Sarjaraiskaaja sai 84 000 euroa korvauksia Ruotsissa liian pitkän vangitsemisen vuoksi

Valtio maksaa kahdesta raiskauksesta tuomitulle Damir Al-Ali-nimeä kantavalle miehelle 84 000 euroa korvauksia, koska häntä pidettiin vangittuna liian pitkään.

Rikos

Ruotsista kajahtaa jälleen. Valtio maksaa kahdesta raiskauksesta tuomitulle Damir Al-Ali ‑nimeä kantavalle miehelle 84 000 euroa korvauksia, koska häntä pidettiin vangittuna liian pitkään. Uhreilleen hän joutuu maksamaan korvauksia yhteensä noin 50 000 euroa, joten raiskaaminen löi tällä kertaa leiville.

Raiskaaja oli vuonna 2017 raiskannut veljensä kanssa naisen pitäen tätä 17 tuntia vangittuna ja raiskaten hänet useita kertoja rosengårdilaisessa kellarissa. Paikalla oli ollut myös muita veljesten kavereita paikalla raiskaamassa sidottua uhria. Lopulta tapahtuma päättyi sivullisen soitettua poliisit, ei suinkaan raiskaajien hyväntahtoisuuden vuoksi.

Toisessa tapauksessa hän oli asuntomurron yhteydessä keksinyt kaverinsa kanssa raiskata asunnossa olleen naisen. Naista pahoinpideltiin lyömällä ja potkimalla vuoronperään tapahtuneiden raiskausten aikana.

Syyttäjä vaati raiskaajalle 10 vuotta vankilaa, mutta käräjillä hän sai 4,5 vuotta, mistä nuoren iän vuoksi istuttavaa olisi ollut 1,5 vuotta. Hovissa tuomio kuitenkin putosi kahteen vuoteen, mistä siis piti istua 8 kuukautta.

Raiskaaja oli kuitenkin tässä vaiheessa istunut jo pidempään kuin 8 kuukautta. Tämän vuoksi hänelle päätettiin maksaa valtion varoista niin sanottua koppikorvausta, jolla hän saa korvattua rikosvahinkokorvaukset ja kuittaa vielä mukavan bonuksen päälle.

Lähde: PT-media

Damir Al-Ali Joukkoraiskaus Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Pohjoismaat Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Ruotsin muslimiyhteisö Törkeä raiskaus Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ruotsi on kusettaja ”johtajien” narreja täynnä! Pelkkiä pedoja johdossa kuten Suomessa! Puhdistuksen aika on pian!

 • Anonyymi

  Vastaa

  Kuulostaakin ihan samanlaisilta rotumuukalaisten ”tuomioilta” kuin Suomessakin on. Ali Ali raiskaa ja pahoinpitelee apinajenginsä kanssa naisia niin ensin paapotaan veronmaksajien rahalla 8 kuukautta + hänelle maksetaan 84 000 euroa kiitoksena palveluksistaan. Kiitos Ali Ali! Miten Eurooppa tulisikaan toimeen ilman, aah, niin ihanaa ja rikastavaa monikulttuurisuutta! Haistakaa vittu, vitun poliitikot!

 • Kannattavaa raiskausta

  Vastaa

  Uskomatonta. Ja takuulla menee terveiset heimoveljille, mikä hölmölä on skandinavia. Mutta olihan täälläkin naurettavat korvaukset parille parempi uskoiselle. Oliko puoli milliä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on aivan käsittämätöntä, suoranaista v*ttuilua raiskauksen uhreille kun tekijä saa maukkaan korvauksen ”kärsimyksestään”.

 • seant

  Vastaa

  Myös huumetuomituille tulee mukavasti rahaa, sillä Ruotsin oikeuslaitokselle kävi moka. Huumeista tienatut rahat tuomittiin valtiolle, mutta ne oli bitcoinna 36 oikeudessa niiden arvo määritettiin tuomiopäivän mukaan eli 1,3 milj kr. Mutta meni kaksi vuotta kun alettiin myymään niin velka oli katettu 3 bitcoin myynnillä. Tämä tarkoittaa, että bitcoineja jää paljon jäljelle. Jäljellä olevien 33 bitcoinin arvo on 12–13 miljoonaa Ruotsin kruunua, joka valtion on nyt maksettava takaisin tuomituille miehille.

 • EV

  Vastaa

  Teko tehty vuonna 2017 ja nyt jo vapaana… Pohjoismaiden oikeusjärjestelmät ovat täysiä vitsejä! Saat törkeästä veropetoksesta isomman tuomion!

 • 421 god bless

  Vastaa

  Tää on pakko olla trolli uutinen 😀 tää on häpäisy

 • Jounar

  Vastaa

  Mitä tapahtuisi, jos julkaisisit kaikkien tässä asiassa mukana olevien syyttäjien nimet? Demokratia määrää, että yleisön tulee tietää, kuka panee lain täytäntöön heidän nimissään. Ilman avoimuutta he eivät ole demokratiaa.

 • Harris

  Vastaa

  Kyllähän meno Suomessa on päin helevetti. Hutisalo ja Homopekka ovat pahinta mitä.Suomelle on tapahtunut mukaanlukien mm. Jokelan koulusurmat ja talvisota. PÄÄTTÄJÄT HUOM. VIELÄ TÄÄLTÄ NOUSTAAN.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi