Lapsensa Porvoossa murhannut afrikkalaismies-parka: Olen kokenut rasismia vankilassa

Lapsensa Porvoossa vuonna 2017 murhannut "ranskalaismies" eli Ranskan kansalaisuuden omaava afrikkalainen on kohdannut rasismia vankilassa. Hän kertoo asiasta ranskalaislehdelle.

Rikos

Nicolas Mathieu Cherchel murhasi 3‑vuotiaan lapsensa Porvoossa puukottamalla tämän hengiltä. Taustalla oli riitoja lapsen äidin kanssa.

Draamaa osastolla

Cherchel istuu tuomiotaan Helsingin vankilassa, jossa on osasto koko vankilahierarkian alimmalle saastalle. Vankiloissa on niin kutsuttuja lisko-osastoja, joihin laitetaan pelkääjävankeja. Esimerkiksi rikollisessa maailmassa raha-asiansa huonosti hoitaneet ja vasikat sijoitetaan yleensä tällaisille osastoille. Lisäksi raiskaajille ja pedofiileille on omat lisko-osastonsa.

Osasto, jolla Cherchel istuu, kuuluu kuitenkin näistä kahdesta vielä alempaan kastiin. Samalla osastolla istuu esimerkiksi 8‑vuotiaan tyttärensä Vilja-Eerikan murhasta tuomittu Touko Tarkki. Myös Jari Aarnio istui tuomionsa samalla osastolla.

Cherchel kertoo saaneensa osakseen rasistista kohtelua nahkahanskakuristajana tunnetulta Michael Penttilältä. Penttilä tunnetaan ainoana suomalaisena, jonka FBI on luokitellut sarjamurhaajaksi. Hän on tappanut esimerkiksi oman äitinsä. Tällä hetkellä hän istuu elinkautista huoran murhasta.

Cherchel kertoo, ettei ole enää missään tekemisissä samalla osastolla istuvan Penttilän kanssa, koska Penttilä on haukkunut tätä rasistisella tavalla.

Cherchel on anonut pääsyä Ranskaan istumaan tuomiotaan. Suomessa elinkautinen on vähintään 12 vuotta ja keskimäärin alle 15 vuotta, sekä äärimmäisen harvoin yli 20 vuotta. Ranskassa hän voisi kuitenkin vapautua aikaisintaan 22 vuoden istumisen jälkeen vuonna 2039.

Lähde

Afrikkalaiset Jari Aarnio Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Murha Nicolas Cherchel Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pnti

  Vastaa

  Ranskaan vaan. Hyvä valinta. Kai sielläkin on vastaava lisko osasto mutta ne sanoo sen ranskaksi.

 • aika voi olla pitkä

  Vastaa

  Olikos Penttilä snonut tätä apinaksi, jos oikein muistan? Toisaalta, kovin sivistynyttä kuvaa ei saa henkilöstä joka puukottaa lapsensa.

  Äideille on ikävä kyllä DNA:han rakennettu toimintatapa että kun kaikki toivo on mennyt ja tuho uhkaa, niin he tappavat ensimmäisenä lapsensa ja sitten itsensä, ettei lapsi joudu kärsimään. Tämä on toisaalta valitettavaa, mutta evopuution tuotos lapsen kärsimysten estämiseksi.

  Tällä ”ranskalaismiehellä” ei kuitenkaan ollut näkyvissä (tietääkseni) mitään muuta kuin että vireillä oli avioero. Ja tässä kohtaa Penttilällä on oikeus halveksuntaan. Jos tämä ”apina” siitä pahoitti mielensä niin edessä voi olla monta mielensäpahoittamis hetkeä.

 • Eikka

  Vastaa

  Kuolemantuomio olisi hyvä ratkaisu raakoihin rikoksiin syyllistyneille, niin yksilön itsensä kuin yhteiskunnan kannalta.

 • Salomon

  Vastaa

  Mene Ranskaan. Ainiin, eihän se käy kun siioin Salen on kiire armahtaa, neeeekeri!

 • Ristus notta

  Vastaa

  Oi oi, oikein apinaksi haukuttu. Tuo pitää vapauttaa ja sale voi ostaa pyörän.….

 • Sanna Marisija

  Vastaa

  Penttilä nimitellyt neekeriä?!!
  Nyt taitaa istua pitkään, ei löydy Helsingin hovin demlalaisilta ymmärrystä.:-P =-O

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi