Afrikkalaistaustaiselle vankeustuomio raiskauksesta Tampereella

Pirkanmaan käräjäoikeus on 1.3.2022 tuominnut 47-vuotiaan afrikkalaistaustaisen miehen raiskauksesta kahdeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen.

Rikos

Tapahtumat olivat saaneet alkunsa, kun asianomistaja oli kesäkuussa 2021 Tampereella viettämässä iltaa seurueessa, jossa oli mukana myös hänen kaverinsa tuntema ”Musaksi” kutsuttu Moussa Gueye. Kolmikko oli lähtenyt vielä jatkoille kaverin tuttavan luokse, mutta tämä ei ollutkaan päästänyt kotiinsa muita kuin asianomistajan kaverin, jolloin asianomistaja oli jäänyt ulos Gueyen kanssa. Asianomistajalla oli mukana lisäksi hänen koiransa.

Asianomistajalla ei ollut keinoa päästä kotiinsa toiselle paikkakunnalle yöaikaan, ja Gueye oli luvannut että tämä voi tulla nukkumaan hänen majapaikkaansa.

Perille päästyään asianomistaja oli mennyt riisuutumatta sänkyyn nukkumaan. Gueye oli pian tullut aivan kiinni hänen selkäänsä, jolloin asianomistaja oli yrittänyt vetäytyä kauemmas ja vastustellut, kun mies oli alkanut riisua hänen housujaan. Gueye oli pitänyt asianomistajaa kiinni takaapäin toinen käsi ja kyynärvarsi kuristavassa otteessa, samalla kun oli toisella kädellä kiskonut housuja pois. Gueye oli jalalla avustaen vääntänyt asianomistajan reisiä takaapäin auki ja aloittanut yhdynnän käyttämättä kondomia.

Yhdynnän jälkeen asianomistaja oli järkyttyneenä lähtenyt asunnosta ja soittanut hätäkeskukseen heti päästyään ulos.

Gueye on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen, hänen mielestään yhdyntä oli tapahtunut yhteisymmärryksessä.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde

Afrikkalaiset Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi