Abdul Ghafoor Karimi viiden vuoden vankeuteen törkeästä lapsenraiskauksesta

Mies joutuu maksamaan uhrilleen 25 000 euron korvaukset.

Rikos

päivitetty

Keski-Suomen käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1989 syntyneen Abdul Ghafoor Karimin törkeästä lapsenraiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä viiden vuoden vankeuteen. Suljetuin ovin kesäkuussa 2021 käydyssä oikeudenkäynnissä vastaaja Karimi kiisti kaikki syytteet.

Tytön ja todistajana oikeudessa kuullun ystävän mukaan heidän motiivinaan oli saada mies tarjoamaan heille päihteitä. Käräjäoikeuden antaman julkisen selosteen mukaan kolmella eri tapaamiskerralla 13-vuotias tyttö harrasti seksiä miehen kanssa tammi-elokuun välisenä aikana.

Törkeä lapsenraiskaus tapahtui julkisen selosteen mukaan elokuun lopulla 2020. Mies haki tuolloin jo 14 vuotta täyttäneen tytön tämän sijoituspaikasta, josta hän lähti ilman lupaa. Asunnollaan mies tarjosi illan ja yön aikana tytölle alkoholia ja kannabista niin, että tämä oli vahvasti päihtynyt.

Mies oli useamman kerran eri tavoin suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä uhrin kanssa. Mies oli ollut myös anaaliyhdynnässä nuoren uhrinsa kanssa. Vahvan päihtymyksen vuoksi tahdottomassa tilassa ollut tyttö ei ollut pystynyt puolustautumaan miehen teoilta.

Tapaus tuli poliisin tietoon sen jälkeen, kun tyttö kertoi asiasta äidilleen. Äiti teki asiasta rikosilmoituksen ja tapauksen tutkinta lähti etenemään.

Julkisen selosteen mukaan oikeudessa vastaaja kiisti kaikki syytteet. Hän myönsi kyllä tytön vierailleen hänen asunnollaan, mutta mitään seksuaalista kanssakäymistä ei heidän välillään olisi ollut. Miehen mukaan hän ei ollut myöskään tarjonnut nuorille vierailleen alkoholia tai huumeita. Miehen mukaan tyttö ei myöskään ollut tahdottomassa tilassa hänen viimeisen vierailunsa aikana.

Asiaa käsiteltiin Keski-Suomen käräjäoikeudessa kolmen tuomarin kokoonpanolla. Yksi oikeuden jäsenistä jätti päätökseen eriävän mielipiteensä. Hänen mielestään oli mahdollista, että tapahtumat olivat edenneet asunnolla miehen kertomalla tavalla.

Vangittuna oleva mies tuomittiin maksamaan nuorelle uhrilleen korvauksia yhteensä 25 000 euroa. Asian käsittely jatkuu Vaasan hovioikeudessa, sillä Abdul Ghafoor Karimi on valittanut tuomiosta.

Lähde: Ilta-sanomat

Hyväksikäyttö Kotimaa Lapsenraiskaus Maahanmuutto Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä raiskaus Uutiset

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Viisi vuotta, josta saa armahduksen puolen tai 23 jälkeen. Ja lomat pyörivät. Korvauksetkin maksanee suomalainen veronmaksaja. ”Kirosana tähän”

 • Matuloinen

  Vastaa

  Vankilassa olon aikana tienattava korvausrahat omalla työllään ja maasta poisto käytäntöön välittömästi kun rahat on koossa tai kun koko 5 vuotta on istunut.

 • errno

  Vastaa

  ”Yksi oikeuden jäsenistä jätti päätökseen eriävän mielipiteensä. Hänen mielestään oli mahdollista, että tapahtumat olivat edenneet asunnolla miehen kertomalla tavalla.”

  Tämä on lopputulos, kun demla-tuomari vihaa Suomea, suomalaisuutta ja suomalaisia lapsia.

 • FatDog

  Vastaa

  Samaa mieltä olen, eiköhän valtionkonttori nuo korvaukset maksa uhrille. Kaiken lisäksi on vielä epäilys, että oikeuden käynnit asianajajineen menee valtion kirstusta. En oikein ymmärrä tuota valitus rumbaa aina hovioikeuteen? Välillä tuntuu, että oikeudessa oikeutta saavat vain varattomat ja rikkaat. Harvemmalla keskituloisella on varaa maksella 200–300€ /tunti asianajokustannuksia.
  Valitettavasti uhri on näissä asioissa aina se joka kärsii ja Suomen oikeuslaitos ei kyllä oikeutta uhreille anna, ainakaan maalaisjärjellä ajateltuna.

 • Ja lisää näitä pitää saada

  Vastaa

  Loppuisi valitusrumba korkeampiin asteisiin, kun lätkäistäisiin vuosi lisää jos siinäkin asteessa todetaan syylliseksi.

 • Rautaturisti

  Vastaa

  Näitähän nyt lennätettiin useita satoja lisää oikein sotilassaattueessa. Onneksi ISIS laittoi stopin tuolle lennättämiselle.

 • Tepa

  Vastaa

  Näyttää Finderin mukaan olevan kytköksissä Ephesus ravintolaan Jyväskylässä. Toivottavasti menee ihmisten tietoisuuteen ja asiakkaat äänestää jaloillaan.

  https://www.finder.fi/Kahvila-ravintolat/Ephesus+Avoin+yhti%C3%B6/Jyv%C3%A4skyl%C3%A4/yhteystiedot/3507754

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi