pyyteettömyydestä ja kyvyttömyydestä terroritekoihin.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Suomen etu vaatii, että listan kurdit luovutetaan. Sillä ei ole väliä, ovatko viattomia vai ei. He ovat kurdeja ja kurdit kantavat Suomeen sopimatonta perimää.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi