Walaa Hussein Mushkal vankilaan useista lasten raiskauksista

Mushkal houkutteli alaikäisiä tyttöjä asuntoonsa tarjoamalla näille alkoholia, savukkeita ja huumausaineita. Mies oli käyttänyt hyväkseen nuorten päihtymystilaa ja kohdistanut heihin seksuaalista väkivaltaa. Mushkal oli tutustunut tyttöihin Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevilla julkisilla paikoilla.

Rikos

Vuonna 1995 syntynyt Walaa Hussein Mushkal tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa yli yhdeksäksi vuodeksi vankilaan neljästä seksuaalirikoksesta, alkoholirikkomuksesta, tupakan myyntirikoksesta, törkeästä huumausainerikoksesta, alkoholirikoksesta, salakatselusta ja kunnianloukkausesta.

Seksuaalirikossyytteet kohdistuivat neljään asianomistajaan, joista kolme oli tekoaikana alaikäisiä nuoria. Vakavin teko oli joulukuusta 2020 toukokuulle 2021 jatkunut hyväksikäyttösuhde tekoaikaan 14-vuotiaan tytön kanssa. Tekoon sisältyi kaksi törkeää lapsenraiskausta. Kolmas törkeä lapsenraiskaus kohdistui tekohetkellä 13-vuotiaaseen tyttöön.

Seksuaaliset teot vaihtelivat raiskauksesta muunlaisiin tekoihin. Ainakin yksi teoista oli videoitu, ja vastaaja oli näyttänyt videon ulkopuoliselle.

Vankeustuomion lisäksi vastaaja tuomittiin maksamaan asianomistajille vahingonkorvausta kivusta ja särystä, tilapäisestä haitasta ja kärsimyksestä.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: HS

Afrikkalaiset Huumausainerikos Kotimaa Lapsenraiskaus Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä huumausainerikos Törkeä raiskaus Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Timpuri Numento

  Vastaa
  • Jupi

   Vastaa

   Voisi olla kun viimeinen päivitys on 5kk takaa

  • Nimetön

   Vastaa

   Joo se on se …

 • Jopo

  Vastaa

  Ja lisää näitä ressukoita tiedossa Puolan rajalta. Napalmia rajalle!

 • Nimetön

  Vastaa

  Yleensähän noi saa vähän alle 2 vuotta ehdotonta ettei nimeä julkaista lehdissä. 

  Tällä kertaa taisi olla jonkun isorikkaan tai merkittävän poliitikon tytär kun tuli yli 9 vuotta kakkua. Suomessa kun ollaan niin laki on sama kaikille mutta tuomiot vaihtelevat.

 • Puolustaja

  Vastaa

  Tapahtumakokonaisuutena tämä ei ole mitenkään ainutlaatuinen vuoden 2015 jälkeen Suomessa. Oulussa näitä vastaavia oli kymmeniä, puhumattakaan henkirikoksista joiden tekijän etnisiä taustoja valtapaskamedia yrittää piilotella parhaansa mukaan. Pienempiä rikoksia kuten pahoinpitelyitä ja ryöstöjä tapahtuu näiden maahantunkeutujien toimesta jo niin paljon, ettei ne enää ylitä uutiskynnystä, syynä myös tekijän ihonväri. Olisi kiva kuulla Marja Sannikan vastaus kysymykseen, edellä oleva johdantona: Onko tämä kohtuullinen hinta kivoista peli- ja ruokahetkistä?

 • TT

  Vastaa

  Ruiskauksia tulee tytöille nyt monesta eri suunnasta. Toisaalla häärii matu ja toisaalla touhuaa eräs Pfizer-niminen ”herra” kätyreineen. Suomesta on tehty vapaa riehumiskenttä saatanoille.

  • Puolustaja

   Vastaa

   Itse olen saanut Pfizer-herralta hyviä tabuja ja sit voinut antaa kovia kyytejä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Mistä nyt tuulee? 9 vuotta vankeutta. Onko Suomen oikeusjärjestelmä ottanut rasistisen harppauksen. 90% näiden rotumuukalaisten raiskaustuomioista on ehdollisia tai parin kuukauden lomia veronmaksajien rahoilla.

 • V

  Vastaa

  Helsingin Sanomat 7.11. Allerin toimittaja Panu Hörkkö:

  ” Erityisen huolissaan Hörkkö on ”haittamaahanmuutosta”. Hän tosin epäilee, että Helsingin Sanomien juttuun kommentti siitä ei pääse.
  ”Mä näen toimittajana paljon asioita, mistä lehdet eivät kirjoita. Esimerkiksi käräjäoikeuksien vireillä olevien asioiden listat, ja ne herättävät mussa tosi paljon huolta. Ruotsissa tapahtunut maahanmuuttajien rikollisuuden kasvu on rantautunut myös Suomeen. Tämä kehitys täytyy estää, kun vielä voidaan”, Hörkkö sanoo.”

 • Mies/poika

  Vastaa

  Rakasti

 • KL

  Vastaa

  Hm. Onkohan sitä Muilun sukua vielä Suomessa jäljellä… tai sanotaanko henkisiä sukulaisia?

 • Anonyymi

  Vastaa

  https://www.iltalehti.fi/suhteet/a/efae40e4-2e62-4d33-a649-4cd0efc58107

  Hanna-Marin kertoo kuinka arabimiehet kohtelee naista kuin kuningatarta. 😂😂😂

 • House is burning, let it burn.

  Vastaa

  Siellä ”vankilassa” pääsee myeslimi omiensa pariin ja oppii uusia kikkoja kuinka rahaa ym. juttuja saa lisää hienolta valtiojärjestelmältä.. Ties vaikka päätyis rassismuksen uhriksi ja saa korvauksen asioista joita tekiessään ei tiennyt olleen laittomia.

  Hieno on tulevaisuus

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi