Ulkomaalaisia epäillään alaikäisten raiskauksista Oulussa – katso nimet

Poliisin mukaan epäillyt ovat täysi-ikäisiä ja uhrit, joita on kaksi, ovat alaikäisiä. Rikosnimikkeenä on törkeä lapsenraiskaus. Kansalaisaktivisti Junes Lokka julkaisi kolmen vangittavaksi vaaditun epäillyn nimet.

Rikos

Ulkomaalaisnelikkoa epäillään alaikäisiin kohdistuneista törkeistä raiskauksista Oulussa. Rikokset ovat tapahtuneet yksityisasunnossa.

Kansalaisaktivisti Junes Lokka julkaisi kolmen vangittavaksi vaaditun epäillyn nimet. Nimet ovat:

Koriba Nabil

Ben-Moussa Achraf

Zahri Radouane

Afrikkalaiset Arabit Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tik Tok video ja muutama miljoonaa euroa ei sitten toiminut Oulussa. Ehkä lisää KelaGold kotoutusrahaa ja harkinnanvaraista?

  • Mertzi Leif Rainer

   Vastaa

   Lauri Nikula voi nyt kytätä netissä isien ja äitien vihapuhetta kun hänen koutouttamattomuushankkeen opetuslapset taas kerran & hieman sekaantui.

   • Sanna Marisija

    Vastaa

    Nikulakin on nyt paskajäykkänä kun on tää maturikollisten uhka polpoille. Mutta sillä on sentään tykki valden puolesta, ja Mörkö-autot suojelee. Tavikset taas ei saa enää ostolupaa millään syyllä käsiaseeseen. Late vähä esikotoutti…

 • pää määrää

  Vastaa

  Vuoden 2018 suomalaisen poliisiakatemian tutkimus vahvisti, että 93% raiskauksista Suomessa vuonna 2016 olivat tehneet miehet islamilaista maista. Suomalaisen valtamedian törkeä epärehellisyys oli johtanut tähän vuoteen 2017 mennessä. Kaikki tapaukset oli salattu ja salataan edelleen, elleivät yksityiset henkilöt paljasta rikoksia oikeuspöytäkirjoista uudessa mediassa. Jos rikoksista levitetään tietoa eduskunnassa, saa kansanedustaja sakkoja kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan.
  Suomessa vallinnut äärimmäisen korkea yhteiskunnallinen luottamus oli tullut kyseenalaiseksi kansassa, joka oli suvaitsevaista ja luottavaista muita kohtaan. Lokka oli henkilö, joka paljasti Oulun rikokset Youtubessa.
  Valtamedia ja sen suosittelemat poliitikot ovat pilanneet Suomen tulevaisuuden kymmeniksi vuosiksi valehtelmalla ja vaikenemalla, koska vain harva suomalainen seuraa uutta mediaa vielä tässä vaiheessa. Edelleen valtamedia pääsee leimaamaan Suomessa opitun luottavaisuuden, avuliaisuuden ja suvaitsevaisuuden toisia suomalaisia kohtaan rasismiksi.

  • Jalle

   Vastaa

   Oliko sinulla lähde tuohon tutkimukseen? Tekisin jutun nettiin.

 • Tupauuno

  Vastaa

  Nyt valmistui tutkimus pääkaupunkiseudun jengi(väkivallasta)toiminnasta. Eikös sekin ollut lähinnä maanmuuttajataustaista. Eihän tässä näin pitänyt käydä. Valtapuolueet, paitsi persut ovat suu vaahdossa vakuuttaneet ettei Suomi ole Ruotsin tiellä. Oulun homma vahvistaa edelleen sen, ettei tilanne ole miksikään muuttunut 2015 jälkeen. Raiskauksia ja alaikäisiä kohdistuvia seksuaalirikoksia tapahtuu ylivoimaisesti turvapaikanhakijoiden ja (haitta)maahanmuuttajien toimesta. Kiitos hallitus ja edellinen hallitus. Lopetan Petteri Orpon toteamuksella: Turvapaikanhakijoiden motiivien arvostelu on rasismia! On varmaankin vieläkin samaa mieltä.

 • N.N.

  Vastaa

  ” Lokka oli henkilö, joka paljasti Oulun rikokset Youtubessa.”

  Kyllä, ja monen harmiksi. 

  Mutta häntä kohtaan tehtiin ruma temppu juuri ennen vaalit, vaikutti se ihmisiin ja niiden äänestyskäyttäytymiseen.

  Maine on niin arvokas asia ihmiselle ja kun siitä yritetään viedä valheilla on se luokatonta.

  Tuo muunneltu totuutta kertova toimittaja ja tuomarit ennen kaikkea, olisi pitänyt ensimmäisenä sisäistää mitä nazi oikein on ennen kuin sellaiseksi häntä kutsutaan ja tuomitaan.

  En usko, että sananvapaus tästä tuomiosta Suomessa kohentuu, kysessä on aina kuka sanoo mitä kenelle, kuinka moni siellä pimeässä usuttaa uuteen oikeudenkäyntiin, että me järjestämme .….

  Tämä tapaus kertoo eniten vehkaasta ja ennen kaikkia tuomaristosta ja takana seisovista tuntemattomista henkilöistä.

  Kuitenkin kansalaiset saa olla onnellisia, että joku puhui ääneen näistä asioista, monenko muun lapsen ja nuorten elämää olisi muuten pilattu kun tiettyjä poliisiä ja muitakin oli siitä mieltä, että meidän rinsessoihin… Ja entäs nuo aikuiset missä lapset olivat päivällä ”turvassa”.

  Näillä vieraille on annettu sellainen käsitys, että kaikki on nimeenomaan heidän jos vain haluavat sitä saada.

 • Mokkakikkeli

  Vastaa

  J‑Lo, Marokosta Suomeen rantautunut sossupummi, joka vie löysiä persun perseitä kuin tamppoonia narussa – häpeäisivät. Etsikää suomalainen tilalle.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mielestäsi tuo oli jotenkin älykästä argumentointia?
   Olet säälittävä.

  • N.N.

   Vastaa

   Tässä maassa ei löydy muita, ei yksikään, niin että ole minigrip sinä senkin.

 • Rasisti

  Vastaa

  Puolen Suomen päälehti ei ole katsonut aiheelliseksi uutisoida epäiltyjen taustaa.

 • Klaus Karma

  Vastaa

  Alaikäisten raiskaajat kastroitava kirurgisesti mieluiten tylsällä ruosteisella Morapuukolla.

 • Nimetön

  Vastaa

  Olen Radwan Zahiri, olen syytön. Minulla ei ole ongelmia tyttöjen kanssa. Poista nimeni täältä🙏🙏

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi