Maahanmuuttajalääkärille isot sakot 10-vuotiaan tyttären pahoinpitelystä

Vastaaja on ortopedian erikoislääkäri ja hän toimii tälläkin hetkellä toimitusjohtajana lääkäriyrityksessä. Vuonna 2010 hän lukeutui Keski-Pohjanmaan eniten tienanneisiin.

Rikos

gavel, auction, hammer

Syytteen mukaan vastaaja on riidan päätteeksi pahoinpidellyt 10-vuotiaan tyttärensä ottamalla tätä ensin voimakkaasti käsillään tämän olkavarsista. Seuraavaksi vastaaja on kantanut uhrin huoneeseensa ja heittänyt tämän sängylle niin, että tämä kolautti jalkansa puiseen sängynlaitaan. Uhrille aiheutui mustelma pohkeeseen, sekä ihorikkoa käden keskisormeen ja nimettömään.

Vastaaja kiisti kaiken ja vaati valtiota maksamaan hänen oikeudenkäyntikulunsa. Vastaajan mukaan tyttären kertomus on syntynyt äidin, joka oli tapahtumien aikaan matkalla Egyptissä, valehtelun seurauksena. Oikeus ei pitänyt vastaajan kertomusta uskottavana ja hänen oikeudenkäyntikuluvaatimuksensa hylättiin.

Vastaaja tuomittiin pahoinpitelystä 30 päiväsakkoon, joka tekee hänen tuloillaan 2670 euroa. Tyttärelleen hän joutuu korvaamaan yhteensä 1300 euroa korkoineen. Tyttären asianajajalle maksetaan valtion varoista yhteensä 4836 euroa, mikä jää valtion vahingoksi.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus ( R 214451 )

Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pahoinpitely Perheväkivalta Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Melina

  Vastaa

  Kuinkahan paljon suomalaisten verovaroja on näiden kaikkien muualta tulleiden oikeudenkäyntikuluihin kaikkiaan mennyt vuodesta 2015 alkaen? Ja kuinka paljon vielä menee?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  gavel, auction, hammer