MTV Uutiset: raiskaaja Milan Jaff pahoinpideltiin vankilassa

MTV Uutiset kertoo, että raiskaaja Milan Jaff olisi pahoinpidelty vankilassa noin kuukausi sitten. MTV:n mukaan pahoinpitelijä on Mantaqa-jengin jäsen.

Rikos

Ei ole tietoa, mistä pahoinpitely johtuu. Luultavasti kyse on jengikiistoihin liittyvistä erimielisyyksistä, sillä Mantaqa on tiiviissä yhteydessä sen espoolaisjengin kanssa, jonka kanssa Milan Jaffin johtama rikollisporukka on riidellyt.

Poliisi tiedotti tiistaina laittaneensa syyttäjälle esitutkinnan, jossa epäillään useita vakavia rikoksia. Juttuun liittyy esimerkiksi törkeitä ryöstöjä sekä väkivaltarikoksia. Viime syksynä Milan Jaff oli jenginsä kanssa matkalla hyökkäämään toisen jengin kimppuun Kaivohuoneelle, mutta poliisi esti tapahtuman. Jaffin porukalla oli matkassa ampuma- ja teräaseita.

Milan Jaff on oman jenginsä johtohahmo. Se kertoo maahanmuuttajajengien moraalista kaiken tarvittavan, että kaiken muun lisäksi törkeästä lapsenraiskauksesta epäilty rikollinen voi päätyä johtavaan asemaan jengissä. Perinteisesti rikollismaailmassa seksuaalirikolliset ovat alinta saastaa, mutta maahanmuuttajajengien kohdalla asia on toisin päin.

Lähde: MTV Uutiset

Kotimaa Maahanmuutto Milan Jaff Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

43 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Anonymous

  Vastaa

  Helsinki City, mä omistan tän kaiken, Helsinki City, mä raiskaan teidän lapset! Helsinki City, mä tapan teidät kaikki! Huumeita, autoja, aseita ja plakaa! Shish kebab, Shish kebab. Yo My Bro whats up! Me hoidellaan se jätkä ja raiskataan sen lapset! 🎵

  • Nimetön

   Vastaa

   Onks tää ny vähä rasistista

   häpee valkone mies vitu noloo tämmöne

   • K-T.Koivunen

    Vastaa

    Hei.. ”nimetön”. Helvetin noloo että tollanen soijapoika.. mikä lie saatanan eunukki/ ämmä.. esittelee täällä julkisesti puumuniaan tikkuniskaisia vitun pedareita puolustaen, tai niin.. EEEEETTET VAAN OLIS ITEKIN JOKO PEDARI TAI UUSSUOMALAINEN, sori.. takroitin.. NEEKERI/ RÄTTIPÄÄ, vaiko sittenkin.. matupatja/ rekkalesbo femakko?

 • Salomon

  Vastaa

  Kyllä. Ja tämä sitten rikkoo MTV:n uutiskynnyksen. Mitä helvettiä!!!!

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Tämä oli vain ajankysymys, ruotsissa maahanmuuttajat ovat jengiytyneet ja häiritsevät tavan ihmisten elämää ja muodostavat gettoja, tosin siellä ongelmaa on edesauttanut muuttajien sijoituspolitiikka, liikaa samalle alueelle. Nämä itä-helsingin ja Espoon jengiläiset ovat kaikki 1. tai 2. polven maahanmuuttajia kerrottiin mediassa. Maahan muuttoa ei estetä joten rangaistuksia pitäisi koventaa tuntuvasti!

 • Ardar Kurdi

  Vastaa

  Miksi te täällä syytätte pelkästään maahanmuuttajia? XD Olen itse maahanmuuttaja ja tuo sävy millä artikkelin kirjottaja kertoo asioita maahanmuuttajista on rasistinen esim ” Perinteisesti rikollismaailmassa seksuaalirikolliset ovat alinta saastaa, mutta maahanmuuttajajengien kohdalla asia on toisin päin ” 😀 tuo ei pidä paikkaansa. Lähettäkää milan takas irakiin. Lelumafia.

  • Matti

   Vastaa

   Koita kestää..älä ota ittees..iso mies ei möksötä..ai oot pieni mies..no..voivoi.
   Jos ei meno kelpaa Suomessa..mitäpä jos muuttaisit..vaikkapa Ruotsiin..joo..Sverige..
   Heijssan !!

   • wa

    Vastaa

    Tai mitä, jos jäis asumaan Suomeen, etkä sä Matti tee noita johtopäätöksiä. Ardarilla on hyvä pointti tossa yleistetään kaikkia maahanmuuttajia.

    • Ok

     Vastaa

     Tuossa jutussa ei yleistetty maahanmuuttajia, vaan maahanmuuttaja rikollisia. Puhuttiin rikollisjengeistä, joissa perinteisesti uutislähteet mukaan lapsiin sekaantuvat on alinta kastia. Kun taas uutislähteet mukaan maahanmuuttaja taustaisilla rikollisjengeillä ei näin ole. Opetelkaa vähän sisälukutaitoa 😀

    • Nimetön

     Vastaa

     Vitun ääliö siinä puhutaan mamu rikollisista, ootko joku lukutaidoton spede, mee imee noitten raiskaaja mamujen sladdii kun niin niistä tykkäät ja toivottavasti saat hivin kaupanpäälle.

  • Nimetön

   Vastaa

   Hyvä jos hakattiin! Eikö tuollasilta saa kansalaisuutta pois kun todenäköisesti on kaksoiskansalaisuus ja ulos maasta äkkiä kera ikuisen maahantulokiellon. Suomi ei kaipaa tämmöstä kuvottavaa saastaa maahansa. Kun teissä on kunnon ihmisiäkin jotka haluavat elää ihmisiksi ja tehdä kunnon töitäkin täälä.
   Ketä kiinnostaa teidän rasistihuudot enään kun käyttäydytte niinkun tää lapsenraiskaajasontaläjä. Sitäpaitsi lapsiavioliitotkin on raiskaukseen verrattavia sairaiden miesten oksettavia touhuja.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ai miksi? Koska he aiheuttavat merkittävän osan tämän maan ongelmista.
   Vielä reilu parikymmentä vuotta sitten Suomen katukuvassa ei ollut monietnisiä katujengejä, jotka systemaattisesti ryöstelevät ja pahoinpitelevät suomalaisnuoria.
   Esimerkiksi huumausainekauppa pk-seudulla on pääasiassa rotumuukalaisten hallussa, myöskin seksuaalirikoksissa monet vieraskieliset ryhmät ovat yliedustettuina.
   Suomen kuuluu olla etnisesti suomalainen, ei todellakaan mikään monietninen ja juureton rotujen sulatusuuni.

  • Jns. Man

   Vastaa

   Kysymys on samasta asiasta kuin älykkyysosamäärän suhteen. Neekerienkin joukossa voi olla muutama yli 130 pisteen tyyppi, mutta keskimääräisesti ÄO on n. 70.
   Voidaan myös määritellä matujengien keskimääräinen arvomaailma, joka poikkeaa melkoisesti pohjois-eurooppalaisesta mitä tulee suhtautumisessa seksuaalirikollisiin. Tämä ero kumpuaa sekä perimästä että kulttuurista.

  • Sorry to break it to you

   Vastaa

   Etkös sä ardar kurdi oo samaa 47 poppoota? Naureskelet livessä ku milan pöllii takkeja ja kenkii ja uhkaat slim millii 50sentin viidakkoveitsellä?

  • Natiivi

   Vastaa

   Menes nyt rakentamaan sitä Kurdistania ja puhu sen puolesta, äläkä vikise netissä maasta, johon et edes kuulu.

  • nimetön

   Vastaa

   Jos yksi maahanmuuttuja on kunnollinen se ei tarkoita että loput eivät tekisi törkeitä rikoksia

 • Hannu

  Vastaa

  Mä en ota kantaa ton tekemisiin muuten, mutta olen töissä ala-asteella, 1–2 luokkalaiset kuuntelevat tämän musiikkia ja seuraavat hänen tekemisiään, ihannoivat häntä joka on todella surullista.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Itsehän valaisisin niitä 1–2 luokkalaisia rotumuukalaisten tekemistä rikoksista, sekä haitoista tälle kansalle ja suosittelisin kuuntelemaan valkoista rotutietoista musiikkia, esim. Mistreat, Vapaudenristi jne.

 • Pope

  Vastaa

  Toivottavasti ei kukaan raiskaa, ettei saa nautintoa hän. Kotiin palautus, mistä sitten lie otus kotoisin. Emme jää kaipaamaan. Veronmaksajat kiittävät.

 • Kuolemanpartio

  Vastaa

  No onpa tämä matujen jengiperseily on nyt uutisissa. Joka päivä, viime vuonna koko ilmiö kiellettiin valtamediassa.
  Eroon tästä ei päästä, paitsi jos ryhdymme itse järjestämään kuolemanpartioita.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kannatan. Nyt aika kansan tehdä jotain asialle kun hallitus näitä vaan lisää päästää tänne.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kannatan, partiot kaduille..

 • Näin se vaan menee

  Vastaa

  Nii ei saa olla rasisti mut vähän vaikee olla olematta kun samaan aikaan ympäri Suomea ulkomaalaistaustaiset tekee kaikkea rikollista ja nykyäänkin 2009 syntyneetkin pahoinpitelee ja ryöstelee aivan tuntemattomia viattomia ihmisiä. Jännä et lisääntyny tää rikollinen toiminta lähivuosien aikana kun maahan muutto yleistynyt. Ja tilastoista huomaakin, että suuri osa ulkomaalais taustaisia ja näin samaan aikaan myös alkuperäis suomalaiset liittynyt tähän ”trendiin” kun on hankkinut hyonoa kaveripiiriä. Mun mielipide on se et rasisti saa olla just tämmösiä kohtaan, ei muuten mitään tummaihoisia tai muita kohtaan mut tää alkaa mennä jo vitun yli. Tulee pakolaisena suomeen kun kotimaassa pommitetaan ja tulee sitten suurinpiirtein tänne suomeen pommittamaan ja samaan aikaan suomalaisten verorahat menee siihen kun ostetaan aseita, huumeita jne. Sais olla kiitollisia että edes päässyt Suomeen ja viellä se että saa Kelan tukia mitä monessa muussa maassa ei ole.

 • 2022

  Vastaa

  Palautukseen nämä jengiläiset. Näyttäköön kansa mielipiteensä ( mielenosoitus )

 • Vartiotorni

  Vastaa

  Ihan oikein ja lisää tulee !

 • Carita

  Vastaa

  Takaisin kotimaahansa vaan. Tapelkoon siellä Irakissa.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Samaa mieltä

 • luumäen rambo

  Vastaa

  niskasta kiinni ja puukolla selkään jos ei maasta pöistu olen pahin painajaisesi

 • Anonyymi

  Vastaa

  Jaffi takasi irakiin sanon minä

 • Realisti

  Vastaa

  Kyllä on uskomatonta että raiskaaja on jengin johtohahmo!🤔 Maahanmuuttajien kulttuuriin ilmeisesti kuuluu että kuka raiskaa ”parhaiten” ylennetään jengin hierarkiassa!

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Jos joku lähi-itäläinen maahan tullut on älykäs ja hyödyllinen Suomelle, hänet tulisi palauttaa lähtömaahansa. Siellä voisi olla hyödyllinen omalle maalleen. Itseasiassa hänen positiivinen vaikutuksensa ympäristöönsä voisi olla suurempi lähtömaassa kuin Suomessa. Maapallon kannalta palautus olisi siis optimaalisin ratkaisu.

  Entä muut maahantulleet? Ilman muuta takaisin. Heidän olisi helpompi tulla toimeen omassa kulttuurissaan. 

  Suomen tulisi muuttaa ulkomaalaispolitiikkaansa. Ei mitään tukitoimia, ei tulkkeja. Rahaa pitää olla tullessaan niin, että pystyy elättämään itsensä ja perheensä. Terveyden pitää olla kunnossa. Nuhteettomuus perusedellytys. Molemmat kielet tulee osata, toinen hyvin ja toinen välttävästi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tush keissi 😀

 • Lisko osasto

  Vastaa

  Ei se sitten vissiin ollutkaan niin kova jätkä kun videoilla ja elämässä uhosi ja kuvassa puristelee pippeliään. No, elämä on välillä kovaa. Ja eikös noilla ole vielä jonkin verran istumista, joten saattaa tulla terveisiä vielä toisenkin kerran.

 • Esko A

  Vastaa

  Suomeen on melko turha tulla elvistelemään. Suomalaiset ovat sotineet vuosia venäjän kanssa. Säilytimme itsenäisyytemme. Nähneet helvetin tulen. Tämä perintö siirtyy sukupolvelta toiselle.

  Menkääpä Pohojan maalle kettuilemaan, isännät panevat teidät suohon, siihen ei mene montaa minuuttia.

  Jos/kun joku jengi ylittää tietyn rajan suomalaisessa yhteiskunnassa, silloin pyörät lähtevät pyörimään, Irakin pojut lentelee ilmaan. Näin on ollut, jä näin tulee olemaan. Koska suomalainen ei suostu sorron alle. MOT.

 • Nimetön

  Vastaa

  Miten toi kusipää on vielä edes Suomessa???

 • Nimetön

  Vastaa

  Tappakaa se paska, kiduttamalla pitkään

 • nimetön

  Vastaa

  En vihaa maahanmuuttajia. Vihaan rikollisuutta, jota maahanmuuttajat yliedustavat.

 • Nimetön

  Vastaa

  En kannata kuolemantuomioita, mutta joku poikkeus pitäisisi tehdä rikollisten mamujen kohdalla.

 • Räkismilan

  Vastaa

  Kuka tää äbyski räkis on vittu miten naurettavaa on siinäkin johtohahmo oikeen kun lapsen raiskannut ite pidä minään tollasia huh

 • Linda

  Vastaa

  Lopettakaa!!!
  Milan oli tapahtuma aikaan (2019) 19‑v
  ja nainen ilmeisesti ainakin 16!. Nainen ollut sammunut (törkeän määritelmä) eli väkivaltaa ei ole käytetty!. Tätä tapahtuu nuorten kotibileissä jatkuvasti ihan joka maalaisten keskuudessa.

  Tämä tyyppi on nyt jo saanut tuomionsa ja sen jälkeen saa sen vitun karkotuksen sinne kotimaahansa isän ja veljien hakattavaksi, 

  Joka siis jo alunperin oli syynä tälle käytökselleen. Tyyppiä on pentuna hakattu niin paljon 1v-15v et s
  eonnu siitä!!!
  Olen sosiaalipsykologi joten otin asiasta paremmin selvää .

  • Nimetön

   Vastaa

   Eikös Linda K sinutkin hakannut ja raiskannut aivovammaiseksi Milan. Ensin ketkutit paljasta persettäsi Milanin videolla ja sitten lähdit Milanin kämpille jossa sait kurdikulttuuria kokea. Varoitahan muita sinisilmäisiä tyttösiä mitä sulle kävi jos joku osaisi varoa ja tajuta pysyä Suomipojissa

 • Matti meikäläinen

  Vastaa

  Neekeri on neekeri, ne nyt vaan tykkää raiskailla ja loisia. Täytyy vaan ymmärtää, koska me tarvitaan niitä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kurdit on yks alimpia kansoja kuten mustalaiset ja juutalaiset. Turkki syrjii kurdeja ihan syystä kun ovat niin paskasakkia. Suomessa puhutaan turkkilaisten pitserioista ja kebab mestoista mutta ne on Turkin kurdeja jotka niitä pitää. Surkeaa paskasakkia jotka tykkää raiskata valkoisia lapsia ja naisia. Alhaisen ÄOn paskakansoja jotka joutaisi työntää suoraan kuoppaan!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi