Maahanmuuttajalle 1,5 vuotta vankeutta raiskauksesta

Tapahtumien kulku on jokseenkin epäselvää sensuroidun tuomiolauselman takia. Nimen perusteella vastaaja on kotoisin Pohjois-Afrikasta tai Lähi-Idästä. Vastaaja on asunut Suomessa 15 vuotta.

Rikos

gavel, wood, courtroom

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi viime viikolla 44-vuotiaan maahanmuuttajan 1,5 vuodeksi vankeuteen raiskauksesta. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Syyttäjän mukaan vastaaja on ottanut parisuhteessa olevaa asianomistajaa harteista, painanut tämän seinää vasten ja suudellut väkisin. Asianomistaja on työntänyt häntä pois kieltojen kera, jolloin vastaaja on huoritellut asianomistajaa ja koskenut tätä rinnoista ja työntänyt kätensä tämän housuihin. Vastaaja yritti tunkeutua väkisin uhrin peräaukkoon ja kun se ei onnistunut, hän työnsi sormensa väkisin emättimeen. Teko päättyi vasta kun uhri käski toistamiseen lopettamaan.

Vastaajan asianajajalle maksetaan valtion varoista yhteensä 1354 euroa. Valtiolle vastaaja määrätään korvaamaan yhteensä 100 euroa todistelukustannuksia ja rikosuhrimaksu 80 euroa.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 212498)

Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Late

  Vastaa

  Eriskummallisia nuo kehitysmaalsiset lemmenleikit. Mikä tuossa nyt oli se rangaistus kun suomen vankilat on noille täyshoitoloita ja valtion varoista maksetaan kaikki

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Kalliiksi tulee nämä saatanan murjaaniraiskaajat meille käppäsuomalaisille, perkele !

 • Eikka

  Vastaa

  On se kumma ettei näitä raiskaajia voi karkoittaa maasta pois, vaikka kaikki valmiudet ovat siihen olemassa.

 • Velkarahaa

  Vastaa

  Suvakki-Suomen oikeusjärjestelmä suosii tällaisiin tekoihin syyllistyneitä ja onhan meillä kansainväliset sopimukset joita voidaan aina tulkita maturaiskareiden eduksi ja vältellä karkotusta viimeiseen asti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  gavel, wood, courtroom