Itäkeskuksen monikulttuurinen kidnappaus: taustalla maahanmuuttajarikollisten reviirikiista

Partisaani uutisoi vastikään syyskuussa tapahtuneesta monikulttuurisesta kidnappauksesta, johon poliisi pyysi tunnistusapua tekijöiden suhteen. Maahanmuuttajat olivat kidnapanneet 15-vuotiaan pojan autoon ja uhkailleet tätä aseella.

Rikos

Poliisi sai tunnistettua tekijät ja haettua nämä kuulusteluihin. Tutkinnassa on nyt selvinnyt, että kyse on ollut maahanmuuttajien rikolliseen toimintaan liittyvistä reviirikiistoista. Kyse on perinteinen katujengien tapa ottaa tietty alue haltuun ja kontrolloida sen bisnestoimintaa niin laillisen kuin laittoman bisneksen saralla.

18- ja 19-vuotiaat epäillyt olivat kidnapanneet 15-vuotiaan kyytiinsä sovittuaan Snapchatissa tupakkakaupoista. Tupakkaa kaupannutta lasta olikin vastassa maahanmuuttajalauma, joka uhkaili tätä aseella, kuvasi häntä ja pakotti tämän haukkumaan itseään sekä ryösti tältä tavaraa, mukaan lukien kaupattavaksi tarkoitetut tupakat. Kaksikymmentä minuuttia kestäneen ajelun aikana he olivat tiedustelleet, miksi tämä myy tupakkaa heidän reviirillään.

Lähde: Yle

Kidnappaus Kotimaa Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Teknologia Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jörgen Hainz

  Vastaa

  Sen verran tiedän Suomen poliisista että ne ei lähde karkuun vaan niin kauan tulee lisää porukkaa ja vaikka armeijan virka-apu osasto, erikoisjoukot siis kunnes ongelma on ratkennut. Ruotsin kytästä ei oo mihinkää, ne on täysin surkeita otuksia. Täällä et selviä kivityksestä tai muustakaan typeryydestä vittuilemalla tai rasismiin vetoamalla. Kytät ottaa ja kiikuttaa putkaan. Ainoa ongelma on oikeuslaitos. Se ei anna mitään näille ganstereille. Poliisi kuitenkin antaa jos alat pullikoimaan. Nyt ovat luultavasti tulleet leikkimää rikollista väärään paikkaan. Toki ongelma on poliisin määrärahat, mutta aseellinen uhka on prioriteetti 1 ja paikalle saavutaan nopeasti. Jokaisella partiolla on MP‑5 konepistoolit ja tarpeeksi ammuksia. Ei tänne samalla tavalla pääse rikollinen päälliköksi ku ruotsissa.

  • Snif

   Vastaa

   Empä olisi noin varma suomen ”poliisista” täällä ne toimii varsinkin pääkaupunkiseudulla kuin lemmikkikoirat aina kun kyse on mokkarikollisista.
   Mutta kun rikollinen on valkoihoinen niin silloin ”poliisit” ei kyllä keinoja kaihda, vaikka ampuvat jos sattuu huvittamaan.

  • Numerot eivät valehtele

   Vastaa

   Joku ei nyt täsmää! Meillä on muka noin kova poliisijoukko ja se ei näy tilastoissa minkäänlaisena pelotevaikutuksena. Päinvastoin rikokset vaan lisääntyvät ja raaistuvat.

  • Hh1488

   Vastaa

   Joopa Joo 😂😂

  • TT

   Vastaa

   Kukaan ei epäile sitä, etteikö Suomen poliisilla olisi aseita ja pokkaa, mutta virkakoneiston hierarkia on ylhäältä käsin solutettu vapaamuurareillla, sateenkaariväellä ja muilla kommunistihörhöillä ja näiden asenne mamu-jengien kurissapidon suhteen ei liene paras mahdollinen. Poliisin voimat usutetaan jahtamaan vihapuhetta ja muita haittamaahanmuuton seurausilmiöitä.

 • Pertsa

  Vastaa

  Puhumattakaan siitä että joku ajaa ylinopeutta naurettaviksi säädetyillä nopeusrajoituksilla.Olen tässä kohta 50 vuotta ajanut autoa,osin ammatikseni,osin muuten vaan.Olen sitä mieltä että Suomen nopeusrajoitukset ovat sopivat kaikkein pahimpaan kuviteltavissa olevaan lumimyrskyyn,kaikissa muissa olosuhteissa ne ovat ainoastaan vittuilua ihmisille,jotka maksavat ajamisestaan sikamaisen summan veroja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi