Mohamed Ibrahim Hassanille vankeutta vammaisen raiskaamisesta

Raiskaus tapahtui heinäkuussa 2019. Hassan oli onnistunut tunkeutumaan naisen asuntoon tämän mennessä vaihtamaan vaatteita.

Rikos

1.1.2000 syntynytMohamed Ibrahim Hassan on tuomittu kahdeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankeuteen vammaisen naisen raiskauksesta. Uhri sairastaa vakavaa epilepsiaa ja on psyykkisesti lapsen tasolla, ja hän tarvitsee apua sekä tukea kaikissa arjen askareissa.

Uhrille entuudestaan tuntematon Hassan oli onnistunut tunkeutumaan naisen asuntoon tämän mennessä vaihtamaan vaatteita. Hassan kaatoi uhrin lattialle, riisui väkisin tämän vaatteet ja raiskasi tämän kahteen kertaan uhrin yrittäessä turhaan kiemurrella vapaaksi. Uhri ei vammaisuutensa vuoksi myöskään pystynyt huutamaan apua ennen kuin raiskaaja oli lopettanut tekonsa.

Poliisi pääsi raiskaajan jäljille ja sai tämän kiinni noin kolme kuukautta tapahtuneen jälkeen. Hassan vietti yön putkassa, ja ensimmäisten kuulustelujen jälkeen hänet laskettiin vapaaksi.

Ensimmäisissä kuulusteluissa Hassan kiisti edes käyneensä asunnolla. Hassanin kertomusta vastaan todistivat kuitenkin uhrista saadut löydökset, jotka vastasivat epäillyn dna-tunnistetta.

Toisella kerralla epäillyllä oli mukanaan avustaja, ja silloin hän myönsi sukupuoliyhteyden. Hassan esitti kuitenkin kaiken tapahtuneen yhteisymmärryksessä. Hän väitti jopa, että uhri olisi ollut aloitteellinen asiassa.

Pirkanmaan käräjäoikeus katsoi syytetyn menettelyn osoittavan häikäilemättömyyttä ja piittaamattomuutta toisen ihmisen seksuaalista itsemääräämisoikeutta kohtaan. Se katsoi tekijän käyttäneen hyväksi uhrin psyykkisestä terveydentilasta johtuvaa avutonta tilaa.

Ehdottoman vankeusrangaistuksen lisäksi oikeus määräsi Hassanin maksamaan uhrilleen yhteensä noin 5000 euron korvaukset kärsimyksestä, kivusta, särystä sekä muusta tilapäisestä haitasta.

Hassan ei kuitenkaan tyytynyt päätökseen vaan valitti siitä hovioikeuteen vaatien syytteen ja korvausvaatimusten hylkäämistä. Syyttäjä puolestaan vaati tekijälle ankarampaa rangaistusta.

Lähde: Iltalehti

Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rikos Rotu Turvapaikanhakija Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • ja näitä muka tänne tarvitaan

  Vastaa

  Ja Mohamedi taas vauhdissa. Onko niistä yhtään mihinkään muuhun kuin tuohon seksihommaan ja Allahille pyllistelyyn.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Matkasellissä taitaa olla kohta ruuhkaa.

 • Saasta ulos Suomesta!

  Vastaa

  Raiskaaja kastroitava kirurgisesti mieluiten tylsällä ruosteisella Morapuukolla.

 • Seppo

  Vastaa

  Ainoa oikea paikka tämmöiselle on saunan takana.Miksi Suomi sietää tätä paskaa näiltä kunnia kansalaisilta?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi