Keravalla ryöstö – katso epäiltyjen kuvat

Epäillyt näyttävät valvontakameroiden kuvien perusteella aasialaismiehiltä. Poliisi etsii tekijöitä.

Rikos

Keravalla tapahtui viime viikon torstaina ryöstö. Uhrilta lähti ryöstäjien matkaan 200 euroa käteistä, henkilökortti ja pankkikortti. Myös hänen puhelin meni rikki rytäkässä.

”Uhrin kertoman mukaan kaksi miestä oli lähtenyt seuraamaan häntä ja Sampolan tunnelissa epäillyt tekijät olivat työntäneet hänet seinää vasten, lyöneet ja potkineet sekä teräaseella uhkaamalla ryöstäneet häneltä muun muassa pankkikortin, henkilökortin ja 200€ käteistä rahaa. Teon yhteydessä myös uhrin matkapuhelin oli rikkoutunut. Epäillyt tekijät olivat poistuneet paikalta Sampolan tunnelista kohti itää”, kertoo rikoskomisario Krista Vallila.

Lähde: Rikosuutiset

Aasialaiset Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ryöstö Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jokapaikas

  Vastaa

  Noita Afgaaniterroristeja on joka kaupunki täynnå, ja Hallitus haluaa lisää.

  • Mr.AG

   Vastaa

   Perhana kun tekis mieli heittää ne takaisin Afghanistaniin ja nauraa kun he saavat tuntea kipua heidän rikoksista, Talibanit edes varoitti ”Elkää ottako yhtään maahanmuuttajia tai tulette katumaan siitä” Valittevasti Europaa ja Amerikaa joka on globaali juutalaia ylivallassa ei kuunnellut varoituksia.
   Yksi Afghani lapsen murhaaja joka murhasi 13-vuotiaan tytön nimeltä Leonie Eltern joka pidätettiin Lontoossa itki että häntä ei pitäisi karkoittaa takas kotimaahaan tai hänet tapetaan, olisin jo varannut lento liput takaisin Talibaneiden käsiin ja saat tuntea vähän vit#n kipua Saat#ana vie.

 • Jones

  Vastaa

  Saattavat olla näitä afgaaneja, jotka ovat tulleet vainoa ja sortoa pakoon Suomeen. Sitten Suomessa alkavat sortaa ja vainota valkolaisia. Afgaanit ovat hyvin usein kiinalaisten näköisiä ja samaa rotua taitavat ollakkin.

  • Pasi

   Vastaa

   Eivät ne saata niitä olla vaan ovat niitä. Afganistanissa on 15 miljoonaa turkmeenia, tadžikia ja uzbekia vaikka niitä on valtavat määrät toki roudattu Suomeen ja muualle Eurooppaan viettämään nuoren eläkepäiviä täydellä ylläpidolla. Afganistanissa tämä juutalaisen Neuvostoliitton kommunistinen väestönvaihto ei toiminut, joten kokeillaan josko se toimisi EU-liittovaltiossa. (Ei se toimi.)

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  Paskistanin rikastajat

 • Salomon

  Vastaa

  Lilleri ja Lalleri
  Minkä takia hyökätään ylivoimalla ja aseistautuen? Ei muuten uskalla. Puolustakaa itseänne!!

 • Loppu islamisaatiolle

  Vastaa

  monikulttuurisuus on rikkaus, vai miten se meni?

 • juha II

  Vastaa

  Siispä ei näistäkään ollut siivittämään Suomen avaruusohjelmaa. Tosin onnistuivat sentään luomaan ”tyhjiön” ’, joka vie kaiken mennessään. ”Korona” väsyttää. Mikäpä muukaan?

 • Pekka Peitsonen

  Vastaa

  Eikö nyt löydy mitään porukkaa pistämään noita paskoja kuriin? Voisi tehdä vaikka pienen amputaation.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi