Vantaan vankilan murha: epäiltynä suomalais- sekä afrikkalaismies

Vantaan vankilassa tapahtuneen seksuaalirikollisen murhasta epäillyt henkilöt ovat poliisin esitutkinnassa tarkentuneet. Epäiltyinä ovat 23-vuotias suomalaismies Perttu Oskari Pyynönen sekä 19-vuotias afrikkalaismies Abshir Diini Muye.

Rikos

Pyynönen on aiemmin tuomittu murhan yrityksestä 10 vuoden ehdottomaan vankeuteen. Hän oli mustasukkaisuuspäissään houkutellut uhrin autoon, jossa oli puukottanut tätä useita kertoja. Lisäksi hän yritti ampua tätä haulikolla. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Muye on tuomittu tapon yrityksestä, jossa uhrina oli tämän oma isä. Viime kesänä hän puukotti Helsingin Kontulassa isäänsä, joka yritti paeta paikalta. Isä kuitenkin kompastui, jolloin Muye sai tämän kiinni ja iski puukolla. Hän sai teosta 3,5 vuotta vankilaa.

Emme väitä, että Muye saattaisi todellisuudessa olla vanhempi kuin mitä viralliset paperit kertovat, mutta hän on syntynyt 1.1.2003. Ensimmäinen ensimmäistä on perinteinen valehtelupäivämäärä maahantunkeutujilla, jotka tekeytyvät alaikäisiksi.

Uhrin kerrotaan olevan seksuaalirikoksista tuomittu vanki. Emme ole saaneet varmistettua tämän henkilöllisyyttä riittävän luotettavasti, joten ainakin toistaiseksi jätämme sen kertomatta.

Lähde: Yle

Helsinki Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto Vantaa

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Masa

  Vastaa

  Ottamatta noihin vangittuihin kantaa, mutta se lastenraiskaaja koki kohtalonsa melkolailla, niin kuin sellaisten pitääkin. Niiltä osin mahdolliset asian hoitajat antoivat oikeuden puhua.
  Sanon mahdolliset ”asian hoitajat”, kun voihan olla niinkin, että lastenraiskaaja vaan yksinkertaisesti ’liukastui saippuaan’ tai syy oli joku muu ihan normielämän tapaturma joka nyt vaan johti siihen, että se kaveri ei enää sekaannu lapsiin.

 • Otto

  Vastaa

  Lähtökohtaisesti erittäin outoa vankien sijoittelua, samaan selliin suomalaisia, afrikkalaisia ja aasialaisia. Joista yks vielä seksirikollinenkin. Vankeinhoito on ollut viemärissä jo vuosikymmeniä. Oikeusjärjestelmästä puhumattakaan. Kyvyttömiä ylikoulutettuja tyttöjä jotka itkee kun vangilla on paha mieli

  • Masa

   Vastaa

   Eikös tuo ollut ihan hyvin tehty sijoittelu? Veijarit sellissä kokoontuivat ja joutoaikanaan(ei edes tv:tä taida olla noissa matkamajoissa) pitivät oikeuden/käräjäistunnon. Tuomio ja sen täytääntöönpanonkin hoitivat, kun ei illan/yön aika ollut mitään muuta tekemistä.
   Aikoinaan 22.12.1989 Nicolae Ceaușescu:n oikeuden käynnissä toimittiin tehottomammin, kuin noilla Vantaan käräjillä vaikka nopsaan Ceaușescu:kin käräjät meni. (kannattaa katsoa nuo Unkarin käräjät juutuubista)

   • ihmettelevä

    Vastaa

    Ceausescun ”käräjät” käytiin kuitenkin Romaniassa.

   • Masa

    Vastaa

    Sorry, Ceaușescu:han käräjät pidettiin Romaniassa eikä Unkarissa ja ne oli 25.12.1989.

    Tuossa on jo tuomio luettu ja lähdetään ”jatkoille”:
    https://www.youtube.com/watch?v=QhK7Gk68y24

 • Louhi

  Vastaa

  Kannattaa kiinnittää huomiota siihen, kuinka uskollisesti laumamedia toistelee uhrin rikostaustaa, joka ikään kuin ennakolta selittää tapahtunutta. No, ehkä se selittääkin ja kyse oli rehellisestä korpioikeudesta. Taas toisaalta kun tekijät vaikuttavat olevan mallia nigger ja wigger, niin saattaahan tämä olla myös ns. parempaa rasismia. Aika näyttää.

 • Eikka

  Vastaa

  Hyvä ratkaisu laittaa näitä vankeja samaan häkkiin, moni ongelma ratkeaa kuin itsestään, lisää tällaista.

 • Nimetön

  Vastaa

  Uhri ei ollut pedofiili, ensin 17 vuotias seksiä 14-vuotiaan kanssa, sitten täytti 18 ja tyttö edelleen 14, toinen tapaus epäselvä kotibiletapahtuma, missä muutakin porukkaa paikalla. Näistä siis 3 vuotta aikaa.

 • kakola 05

  Vastaa

  täällä taas valopäät kirjoittelee semmosista asioista mistä eivät tiedä yhtikäs mitään.omankäden oikeus on kiellettyä oli tuomittu vanki mistä tahansa rikoksesta ja semmoisen tekijöille ainoa oikea tuomio on niskalaukaus.lisäksi vankeihoidon säännöt kieltävät tietyistä rikoksista tuomittujen sijoittamisen yleisiin matkaselleihin„onko vartijat syyllistyneet mahdollisiin virkavirheisiin jopa jo vuosikymmenten ajan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi