Turkkilaismiehelle ehdollista vankeutta naisen pahoinpitelystä

Myös miehen seurustelukumppani sai tuomion pahoinpitelystä. Tuomiot eivät ole lainvoimaisia.

Rikos

judge, hammer, auction hammer

1995 syntynyt mies on tuomittu pahoinpitelystä kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Nimen perusteella mies on turkkilaistaustainen.

Syytteen mukaan mies oli kaatanut naisen maahan ja lyönyt kasvoihin useasti avokämmenellä. Lisäksi mies oli lyönyt naista lasimaljakolla useasti jalkoihin.

1998 syntynyt nainen puolestaan oli maahan jouduttuaan puolustautunut edellä mainitulla lasimaljakolla lyömällä sillä miestä päähän. Miehelle aiheutui haava silmäkulmaan. Tämän jälkeen mies sai vedettyä maljakon haltuunsa. Nainen sai 20 päiväsakkoa, joka tekee hänen tuloillaan 120 euroa.

Hätäkeskuspäivystäjälle nainen oli kertonut, että mies oli hajottanut hänen asuntonsa ikkunan sekä moottorisahalla seiniä ja ovia.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R21/1004)

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jörgen Heinz

  Vastaa

  Ööö.. Äijä takoo maassa olevaa naista ja lyö vielä maljakolla jalkoihin. Nainen puolustautuu ja saa sakkoja. Oikeusvaltio kaikenkaikkiaan. Raija Toiviainen, jos luet tämän, olet typerä nauta.

 • Timppis

  Vastaa

  Turkkilainen metsuri näytti vain osaamistaan,ei siinä puita tarvita moottorisahalla vähän ryllää,näytti akalle miten laitetaan rammari soimaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  judge, hammer, auction hammer