Maahanmuuttajalle sakkoja huumausainerikoksesta

Kulttuurinrikastajan rikoskumppani on nimensä perusteella suomalainen. Jutun rikokset tapahtuivat 2019.

Rikos

Maahanmuuttaja ja suomalaismies syyllistyivät huumausainerikokseen yhdessä pitämällä hallussaan ainakin 29 grammaa marihuanaa ja noin 3 grammaa kokaiinia. Lisäksi suomalaismies on laittomasti pitänyt hallussaan neljää tematsepaamia sisältävää Tenox-tablettia ja hänellä on ollut levitystarkoitus kokaiinin osalta.

Vastaajat kertoivat olevansa lukiokavereita ja että he olivat yhdessä hankkineet kokaiinin ja marihuanan omaan käyttöönsä. Molemmat ovat kiistäneet, että huumausaineita olisi myyty tai annettu kenellekään muulle. Urheilukassista löytyneet neulat ja ruiskut olivat kuulema dopingin, ei kokaiinin käyttöön. Maahanmuuttaja oli rahoittanut huumausaineiden hankinnan omilla rahoillaan, joita hän oli ansainnut jalkapallon erotuomarina.

Maahanmuuttaja tuomittiin huumausainerikoksesta 80 päiväsakkoon, joka tekee hänen tuloillaan 480 euroa. Valtion varoista maksetaan hänen asianajajalleen yhteensä 1602 euroa.

Suomalaismies tuomittiin kahdesta eri huumausainerikoksesta kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Valtion varoista maksetaan hänen asianajajalleen yhteensä 1432 euroa.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 211182)

Huumausainerikos Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jones

  Vastaa

  Kokaiinilla mamut pokaa naisia. Ennen suomalaisnaiset menivät Espanjaan, jossa gigolot antioivat heille KOKAkolaa. Nykyään etelämaalaiset ovat tulleet Suomeen harrastamaan touhujaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi