Tamperelaista SDP-poliitikkoa epäillään vihapuheesta – loukkasi Junes Lokan kunniaa

Epäily koskee twiittiä, jossa hän on kutsunut oululaista kaupunginvaltuutettua Junes Lokkaa rasistiksi ja natsipelleksi.

Rikos

Jyri Keränen.

Tamperelaista SDP-poliitikko Jyri Kerästä epäillään vihapuheesta. Epäily koskee twiittiä, jossa hän on kutsunut oululaista kaupunginvaltuutettua Junes Lokkaa rasistiksi ja natsipelleksi. Keränen kertoo asiasta omalla Twitter-sivullaan.

Keräsen twiitti on peräisin vuodelta 2019, mutta se on edelleen juridisesti käynnissä oleva rikos, sillä twiitti on vieläkin esillä. Hän oli poliisin soitettua yrittänyt poistaa sitä, mutta ei löytänyt kyseistä twiittiä. Toisin sanoen Keränen ei ole valmis seisomaan sanojensa takana, mikäli niillä on juridisia seuraamuksia.

Kuvakaappaukset: Twitter.

Junes Lokka on tehnyt useista sosiaalisen median vasemmistolaisista vihapuhujista rikosilmoituksia. Tällä on ollut laajempaa merkitystä, sillä yhä useammat aikaisemmin tiukempia sananvapauslakeja vaatineet kulttuurimarxistit ovat kääntäneet kelkkaansa lakien osuessa omaan nilkkaan.

Myös Partisaani kannustaa sisäministeriön ohjeen mukaisesti tekemään rikosilmoituksen aina, kun havaitsette (kulttuurimarxistista) vihapuhetta sosiaalisessa mediassa.

Lähde: Jyri Keränen

Asyl Junes Lokka Jyri Keränen Kotimaa Kunnianloukkaus Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rikosilmoitus Sananvastuu Sosialidemokraatit Vasemmisto Vihapuhe Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Scott

  Vastaa

  Ai tätä ilon ja onnen päivää 🙂

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kiva huomata, että vielä laki on sama kaikille. Voi tosin olla, että Junes Lokan marokkolainen tausta teki demarin tviitistä rasistisen ja siksi poliisi toimi.

 • Paukapää valehtelee

  Vastaa

  Tuohan on lähes yhtä typerä kuin Pekka Kataja.

 • Juutalainen korona huora

  Vastaa

  Juutalainen korona huora hallitus! Goyimtv.Com

 • Eikka

  Vastaa

  Luulisi demareiden vaativan jäseniltään edes alkeellisten käytöstapojen, hyvän moraalin ja Suomen lakien noudattamista, mutta viime vuosina tämä on osoittautunut mahdottomaksi. 

  He ovat tukeneet avoimesti esim. seksuaalirikollisen ja hyväksikäyttäjän uraa kulttuurin edistämisen nimissä, ostaneet ääniä vappusatasilla ja maksattaneet perheen aamiaiset veronmaksajilla.

  Demareista on tullut eliittipuolue joka on hylännyt entiset aatteet romukoppaan ja suomalaisen työväestön etujen ajamisen sijaan tuputtaa aatetta, että ” Oma kansa ensin ‑ajattelu on vahingollista”.

  Jos haluat tukea rikkaita Italialaisia, Matin kukkaroosi, korruption, salailun ja suhmuroinnin lisääntymistä, maahanmuuton kasvavista ongelmista vaikenemista ja jatkuvaa silmään kusemista, äänestä demareita.

 • Nimetön

  Vastaa

  Outoa että poliisi käskee poistamaan twiitin kesken rikostutkinnan, jotta lopettaisivat tutkinnan. Jos poliisi tutkii anastettua autoa, niin antaako he palauttaa auton takaisin omistajalla ja näin lopettavat rikostitkinnan?

  Nyt on taas poliisin käytäntöjä seurattava ja nimiä laitettava muistiin. Ei ole poliisin tehtävä opastaa rikollisia välttämään tuomioita, kun rikos on tapahtunut. Ja kun meikäläiset joutuu vihapuhesyytösten johdosta rikostutkintaan, niin annetaanko meille mahdollisuus välttää syytteen eteneminen oikeuteen saakka poistamalla twiitit ja viestit.

  • Ilmari

   Vastaa

   Ei tuossa sanota et poliisi kehotti poistamaan twiitin, vaan hän yritti poistaa sen itse.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Jostain syystä demarit, vihreät, kokoomus, kommunistit, lestat jne. ovat ryhtyneet vainoamaan pyhimys Lokkaa. Herää kysymys miksi?

  On totta, että Lokka ei kannatta suvakismia niin hän on myös älykäs, komea ja ennen kaikkea periksiantamaton. Eli vainoamisen motiivit ovat kateus ja viha.

  Samalla tavalla myös Jeesus Kristusta vainottiin. Jeesuksella oli samat ominaisuudet kuin Lokalla!

 • Nimetön

  Vastaa

  LOKKA ON HYVÄ TYYPPI.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi