Sabhan Ihsan Ali Alhantashi kolmeksi vuodeksi vankilaan raiskauksesta Turussa

Vankilareissun lisäksi hänet tuomittiin maksamaan 9500 euroa korvauksia uhrille.

Rikos

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut Sabhan Ihsan Ali Alhantashin kolmen vuoden vankeuteen raiskauksesta. Teko tapahtui syyskuussa 2019.

Raiskaaja oli yhteisen illanvieton päätteeksi raiskannut uhrinsa väkivaltaa käyttämällä. Hän oli pahoinpidellyt tätä pitkin vartaloa. Raiskauksella oli julkisen selosteen mukaan useita tekotapoja ja se kesti huomattavan pitkään.

Vankilareissun lisäksi hänet tuomittiin maksamaan 9500 euroa korvauksia uhrille.

Lähde: Kansalainen

Kotimaa Maahanmuutto Pakolaiset Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä raiskaus Turku Uutiset Väestönvaihto Vankeus Vankila

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Vitun mohammetin paska, saatana !

 • Schlageter

  Vastaa

  En pidä tapahtunutta aitona raiskauksena. Aito raiskaus on sellainen, jossa nainen ei ole itse hakenut karvakäden seuraa, mutta tulee sittenkin raiskatuksi.
  Mitä tästä tapauksesta voisivat naiset oppia?
  Ei ehkä kannattaisi kaikenlaisten hassanien ja mohamedien kanssa iltaa viettää, jos ei ole itsellä aikomusta tulla ”raiskatuksi” ja hakatuksi.
  Mutta oppivatko (suvakki)naiset tästä?
  Tuskin…

  • Näin on

   Vastaa

   Juuri näin. Itse laittavat itsensä tilanteeseen, missä suurella % käy niin kuin kävi. Kylmästi sanottuna, ettei vaan olisi rahastusta. Valtio maksaa. Suvakki & matu = lasku veronmaksajille.

   • Juutalainen

    Vastaa

    Tai voiko tässä olla sellainenkin tapaus että nainen huijaa saadakseen rahaa. Naiset on nykyään kyllä tosi kieroja. En sano etteikö raiskaus ole mahdollinen mutta olen kuullut näistä tapauksista sen verran ettei voi muuta ku kyseenalaistaa

 • matti mainio

  Vastaa

  Kun raiskaajille tulee tuomioissa maksettavaa, niin uutisissa kuuluisi lukea, että veronmaksajille tuomittiin maksettavaa…

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Raiskaaja oli yhteisen illanvieton päätteeksi raiskannut uhrinsa väkivaltaa käyttämällä.”
  En tiedä oliko uhri valkoinen, mutta jos oli, niin miksi joku viettää aikaa näiden rotumuukalaisten kanssa?
  Tuomion jälkeen tekijän voisi lähettää pois Euroopasta, verovaroista voi sen lentolipun kustantaa.

 • J.Holmes

  Vastaa

  Jaa,a en tiedä onko pururatarakastelija yhtään parempi kuin tuo apina? täytyy myös muistaa että suvakki on ollut todennäköisesti ollut perseaukinen, itse aiheuttanut tilanteen tahallaan„pieniä on tuomiot oikeusvaltio suomessa.

 • Maassa asuneena

  Vastaa

  Muslimimaista tulleille viriili-iässä saapuneille länsimaisten naisten pukeutuminen kertoo korkeasta valmiudesta käydä suhteessa syvemmälle. Eli ’kutsuun’ vastataan. Pahoinpitelu puolestaan kielii halveksunnasta, jota länsimaisten naisten pukeutuminen saisi osakseen muslimimaissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Lue seuraavaksi