Maahanmuuttajalle tuomio puolison pahoinpitelystä

Tekokertoja oli useita. Traore oli asianomistajan mukaan uhannut tehdä hänen elämänsä vaikeaksi, jos menisi kertomaan muille pahoinpitelyistä.

Rikos

Maanantaina 11.10.2021 Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi 1986 syntyneen Binke Traoren kahdesta pahoinpitelystä 80 päiväsakkoon, joka tekee hänen tuloillaan 880 euroa. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lyöntejä ja kuristamista

Ensimmäisessä tilantessa Traore oli tarttunut asianomistajaa kurkusta ja puristanut muutaman sekunnin ajan. Asianomistaja ei saanut henkeä, ja samalla Traore oli sanonut, että tappaa hänet. Samaan aikaan asianomistajalla oli vauva sylissään. Traore oli toiminut useasti vastaavalla tavalla.

Muutamaa päivää myöhemmin Traore oli lyönyt häntä täysillä vasempaan käsivarteen ja huitaissut kämmenellä ohimolle. Tapahtuma-aikaan vauva oli hänen sylissään ja toinen lapsi oli nukkumassa. Asianomistaja soitti poliisit ja lähti turvakotiin.

Osapuolten eriävistä näkemyksistä ja asianomistajan paikoin ristiriitaisista kertomuksista huolimatta kuvatut vammat ja lääkärinlausunto sopivat potilaan kertomukseen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus

Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Perheväkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi