Valkovenäläinen mies rikkoi maahantulokieltoa kolmatta kertaa – 45 päivää vankeutta

Miehen muita rikoksia olivat näpistykset ja varkaus. Mies on aiemminkin kuormittanut Suomen oikeuslaitosta ja vaihtanut nimeään jälkikäteen.

Rikos

gavel, wood, courtroom

1973 syntynyt Valko-Venäjän kansalainen on tullut syyskuussa Suomeen, vaikka hänet on määrätty ulkomaalaislain 150 §:ssä tarkoitettuun maahantulokieltoon viideksi vuodeksi. Maahantulokiellon voimassaoloaika on 3.4.2020–3.4.2025. Vastaaja on esitutkinnassa kertonut olleensa tietoinen maahantulokiellosta, ja että hän oli tullut Suomeen työtehtäviensä johdosta.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi vastaajan vuosina 2018–2019 kolmesta näpistyksestä. 2020 vastaaja tuomittiin varkaudesta ja kahdesta maahantulokiellon rikkomisesta. Näistä yhteisenä rangaistuksena tuli vastaajalle kolme kuukautta vankeutta, jonka koeaika päättyy 31.5.2022. Uusimman maahantulokiellon rikkomisen johdosta vastaajalle määrättiin täytäntöönpantavaksi 45 päivää vankeutta. Ehdolliseksi jää toiset 45 päivää.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 213483)

Kotimaa Maahanmuutto Maahantulo Maahantulokielto Näpistys Rajavalvonta Rappiokulttuuri Rikos Talous Ulkomaat Uutiset Valko-Venäjä Vankeus Varkaus Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  No entäs asylum ?

 • TT

  Vastaa

  Pigmenttikerroin ei kaverilla riitä. Pigmenttipassilla pääse Ohisalon täysihoitoon.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  gavel, wood, courtroom