Maahanmuuttajien välien selvittelystä ehdollista vankeutta

Nimien ja tuomiolauselman perusteella osapuolet ja todistajat ovat kotoisin Lähi-idästä ja osa heistä on tutustunut toisiinsa vastaanottokeskuksissa.

Rikos

gavel, auction, hammer

1982 syntynyt maahanmuuttaja on tuomittu Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa 80 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen kahdesta pahoinpitelystä.

Pahoinpitelyt

Tuomittu oli yhdessä 3–5 tuntemattomaksi jääneen henkilön kanssa pahoinpidellyt asianomistajan korjaamotallin pihalla. Ensin tuomittu oli sanonut jotain kovaan ääneen kurdin kielellä, mitä asianomistaja ei ymmärrä. Seuraavaksi tuomittu heitti asianomistajaa puhelimella ja avainnipulla sekä löi asianomistajan maahan nyrkiniskulla, jonka jälkeen miehet pitivät asianomistajaa maassa ja jatkoivat tämän pahoinpitelyä nyrkein ja jonkinlaisella astalolla.

Väliintullut toinen asianomistaja sai ensin naamaansa tuomitun nyrkin, ja tämän jälkeen tuntemattomaksi jääneet rikoskumppanit pahoinpitelivät toista asianomistajaa lyömällä astalolla selkään ja metallisella esineellä päähän. Tuomittu on myös rikoskumppaneineen potkinut toista asianomistajaa tämän ollessa maassa. Toisella asianomistajalla oli paikalla mukanaan muutama lapsi. Sivullinen todistaja oli vienyt alle 2‑vuotiaan lapsen sivummalle suojaan.

Ensimmäinen asianomistaja sai kuhmun otsaan sekä naarmuja käsivarsiin. Toinen asianomistaja sai tikkausta vaatineen haavan päähän ja mustelman selkään.

Tuomittu kiisti syytteet, muutti välillä kertomustaan ja väitti olleensa paikalla yksin. Oikeus piti hänen versiota tapahtumainkulusta epäjohdonmukaisena ja epärealistisena.

Tuomio ja korvaukset

Ehdollisen vankeuden lisäksi vastaaja sai korvattavakseen toisen asianomistajan oikeudenkäyntikulut 3050,40 euroa korkoineen ja vahingonkorvauksia 1946,25 euroa korkoineen. Ensimmäiselle asianomistajalle tuomittu korvaa vahingoista 680 euroa korkoineen. Näiden lisäksi korvattavaa kertyy pikkusummia muun muassa todistelukustannuksia.

Valtion varoista maksetaan ensimmäisen asianomistajan asianajajalle yhteensä 1466 euroa, joka tuomitun pitäisi myös korvata.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 212573)

Yritteliäät ja työtätekevät maahanmuuttajat

Verkon hakutulosten perusteella tuomittu maahanmuuttaja lukeutuu ainakin jossain määrin työtä tekeviin ja yrittäviin maahanmuuttajiin, joilla koko maahanmuutto- ja pakolaisilmiötä ylipäänsä perustellaan. Työnteko ei kuitenkaan tarkoita, että tulijat olisivat yhteiskunnalle mitenkään päin tarpeellisia hymypoikia, joten maltillisten maahanmuuttokriitikoiden olisi jo korkea aika luopua työperäisen maahanmuuton kannattamisesta.

Boikotoi maahanmuuttajien yrityksiä!

Kotimaa Kurdit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pahoinpitely Pakolaiset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto Vastaanottokeskus

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Matujen väestösiirtoja Suomeen perustellaan sillä, että he lisääväät maamme työllisyyttä, mutta todellinen kysymys on se, että tarvitsemmeko kurdien kebabpitserioita, partureita tai vaikkapa autokorjaamoita? Kuka niissä oikeasti edes käy?

  Toki edellä mainitut kurdien bisnekset toimivat rahanpesupisteinä heidän huumekaupallensa.

  Kurdeista noin 60% on sisäsiittoisia, johtuen ties kuinka monta sataa vuotta kestäneestä serkkuavioliittojen kierteestä. Sisäsiittoisuus näkyy mm. impulssiivisuutena.

 • Ristus notta

  Vastaa

  karvapitsoja en syö enkä käytä muutenkaan NOKIalaisten palveluita

 • Eikka

  Vastaa

  Kalliiksi tulee veronmaksajille nämä lukuisat kulttuurien kohtaamiset ja yhteiset touhutuokiot.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Yhdestäkään ählypizzeriasta ei pidä ostaa mitään, eikä yhdessäkään rotumuukalaisten parturikampaamossa pidä käydä.
  Niin kuin olette varmasti huomanneet, esimerkiksi pizzerioissa omistajien ja joskus myös pizzeriankin nimi vain vaihtuu, mutta samat naamat sitä puljua pyörittää.
  5–6 euron lättyjä paistamalla kyse ei ole rehellisestä, eikä kannattavasta toiminnasta.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Naurettavia nämä pahoinpitelystä saadut korvaukset. Kunnianloukkauksista jotutuu maksamaan jopa kymppitonnin. Alaikäisen raiskauksesta valtionkonttori maksaa 15 000 e korvausta uhrille.

 • Tomppa

  Vastaa

  Jutun lopussa on erittäin hyvä neuvo eli boikotoi maahanmuutajien yrityksiä. Jos jokainen suomalainen alkaisi boikototoida maahanmuuttajien liikkeitä, ne poistuisivat ennen pitkää katukuvasta ja nykyinen, kantasuomalaisille yrittäjille epäreilu kilpailutilanne poistuisi yhteiskunnasta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  gavel, auction, hammer