Temptation Island ‑roskaviihdeohjelmaan osallistuvalla mustalla rikosepäily törkeästä raiskauksesta

Sarjan tuotantoyhtiö ei kommentoi tapausta ollenkaan. Toisin sanoen tuotantoyhtiö ei ole tarkistanut osallistujien taustoja ja nyt se suojelee kiintiönä mukaan otettua mustaa raiskaajaa.

Rikos

remote control, tv, watch tv

Roskaviihdeohjelma Temptation Islandiin osallistuva kiintiömusta Marlon Secomandi, 21, odottaa syytettä törkeästä raiskauksesta. Nimikkeellä voidaan tuomita jopa 10 vuotta vankeutta.

Oikeudenkäyntipäivämäärää ei ole vielä määrätty, mutta asia on vireillä. Sekä Etelä-Karjalan käräjäoikeus että epäilty itse vahvistavat asian medialle. Secomandi tosin kiistää itse syytteen.

Törkeästä raiskauksesta on kyse, jos kohteena on alle 18-vuotias, tekijä aiheuttaa uhrille vaikean ruumiinvamman, vakavan sairauden tai hengenvaarallisen tilan, tekijöitä on useita, teolla aiheutetaan erityisen tuntuvaa henkistä tai ruumiillista kärsimystä, rikos tehdään erityisen raa’alla, julmalla tai nöyryyttävällä tavalla tai käytetään apuna hengenvaarallista välinettä taikka muuten uhataan vakavalla väkivallalla.

Tuotantoyhtiö ei kommentoi

Temptation Island ‑sarjan tuotantoyhtiö ei kommentoi tapausta ollenkaan. He kuitenkin vakuuttavat, että itse kuvauksissa ei tapahdu mitään rikollista.

Toisin sanoen tuotantoyhtiö ei ole tarkistanut osallistujien taustoja ja nyt se suojelee kiintiönä mukaan otettua mustaa raiskaajaa. Raiskaajalle annetaan näkyvyyttä, joka vaikuttaa esimerkiksi tulevaisuuden sosiaalisen median sponsorointeihin kasvaneen seuraajamäärän vuoksi.

Sosiaalisessa mediassa on virinnyt keskustelua siitä, tulisiko koko kausi pois jättää esittämättä, sillä se saattaa muuten normalisoida raiskaajaa ja hänen tekemäänsä rikosta. 2020-luvun MeToo-hengessä olisi vähintään suoraselkäinen teko ohjelmaa esittävältä Nelonen Medialta olla antamatta seksuaalirikolliselle näkyvyyttä.

Lähde: Seiska

Cancel Kotimaa Maahanmuutto MeToo Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Musta rotu Rappiokulttuuri Rikos Rotu Talous Teknologia Törkeä raiskaus Uutiset Väestönvaihto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Waltsu

  Vastaa

  Suvakkimedian roskaviihdeohjelma, jonka on tarkoitus turruttaa tavisten ajattelu ”jännien” ohjelmien töllöttämiseen huomaamatta maamme negatiivista kehitystä ja toisaalta propagoida multikultin puolesta, potkaisi itseään komeasti nilkkaan. Nyt nelosella pähkitään naamat punaisina, mitä nyt pitäisi tehdä? Jos ohjelma tulee ulos, antaako se signaalin, että me hyväksymme raiskarit ja viekö se katsojia? Jos perumme ohjelman esittämisen, olemmeko rasssisteja ja antautuneet äääääärioikeiston painostukselle? Paha dilemma.

 • errno

  Vastaa

  Tuotantoyhtiöt voisivat ottaa käyttöön samantyyppiset sopimukset kuin urheilijoilla dopingin suhteen. Eli tässä tapauksessa valehteleva rikollinen joutuisi maksamaan vaikkapa 100000€ sakkoa.

 • TT

  Vastaa

  Niinhän sitä sanotaan, että kun otat TV:n kotiisi, se on sama kuin ottaisit juutalaisen kotiisi. Länsimaiden alamäki alkoi suurin piirtein television yleistymisen aikoihin 1960-luvulla.

 • Salomon

  Vastaa

  Mikä!!!!!
  Secomandi.…?

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hyi miks otetaan köyhän maan aasialaisia jolla ei oo tapoja suomen kultuuriin

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  remote control, tv, watch tv