Maahanmuuttajamiehelle sakkoja puolison pahoinpitelystä

Nimien perusteella vastaaja on kotoisin Aasiasta ja asianomistaja Suomesta.

Rikos

hammer, books, law

Syyttäjän mukaan 1965 syntynyt vastaaja työnsi riidan yhteydessä aviopuolisoaan voimakkaasti, jonka seurauksena asianomistaja on lyönyt päänsä seinään. Menettelyn seurauksena hänelle on aiheutunut verta vuotava 4cm:n pituinen haava otsaan sekä kipua ja särkyä. Vastaaja väitti työntäneensä puolisoaan pois oven edestä voidakseen poistua huoneistosta ja kiisti havainneensa pään lyömistä tai haavaa.

Vastaaja tuomittiin pahoinpitelystä 40 päiväsakkoon, joka tekee hänen tuloillaan 2560 euroa. Sittemmin entiseksi muuttuneelle puolisolleen hän joutuu korvaamaan 1600 euroa korkoineen. Myös puolison asianajajakulut 1773 euroa koituvat vastaajan maksettavaksi.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 202845)

Aasialaiset Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pertsa

  Vastaa

  Kun kyseessä on jutun mukaan aasialaismies niin hän on todennäköisesti yrittäjä,kun päiväsakon hinta on 64 euroa. Yleensähän nämä ulkomaalaismiesten saamat päiväsakot ovat a 6 euroa,eli se minimi.Enkä tällä halua sanoa sitä että aasialaismiehen tekemä pahoinpitely olisi vähemmän rangaistavaa kuin kenenkään muunkaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  hammer, books, law