Maahanmuuttajalle ehdollista vankeutta kahdesta naisen pahoinpitelystä

Nimien perusteella molemmat osapuolet ovat kotoisin Lähi-idästä. Pahoinpitelyt tapahtuivat 2019 - 2020 uhrin asunnolla.

Rikos

judge, hammer, auction hammer

Pahoinpitely 2019

Vastaaja oli työntänyt uhrin sohvalle, istunut hänen päälleen ja kuristanut häntä niin, että hänen hengityksensä on salpautunut. Uhrin vastusteltua vastaaja oli tarttunut häntä käsivarsista ja vääntänyt vasemman käsivarren hänen taakseen. Vastaaja on lisäksi lyönyt uhria kahdesti nyrkillä kasvoihin sekä läpsinyt häntä useita kertoja avokämmenellä kasvoihin. Vastaaja lopetti pahoinpitelyn, kun uhrin lapsi oli herännyt ja tullut huoneeseen.

Uhrille aiheutui kivun lisäksi mustelma oikeaan poskipäähän, turvotusta kasvoille, kolme mustelmaa oikeaan olkavarteen ja mustelman sekä turvotusta vasempaan olkavarteen. Lisäksi hänen hengityksensä oli salpautunut ja hän on virtsannut housuihinsa kuristamisen aikana.

Pahoinpitely 2020

Toisen pahoinpitelyn aikana vastaaja oli kuristanut sohvalla istunutta uhria siten, että hänen hengityksensä on salpautunut. Vastaaja päästi irti huomattuaan, ettei uhri ole pystynyt hengittämään. Uhri on siirtynyt istumaan tv-tason reunalle, jolloin vastaaja on potkaissut häntä polvella selkään niin, että uhri on kaatunut lattialle. Menettelyllään vastaaja aiheutti uhrille kivun lisäksi selkänikaman murtuman.

Tapahtumien jälkeen uhri soitti poliisit ja vastaaja on suuttunut poliisin soittamisesta ja uudelleen kuristanut uhria. Vastaaja on lopettanut pahoinpitelyn, kun poliisipartio on tullut asunnon ovelle. Poliisin mukaan vastaaja ei suostunut selvittämään asiaa vaan oli käyttäytynyt erittäin uhmakkaasti.

Kummankaan pahoinpitelyn kohdalla oikeus ei pitänyt vastaajan versiota tapahtumista uskottavana.

Tuomio

Vastaaja tuomittiin kolmen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Uhrille vastaaja velvoitetaan korvaamaan yhteensä 1600 euroa korkoineen. Vastaaja velvoitetaan korvaamaan valtiolle uhrin asianajajakulut 2373,36 euroa korkoineen.

Vastaajan asianajajalle maksetaan valtion varoista yhteensä 1.841,40 euroa, mikä jää valtion vahingoksi.

Muita pikkumaksuja kertyi vastaajan korvattavaksi yhteensä hieman yli 120 euroa.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 213071)

Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ählykkäinen

  Vastaa

  Rauhaa ja rakkautta lähi-idän malliin. Suvaitkaamme ja ottakaamme oppia. Olemmehan alempi-arvoisia vai hetkinen voisimmeko ajatella tai tehdä toisin ja potkia nä helvettiin täältä?

 • T . T

  Vastaa

  Ja oikeudenmukaisuus toteutuu jälleen!

 • J.K.

  Vastaa

  Nuhteluita kuuluukin antaa moisista teoista. Suomalaiset eivät nyt ole kovin hyvin ymmärtäneet kuinka integroitua moniosaajien käyttäytymiseen…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  judge, hammer, auction hammer