Turkkilaisnuorelle ehdollista vankeutta ryöstöstä

Ryöstö tapahtui Espoossa 2021. Vastaaja on nimensä perusteella turkkilaistaustainen ja hän oli ryöstön aikana 15-vuotias.

Rikos

Ryöstön uhrit olivat skeittaamassa, kun paikalle saapui vastaaja kahden muun maahanmuuttajanuoren kanssa. Vastaaja alkoi vaatimaan uhreilta rahaa ja he ottivat heidän reppunsa. Tämän jälkeen he anastivat uhreilta käteistä rahaa ja iPhone 11 ‑puhelimen. Vastaaja vaati väkivallalla uhaten, että uhri avaa puhelimen lukituksen, jonka jälkeen vastaaja nollasi puhelimen asetuksista. Vastaaja sanoi laskevansa viiteen tai kymmeneen ja ilmoitti, että uhrien piti olla lähtenyt siihen mennessä tai muuten hän käyttäisi väkivaltaa.

Vastaaja tuomittiin ryöstöstä nuorena henkilönä 30 päivän ehdolliseen vankeuteen. Valtion varoista maksetaan vastaajan asianajajalle 1237,50 euroa ja alv:n 297 euroa, mitkä jäävät valtion vahingoksi.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 221203)

Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ryöstö Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Helppo vaikuttaa

  Vastaa

  Empä ole syönyt tähän astikkaan kebabia enkä syö jatkossakaan. Se on hyvä tapa vaikuttaa siihen miten hyvin ne viihtyy täälä.

  Ja jos joku kysyy että ”otetaankot kebabit tai pizat” niin sanon että ”eiköhän mennä kiinalaisee”. Vai oletteko kuulleet että kiinalaiset olis joskus ryöstäneet tai pahoinpidelleet ketään? Eikä ne ole edustettuina työkkäreissä. Ne työllistää itsensä ja perheensä ja maksaa veronsa.

 • otto suni

  Vastaa

  Oikeuslaitoksemme tarkoitus on suojella näitä huonosti ”kotoutuneita” ja siksi kansa maksaa todella jokaisen oikeudenkäynnin kaikki kulut, sekä näiden ”aivokirurgien” tekoset! Suomi on pahasti kallellaan ja väärään suuntaan sillä ylläpidämme joukkoa kädellisiä joiden ainoa elämän tarkoitus on saada ilmainen ylöspito hamaan kuolemaan asti. On suorastaan koomista, että suunnitellaan kallista aitaa Venäjän vastaiselle rajalle kun Suomi on jo täytetty näillä niin suloisilla nuorilla! Saamme kiittää erityisesti kokoomuksen Peteri Orpoa tämän väestöryhmän tänne päästämisestä. Onko tämä ryhmä niitä Etelärannan työnantajien ”halpatyövoimaa”?

 • Rautaturisti

  Vastaa

  30 päivää ehdollista, eli ei saanut ryöstöstä yhtään mitään.

  Tälläisille olisi opettavaista tuomita parin vuoden vankeus pakkotyössä. Ei mitään punttisaleja eikä pleikkareita. Aamusta varhain rankkaa työtä tekemään yhteiskunnan hyväksi ja käytös pitää olla 247 esimerkillistä.

  Tai vielä parempi; tuomitaan pakkotyöhön kunnes on maksanut velkansa korkoineen asianajajista, uhrille kunnon korvaukset jne. Ja kun tämä suoritettu, monoa perseeseen ja maasta ulos.

 • Hylsy

  Vastaa

  Lähes varmasti tekijä on kurdi. Turkissa asuvilla kurdeilla on yleensä turkkilainen nimi.

  • Bella

   Vastaa

   Ja näitä kurdeja Ruotsi ja Suomessa esimerkiksi HS hyysää. HS julkaisi oikein artikkelin, että kuinka Ruotsissa on kurdikansanedustajia näyttääkseen, että eivät ne mitään terroristeja ole. Mutta, mutta – HS ei tietenkään ole kyennyt tekemään syvälle luotaavaa tutkivaa journalismia nähdäkseen, onko todella näin, etteikö yksikään näistä kurdeista tue terrorijärjestöjä. Minä nimittäin tiedän kokemuksesta, että yksikään kurdi ei pakene Turkista, ellei ole jo valmiita ja koeteltuja kytköksiä suoraan PKK:iin ja PKK:n johtoportaaseen. Ja PKK on todellinen terrorijärjestö; se on syyllinen useisiin iskuihin, joissa on kuollut ihmisiä.

 • Hylsy

  Vastaa

  Lähes poikkeuksetta Euroopassa asuva kurdi on joku seuraavista, tai samalla useampia:

  -kommunisti
  – talousrikollinen
  – roadman/wannabe-gangsta
  ‑terrorismin tukija tai terroristi
  ‑islamisti
  ‑seksuaalirikollinen

  • Matti

   Vastaa

   Tuttuun tapaan varmasti luotettavasta lähteestä tämäkin

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi