Gökhan Simsek vankilaan useista talousrikoksista

Tuomio liittyy laajaan talousrikosvyyhteen, joka kytkeytyy niin sanotun Oulun pitsamafian liiketoimiin. Turkkilaistaustaisen suvun ravintolaliiketoiminnassa hyödynnettiin muun muassa tekaistuja ruokatukkuhankintoja ja käteismyyntiä on jätetty kirjaamatta.

Rikos

pizza boxes, nest, pizza service

Oulun käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1985 syntyneen Gökhan Simsekin kolmen vuoden yhdeksän kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen useista talousrikoksista. Lisäksi Simsek määrättiin huomattaviin korvauksiin ja liiketoimintakieltoon kesäkuuhun 2029 saakka.

Simsekin osuutta liiketoimintaan oltiin yritetty häivyttää, mutta käräjäoikeuden tuomion mukaan hän on käyttänyt tosiasiallista määräysvaltaa. Käräjäoikeuden tuomion mukaan Simsek syyllistyi kiskonnantapaiseen työsyrjintään, törkeisiin velallisen epärehellisyyksiin, törkeisiin kirjanpitorikoksiin, törkeisiin veropetoksiin, rekisterimerkintärikoksiin, veropetokseen, kirjanpitorikokseen ja törkeään petokseen.

Kaikkiaan hänen syykseen luettiin rikoksia 20 syytekohdasta. Rikokset olivat tapahtuneet vuosina 2010–2014.

Samassa vyyhdissä tuomittiin vuonna 1988 syntynyt nainen kahden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Hänen syykseen luettiin rikoksia kymmenestä syytekohdasta.

Vuonna 1993 syntynyt mies tuomittiin kolmesta rekisterimerkintärikoksesta 80 päivänsakkoon ja vuonna 1989 nainen yhdestä rekisterimerkintärikoksesta 50 päiväsakkoon.

Tuomiot eivät ole lainvoimaisia.

Lisäksi asiassa on syytettynä turkkilaisia jo pidempään avustanut oululainen varatuomari. Hänen osaltaan tuomio annetaan myöhemmin.

Pitsamafiaksi kutsuttu turkkilaistaustainen suku on pyörittänyt ravintoloita eri puolilla Suomea. Aikaisemmin pitsamafia on ollut julkisuudessa muun muassa väkivaltarikoksiin johtaneiden reviirikiistojen vuoksi.

Nyt kyseessä oleva talousrikosvyyhti on ollut selviteltävänä useiden vuosien ajan.

Lähde: Iltalehti

Kotimaa Maahanmuuttajaravintolat Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Monikulttuuriset yritykset Rikos Rotu Talous Turkkilaiset Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ilmava riisi

  Vastaa

  Pelkkä jäävuoren huippu.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Kuka tuota ruoaksikin kutsuttua paskaa syö? Hyi helvetti jonkun matun vääntämä ties mitä ruumiinnesteitä ja muuta sisältävä ählykänkky.

 • Riitta

  Vastaa

  Ihmettelen kuka nuita paskakäsi pitsoja ostaa.. Omalla kylällä kurdit vääntää pesemättömillä käsillä pitsoja ja porukka ostaa innolla ” kun on halpaa”. 🤮

 • juha II

  Vastaa

  Kuka on niin hullu, että menee syömään noiden ruokapaikkaan.
  Nykyiset lumihiutale valkoisetkin ovat jo tarpeeksi rajatapauksia ravintoloiden keittiöissä ja tarjoilijoina!

 • Julli

  Vastaa

  Olisiko jo aika karttaa näiden paikkoja?

  Suomalaisen yhteiskunnan loisia.

 • Pontus Söderblom

  Vastaa

  Takavuosina kun olin Kotipizza Oyj:n myymäläpäällikkö, käräyttelimme yhteistyössä verottajan kanssa näitä vastaavia puljuja.. Eipä paljoa hyödyttänyt, kun siirtyi sukulaiselle ja homma, jatkui… Verottajakin nosti tassut pystyyn.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyvä Pontus

 • Nimetön

  Vastaa

  Aito döner pizzeriat Jyväskylässä. Ihmiskauppaa, raiskauksia jne jne…

 • GLGL

  Vastaa

  ”Lisäksi asiassa on syytettynä turkkilaisia jo pidempään avustanut oululainen varatuomari. ”

  Mielestäni tämä on ko. tapauksen merkittävin osa.
  WTF? Ei helv…etti.
  Voisiko Partisaani perata tämän läpi siinä tapauksessa, että varatuomari tuomitaan syylliseksi?
  Kysessä on kenties jopa maanpetos? (en väitä niin, vaan kysyn).

 • Ryttylänritsapillu

  Vastaa

  Itse en ikinä söisi näiden karvakäsien ja ählämien syöttölöissä. En suosittele kenellekään. Jatkuvasti kuulee Tampereella ainakin näiden aiheuttamista ruokamyrkytyksistä ja nuorten naisten seksuaalisesta ahdistelusta. Haitari, La Toore, Eiffel ja Mardin on monien kaupunkilaisten mielestä huippu paikkoja mutta nimenomaan tätä seksuaalista ahdistelua tapahtunut jokaisen kohdalla naispuolisille tuttavilleni. Näiden pizzakuskeilla tapana mm. tunkeutua nuorten tyttöjen asuntoon, vaatia seksiä, lääppiä, uhkailla, kieltäytyä lähtemästä ja tämän jälkeen aloitetaan asuntojen ja tyttöjen kyttääminen ja vainoaminen.
  Nämä ihmiset ei kuulu länsimaihin, painuisivat grillailemaan takasin kotimaahansa, missä ensin eläintä nussivat koko työporukalla sitten kysyvät asiakkaalta haluaako tämä nussia lehmää tai lammasta tai vaikka kokin lapsia ruokaa odotellessan. Hyi vittu

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  pizza boxes, nest, pizza service