Afrikkalainen käräjillä pahoinpitelystä ja kavalluksesta

Vastaaja on tuomittu juuri äsken pitkään vankeustuomioon, joten hänelle ei määrätty lisää rangaistuksia.

Rikos

2002 syntyneen Brino Benjamin Mbomu-Biko Munielen syyksi luettiin kavallus ja pahoinpitely nuorena henkilönä. Helsingin käräjäoikeus on 10.6.2022 tuominnut Mbomu-Biko Munielen 5 vuoden ja 1 kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen, joten se on oikeuden mukaan riittävä seuraamus myös nyt syyksi luetuista rikoksista.

Valtion varoista maksetaan Mbomu-Biko Munielen asianajajalle yhteensä 1490,26 euroa, mikä jää valtion vahingoksi.

Pahoinpitely ja kavallus

Vastaaja oli tammikuussa 2020 lyönyt toista maahanmuuttajaa vatsaan 2–3 kertaa.

Saman vuoden elokuussa vastaaja anasti suomalaiselta sähköpotkulaudan soittokelloineen ja taustapeileineen. Vastaaja oli sopinut sähköpotkulaudan ostamisesta ja saatuaan koeajaa sähköpotkulautaa, on hän ajanut sillä pois tapaamispaikalta ja jättänyt 3444 euron arvoisen sähköpotkulaudan maksamatta. Vastaaja velvoitettiin korvaamaan yhteensä 3460,35 euroa korkoineen.

Vastaaja tunnusti syytteet oikeiksi. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus ( R 211895 )

Afrikkalaiset Kavallus Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pahoinpitely Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Piikivi

  Vastaa

  Olis kurvannut sillä potkulaudalla Afrikkaan asti. Kukaan ei olis jäänyt kaipaamaan. . (paitsi ehkä potkulaudan omistaja . . )

 • Piikivi

  Vastaa

  Naurattaa kyllä tämä suomalainen oikeushomma . . Jos matu joutuu oikeuteen, niin se käy aina valtion kukkaron päälle… Sen itsensä tarvi mitään maksaa. Jollei ole rahaa, maksakoon sakot ym.pakkotyöllä tai sitten maastakarkoitus. Milloin tämä hyysäys loppuu . .

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Vai oli entinen tuomio riittävä uusia luettaessa„voi, voi toista oli entisessä Neuvostoliitossa, siellä kaveri sai 30 vuoden tuomion kun katseli kiikarilla Kremlin muurilta…noh, kiikari oli kyllä kiinni kiväärissä.

 • Antero Ervasti

  Vastaa

  Sääntö numero yksi, älä prkl tee mitään kauppoja puoliapinan kanssa.

 • TT

  Vastaa

  Matujen rötöksiä ei tässä meinaa huomata lainkaan, kun isot pojat ovat laittaneet maailmalla ranttaliksi ja taloudet sakkaa ja energiat menee kortille. Melkein muistelee kaiholla aikoja, jolloin matut olivat kansallismielisille se ykköskysymys. Mutavyöry tietenkin jatkuu vakaana eikä sitäkään saisi unohtaa. Eräs ongelma ja kriisi muiden joukossa, jolle sinä Suomen kansalainen et voi yhtään mitään etkä sitä voisi edes arvostella. Pärjäile nyt ongelmiesi kanssa ja media antaa sinulle bensan säästövinkit ja ohjeet kuinka tulet toimeen ilman tuhkia tulipesässä.

 • apinat afrikkaan

  Vastaa

  toi pitäis laittaa samaan koppiin jonku honosadistin kanssa istuu sen 5 vuotta ja sen jälkeen menolippu takas afrikkaan

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi