Varoitus: pedofiili liikkeellä Kalajokilaaksossa

Kalajokilaaksossa toimiva pedofiili ottaa paikallisiin nuoriin yhteyttä Snapchat-sovelluksella – profiilikuvissa ja viesteissä karkeaa seksuaalista sisältöä.

Rikos

Partisaani sai tietoa tilanteesta eräältä paikkakuntalaiselta isältä, jonka teini-ikäinen tytär sai seksuaalista materiaalia sisältävän viestin pedofiililta. Jo aiemmin julkaisu on saanut lukijavinkkejä alueella asuvilta kansalaisilta, jotka ovat huolissaan yhden tai useamman pedofiilin rikollisesta toiminnasta.

Tuoreimman lukijavinkin lähettänyt isä päätti tehdä teini-ikäistä tyttöä esittävän valeprofiilin Snapchattiin ja ottaa yhteyttä paikkakuntalaiseen pedofiiliin.

Viestiyhteys muodostui pian ja keskustelu muuttui seksuaalispainotteiseksi hyvin nopeasti. Pedofiilia ei haitannut se, että hän tiesi viestittelevänsä 14-vuotiaan tyttölapsen kanssa.

Pedofiili teki katoamistempun

Keskustelu eteni siihen pisteeseen, että pedofiili alkoi ehdottamaan tapaamista teinitytön kanssa. Kesken keskustelun, juuri ennen tapaamisen sopimista pedofiili päätti kuitenkin poistaa koko profiilinsa ja kadota Snapchatista kokonaan.

Keskustelu sisälsi karkeaa seksuaalista materiaalia kuvineen ja sanoineen. Varoituksen sana Kalajokilaakson vanhemmille: pedofiili vaanii lapsianne. Lukijavinkin tehnyt isä lähettää pedofiilille terveiset ja vihjaa, että lopulta tämä tulee jäämään kiinni.

Mikäli sinulla on tietoa Suomessa toimivien pedofiilien henkilöllisyyksistä, kotiosoitteista tai työpaikoista, lähetä vinkki jo tänään: partisaani_toimitus@protonmail.com

Kalajokilaakso Kotimaa Lasten seksualisointi LGBT Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  ”Lukijavinkin tehnyt isä lähettää pedofiilille terveiset ja vihjaa, että lopulta tämä tulee jäämään kiinni.”

  Jos tietää tyypin niin miksi jättää tämän ”oikeusvaltion” huoleksi? Jokainen tiedetään ettei siellä seuraa mitään.
  Jos omaa lasta joku ahdistelisi niin voin vannoa etten tuhlaisi ”oikeuslaitoksen” aikaa ja resursseja.

  • Pöh itsellesi

   Vastaa

   Missä kohtaa jutussa puhuttiin oikeuslaitoksesta?
   Käsittääkseni isä oli suorittamassa ns. ”Oman käden oikeutta”.

   Ei poliisia kannata näillä pedareilla vaivata, liberaali oikeuslaitos pitää loppusiloittelusta huolen kyllä.
   Näillä pedarisaastoilla on kuulemma myös ihmisoikeudet

   • Late

    Vastaa

    Ei yhelläkään pedarilla ole mitään oikeuksia jos mun käsiin päätyy. Ei vois vähempää kiinnostaa mitä valtio ja oikeuslaitos on mieltä jos mun lapsiin ykskin pedari koskee tai rupee ehdotteleen. Uskon vakaasti että jokainen partisaanin lukija on samoilla linjoilla. Oon varma että toikin pedari on pride kulkueessa juhlimassa ja elostelemassa sairaiden perversioiden puolesta

   • GLGL

    Vastaa

    Oikeuslaitoksen puoleen kannattaa kääntyä tässä tapauksessa, sillä pedo häippäsi snapchatista. Viranomaisilla saattaa olla metodeja hankkia pedon IP-osoite jne.

    • DOTR

     Vastaa

     Tämän saalistajan henkilöllisyys on kuulemma tiedossa.
     Paikallisesta puskaradiosta kuultua..
     Miksi vaivata viranomaisia?

     • GLGL

      Ok. Jos aikoo ohittaa viranomaiset, niin silloin on alkajaisiksi oltava henkilöllisyydestä ehdottoman varma. Jo pelkästään siitä syystä viranomaispolku olisi parempi, vaikka luottamus viranomaisiin olisikin reilu nolla.

  • Teppo

   Vastaa

   Juu, juu… Aivan varmasti lähdet istumaan linnaan ja maksamaan pedofiilille valtavia korvauksia. Suomessa joutuu kuseen jo pelkästä itsepuolustuksesta.

   • Saunan takana on tilaa, tarkistin.

    Vastaa

    Sepä se.
    Noista pedoista kun saa saman tuomion kuin ihmisestä..

 • Pedarit

  Vastaa

  Tuo pedari voitaisiin vaikka huijata johonkin ”tapaamiseen” ja hakata kunnolla. Varmasti lopettaa sen jälkeen nuo hommat. Poliisia ei tarvita

  • God of Killers

   Vastaa

   Tai sitten muuttaa pois ja jatkaa siellä mun puolesta niille pitäisi laittaa jalkoihin sementtiä ja heittää järven pohjaan

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Itse olen pariin otteeseen kotipaikkakunnallani järjestänyt herttaisen lämpimät treffit pedofiilin ja oman löyhän kaveriporukkani kesken 😀 Ja ihan, kuten Putte-Possun nimipäivälaulussa…huhupuheisiin perustuen ”Siellä melkein kaikilla oli, niin mukavaa”

 • Missä pedari piileskelee?

  Vastaa

  Itse veikkaisin lähintä vasemmistoliiton puoluetoimistoa.

 • juha II

  Vastaa

  Näitä nilviäisiä nousee kuin torakoita koloistaan.

 • Observer

  Vastaa

  Kravatti kaulaan ja munat vex.

 • Zatan Ihrahimovitsi

  Vastaa

  Vaihteeksi paljastui taas mutiaispotkupalloilija pedariksi. Miksi helvetissä nämä Klubit ja muut palloseurat raahaa näitä tänne? Jatkuvasti nää tekee raiskauksia/lapsenraiskauksi. Kai Suomessa voidaan potkia palloa ilman mutiaisia?
  Uutinen: https://www.is.fi/veikkausliiga/art-2000008883313.html

 • Pekka Kana

  Vastaa

  Miksi ihmeessä puhutaan pedofiilista? Jos on kiinnostunut teini-ikäisistä, kyseessä ei ole pedofiili vaan ennemminkin efebofiili.

 • Marianna Hiltula

  Vastaa

  Jos minullakin olisi 14 vuotias tytär niin olisin kyllä samalla kannalla kun tämän julkaissut isä. En minäkään hyväksyisi jos sama kohtalo osuisi minun lapseeni jos minulla olisi lapsi. Minun mielestäni pedofiilit joutuisi vastuuseen tekosistaan koska ei ole oikein että lapsiin kohdistuu seksuaalista ahdistelua.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Pedari varmaankin omistaa vasemmistoliiton tai vihreidenpuoluekirjan. Niille ihan normaalia toimintaa.

 • Ok

  Vastaa

  Eiköhä. Paha saa palkkansa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi