Monikulttuurinen kidnappaus Itäkeskuksessa

Kolme nuorta miestä oli kidnapannut uhrinsa ryöstötarkoituksessa. Poliisin julkisuuteen antamien tuntomerkkien mukaan ryöstäjät ovat ainakin osittain mahdollisesti alaikäisiä.

Rikos

Helsingin Itäkeskuksessa koettiin syyskuussa monikulttuurinen kidnappaus. 15-vuotias poika kaapattiin autoon aseella uhaten. Poliisi julkaisi epäiltyjen kuvat, koska se ei ole tunnistanut heitä muilla keinoilla.

Ensimmäinen epäilty on noin 16–18-vuotias. Hän on hoikka ja noin 185–195 senttimetriä pitkä. Iho on tumma, ja hänellä oli tekohetkellä hieman partaa ja viiksiä. Epäillyllä on lyhyet, tummat ja kiharat hiukset. Hänellä oli päällään harmaat Nike-merkkiset verkkarihousut, mustat tai valkoiset kengät ja takki, jossa oli mustaa, violettia, tummanvihreää ja tummansinistä.

Toinen epäilty on poliisin arvion mukaan noin 16–17-vuotias ja pituudeltaan noin 175-senttinen. Poliisin saamien tietojen mukaan hän on mahdollisesti kurdi- tai arabitaustainen. Hänellä on mustat, kiharat ja silmien kohdalle ulottuivat hiukset. Silmienväri on sininen. Tekohetkellä hänellä oli päällään mustat vaatteet ja valkoiset Niken kengät. Päässä oli huppu tai pipo.

Kolmas epäilty on poliisin arvion mukaan noin 16–17-vuotias. Hän on ruumiinrakenteeltaan roteva ja noin 180–185 senttimetriä pitkä. Iho on tummahko ja silmät tummat. Hänellä oli päällään mustat housut, musta takki ja musta pipo.

Lähde: Iltalehti

Helsinki Kidnappaus Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Joku

  Vastaa

  Tämä taisi olla tapaus joka sattui jo syyskuussa. Polpolla kesti yli kuukauden kertoa tuntomerkit Somalien suorittamasta aseellisesta kidnappauksesta keskellä päivää. Polpo julkaisee HD kuvat samana päivänä, kun joku valkoinen ryöstää veitsellä nakkikiskan.

 • Juna Tuska

  Vastaa

  Miksi poliitikoita ei saada näistä tapauksista vastuuseen?

  Koska poliitikoilla ei ole minkäänlaista vastuuta teoistaan yllätyitkö?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Helsingin Itäkeskus on yksi iso monikulttuurinen ghettoalue, joten tällaiset tapahtumat eivät tule yllätyksenä kenellekään asioita seuraavalle kansalaiselle.
  Monet suomalaiset lapsiperheet ovat jo vuosia sitten muuttaneet sieltä pois paremmille asuinalueille ja tänä päivänä vieraskielisten osuus alueen väestöstä lähentelee jo 50% lukemia.

  PolPo päätti sitten antaa ”vain” kuukauden etumatkan, saavutus toki sinänsä jo se, että julkaisivat kuvat.

 • EV

  Vastaa

  Muistakaa, Ohisalo haluaa näitä 15 000 lisää tähän maahan ja koko muu hallitus antaa kyynel silmäkulmassa aploodit Ohisalolle…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi