Mustafa Al-Hellille yli kaksi vuotta vankeutta törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta

Rikokset tapahtuivat Espoossa 2019. Nimien perusteella kaikki osapuolet ovat Lähi-idästä. Tapahtumat saivat alkunsa puhelinkaupoista alkaneista erimielisyyksistä.

Rikos

Syytteen mukaan Al-Helli on pahoinpidellyt asianomistajaa lyömällä tätä silmäkulmaan ja käteen, jahtaamalla tätä veitsi kädessä niin, että tämä on kaatunut, lyömällä maassa makaavaa uhriaan veitsellä selkään ja potkimalla tätä vatsan alueelle. Pahoinpitelystä aiheutui uhrin selkään neljän sentin pistohaava, oikeaan käteen ruhjeita ja arkuutta vatsaan.

Puukotuksen jälkeen Al-Helli on tunkeutunut toisen asianomistajan asuntoon parvekkeen kautta verisenä ja kääntöveitsi kädessään. Uhrin mukaan Al-Helli penkoi tavaroita ja uhkasi häntä tappamisella. Kuultuaan poliisin saapuvan uhrin asunnolle, Al-Helli oli viiltänyt itseään käteen ja jalkoihin veitsellä ilmeisesti lavastusmielessä.

Al-Helli tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta vankilaan kahdeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi. Al-Helli velvoitetaan korvaamaan puukotuksen uhrille yhteensä 3640 euroa korvauksia korkoineen. Törkeän kotirauhan rikkomisen uhrille hän joutuu korvaamaan 1583 euroa korkoineen. Syyte laittomasta uhkauksesta hylättiin.

Puukotuksen uhrin asianajajalle maksetaan valtion varoista yhteensä 2858 euroa ja törkeän kotirauhan rikkomisen uhrin asianajajalle maksetaan valtion varoista yhteensä 1566 euroa. Al-Helli velvoitetaan korvaamaan kulut takaisin valtiolle. Al-Hellin omalle asianajajalle maksetaan valtion varoista yhteensä 2966 euroa, mikä jää valtion vahingoksi.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R20/4316)

Kotimaa Kotirauha Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Puukotus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pertsa

  Vastaa

  Siitä tuli taas veronmaksajille maksettavaa 12 613 euroa ynnä korot.Sanna kulta,korota nyt äkkiä bensaveroa,että nämäkin kulut saadaan maksettua.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi