KRP:n lisätutkinta Pekka Katajan murhan yrityksestä saatiin päätökseen – syyttäjät arvioivat uudelleen Teemu Torssosen osuuden

Jyväskyläläisen entisen kaupunginvaltuutetun Teemu Torssosen entistä puolisoa on kuultu uutena todistajana lisätutkinnassa, ja KRP on tutkinut myös täysin uuden epäillyn osuutta Pekka Katajan murhayritykseen liittyen.

Rikos

Pahoinpidelty Pekka Kataja ja jyväskyläläinen Teemu Torssonen.

Keskusrikospoliisi (KRP) on saanut päätökseen perussuomalaisten Jämsän kaupunginvaltuutettu Pekka Katajan murhan yrityksen lisätutkinnan, kertoo Keskisuomalainen.

Lisätutkinta on siirretty syyttäjille arvioitavaksi, mutta kesälomien vuoksi harkinta menee elokuulle, toinen jutun syyttäjistä, valtionsyyttäjä Mika Appelsin, kertoo lehdelle.

Keskisuomalaisen mukaan Appelsin ei ota kantaa jatkotutkinnan sisältöön, epäiltyihin rikosnimikkeisiin tai epäiltyjen määrään. Appelsin kuitenkin vahvistaa, että keskeisessä asemassa on Jyväskylän entisen kaupunginvaltuutetun Teemu Torssosen arviointi.

Torssosta epäiltiin varsinaisen esitutkinnan aikana murhan yrityksestä, mutta syytekynnys ei ylittynyt .

Lisätutkinnan tuloksena syyttäjät arvioivat, antavatko tutkinnassa esiin tulleet uudet tiedot aihetta Torssosen syyttämättäjättämispäätöksen kumoamiseen.

Ylen tietojen mukaan Torssosen entistä puolisoa on kuultu lisätutkinnassa uutena todistajana, ja KRP on tutkinut myös täysin uuden epäillyn osuutta Katajan murhan yritykseen.

Pekka Kataja joutui väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi kotonaan Jämsänkoskella heinäkuussa 2020.

Nelikymppistä tuusulalaismiestä syytettiin murhan yrityksestä, mutta Keski-Suomen käräjäoikeus hylkäsi syytteen.

Lähteet: Kansalainen, Keskisuomalainen, Yle

Kotimaa Pekka Kataja Perussuomalaiset Rikos Teemu Torssonen Uutiset

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Gregory

  Vastaa

  Ai tätä asiaa vieläkin veivataan? Tekijä on varmaankin paha, paha (((PerusSionisti))), kun tätä niin vatvotaan vielä vuosienkin jälkeen. Oliko tekijällä/epäillyllä tekijällä kytköksiä nazzzeihin, kun tämä mediaa niin kovasti kiinnostaa? Uhri oli siis jonkun käpykylän PS-valtuutettu. Ihmeen paljon on saanut julkisuutta tämä mielestäni. Onko tämä siis nyt pahoinpitely vai murhan yritys? Mielestäni noilla kahdella asialla on aika saatanan iso ero. Kuvia tapauksen jälkeen katsomalla ja pikaisesti aiheesta lukemalla silloin vaikutti että kyseessä pahoinpitely tai jopa vain lievä sellainen. Miksi media pullistelee jutun murhan yritykseksi? Ymmärtäisin jos kyseessä olisi ollut helsinkiläinen, muunsukupuolinen, rodullistettu varavaltuutettu.

  Ei kai edes Yle jaksa enää leikkiä sitä leikkiä, että PS olisi mikään vaihtoehtopuolue? Kyllä Halla-aho, Hirvisaari, Huhtasaari ja Purra ovat tehneet sokealle ja kuurollekin jo selväksi, ketä & mitä PS kumartaa.

 • Polpo

  Vastaa

  Kataja on kusettaja pelle. Varmasti poliittinen poliisi maksaa katajalle siitä että hän syyttää ”äärioikeistoa”

  • Musta onkin valkoinen

   Vastaa

   Kataja ON DELIRIUM HARJOJA NÄKEVÄ JUOPPO

   • Esa

    Vastaa

    Mitenkään haluamatta vähätellä tätä juttua, joku tässä kyllä haiskahtaa. Kaveri tosissaan vaikuttaa aikamoiselta napolta silmääni. Toki ikävää että vanha patu piestään. Mitä lie tämän koko sotkun takana. Oma veikkaukseni on että tämä on julkisuudessa vain sen takia että kyseessä on (pikkukaupungin) valtuutettu ja tapaukseen jotenkin liityvät perussuomalaiset/”nazit”. Ei tämä muutoin voi kiinnostaa maailmaa niin paljon.

 • puolueeton

  Vastaa

  Ahaa! Löytyi uusi luotettavan tuntuinen todistaja, epäillyn entinen vaimo.
  Poliisi löysi sen viimeinkin.👍

 • Lynkkaaja-Niinistön vasaraterrori-antifakurdit asialla

  Vastaa

  Ai KRP on värvännyt Torssosen ex-puolison? Hyi miten vääryydellisiä.
  Mitenköhän uhkailivat ex-puolisoa? :/
  Taitaa olla kova paikka polpo-terroristeille myöntää omien antifa-kurdiensa pahat teot :/

 • KRP painu perseeseen

  Vastaa

  Aika matun näköinen jätkä kyllä toi Torssonen.On helppoa varmaan sekoittaa toisiinsa.Kun pahoinpitelijät muuttuvat lennosta matuista ”äärioikeistoon”, niin ilmeisesti vain Polpoloiset voivat olla niin tyhmiä etteivät huomaa kusetusta.

 • Timppis

  Vastaa

  Uusi trendi syyttelijöillä ja koppalakeilla katkerat ex vaimot.rydman hyvänä esimerkkinä,mutta kapteeni Jack”in tapaus osoitti er metsään menee ja katajaan kapsahtaa.😂🙋.Heill Hynkkell.

 • juha II

  Vastaa

  Vastaavaa vainoa kuin Alpo Rusi joutui kokemaan sosiaalidemraattisen SUPO johtajan Nevalan taholta. Vaikka lopulta Rusi jo alunalkaenkin katteettomista syytöksistä vapautui. Huolimatta siitä SUPO jätti vielä ”löysää hirttä” kykynemättä tunnustamaan tappiota jutussa. Kyse on poliittisesta vainosta ja viranomaisten arvovaltakysymyksestä, jolloin aito oikeus heitetään bussin alle!
  SUPO:n tehtävä on aidossa vapaassa demokratiassa vahtia ulkomailta tulevia uhkia Suomen valtiolle eikä toimia kuin stasi DDR:ssä stalinmaisella vainoharhaisuudella omia peruskansalaisia vastaan! Vm. kutsutaan kommunistiseksi totalitärismiksi!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi