Raisiolaiselle maahanmuuttajaravintolalle vaaditaan uhkasakkoa jyrsijäongelman takia

Pizzerian omistaa Hasan Mousazadeh -niminen yrittäjä.

Rikos

Raisiossa toimivalle pizzerialle vaaditaan 4 400 euron uhkasakkoa terveysvalvontaviranomaisten toimesta. Ravintolassa on havaittu jyrsijäongelma, mikä on äärimmäisen kielteinen uutinen ravintola-alalla. Kyse on Rio-nimisestä maahanmuuttajapizzeriasta.

Kyseisen pizzerian omistaa Hasan Mousazadeh ‑niminen yrittäjä. Toisin sanoen kyseessä on jälleen yksi ulkomaalaisravintola, jossa lain vaatimat hygieniavaatimukset on jätetty hoitamatta.

Partisaani suosittelee boikotoimaan ulkomaalaisia yrityksiä ja tukemaan paikallisia pienyrittäjiä.

Lähde: Turun Sanomat

Hasan Mousazadeh Hygienia Jyrsijät Kotimaa Maahanmuuttajaravintolat Maahanmuutto Pizzeria Rio Raisio Rikos Rotu Talous Terveysvalvonta Uhkasakko Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Normaalikokoista ja normaaleilla täytteillä olevaa pizzaa ei voi verollisena myydä juurikaan alle kympin, joten 5–6€ halpispizzoissa- ja pizzerioissa on tingitty joistakin pakollisista tai siis kantiksille pakollisista veroista tai muista velvoitteista. Sitten hygienia, samalla kädellä millä uskonnon vaatiman etiketin mukaan huljutellaan persereikä vedellä, veivataan se pizzataikina ja mätkitään täytteet päälle. Houkuttelevaa eikö? No, ilmeisesti on joillekin. Sitten on joissakin tapauksissa uskonnon ja kulttuurin sanelema rahavirta yrityksistä ulkomaille epämääräisiin tarkoituksiin, halpispizzaan sortuva saattaa tajuamattaan tukea jopa ISIS:tä.

 • Normisettiä

  Vastaa

  Ai jaa… Ei tarvi kun katsoa lähintä ulkomaalaisten omistamaa leipomoa niin sielä rotat juksentelee ilmastointiputkien päällä mutta terveystarkastajat eivät tee mitään kun isäntä ei muka ymmärrä Suomea. Parempi katsoa onko pullassa olevat möykyt rusinoita. 

  Ja voin kertoa että siitä leipomosta tomitetaan 150km säteellä pullaa ja leipää.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Älkää ruokkiko matuja, asioimalla matujen omistamissa liikkeissä.

 • juha.

  Vastaa

  Tuttua kauraa! Kuka hullu menee muslimin ruokapaikkaan, joka tekee ruokaa ”vääräuskoisille koirille”, jotka ovat heille kelvottomattomampia kuin kamelin paska.
  Ravintoloiden keittiöistä on videoita, joissa valkoiset heittiöt sylkevät ruokaan tai kuten eräs nainen (valkoinen) teki. Hieroi ruuan lisuketta alapäähänsä ja sitten laittoi sen lautaselle. Kannattaa syödä kotona tai on oltava mielinkielin tarjoilijalle / kokille, sillä on varmaa, että nykyihmisiltä seuraa ”kosto” heti. Ja, jos olet yhteiskunnallisista asioista tunnistettavissa ollen eri mieltä kuin paikan omistaja. Et todellakaan tiedä mtä syöt ellei käy niin onnellisesti, että sinut heitetään heti ovesta pihalle edm. syystä.
  Ruotsissa muslimi ruuanlaittaja ei sustunut pesemään edes vedellä käsiään ”ison asian” jälkeen ”uskonnollisista syistä”. Niinpä asiakkaan lautasella oli myös sitä ”itseään” .Bon appétit!!!

 • N.N.

  Vastaa

  Ulkomailla tietyisissä maissa rotanliha on herkkua.
  Se varmasti maistuisi pizzan päällä.
  Meidän täytyy henkisesti olla valmiita ottamaan vastaan uusia muukalaistuulia.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Toisin sanoen kyseessä on jälleen yksi ulkomaalaisravintola, jossa lain vaatimat hygieniavaatimukset on jätetty hoitamatta.”

  Tuo on varsin pieni ongelma, että heitämme terveytemme ja ehkä hengenkin kun astumme siihen pizzeriaan.
  Olemme saaneet tottua niin moneenlaisiin omituisuuksiin ja uskomattomiin julmuuksiin, niin kai me sitten tämäkin kannamme.
  Viranomaiset, nukkukaa hyvin, mutta niinpä te teettekin!
  Leikitään hetken verran, että se olisi suomalainen yritys, jossa jonkinlainen hyvin pieni olematon puute, kauanko se olisi auki?
  No, ehkä viranomainen miettii, että hyvä ruoka kiertoon, ei mene salaatit hukkaan.
  Nami nami.

 • w.p

  Vastaa

  Kyseisen kioskin ympäristössä on rottia vilistänyt jo ainakin 15 vuotta, mutta nyt vasta asiaan on puututtu.

  Raisiossa on toinenkin kebula, jossa vastaavaa ongelmaa on havaittavissa, mutta tämä on ollut toiminnassa vasta vajaan kaksi vuotta, joten tämän kebulan toimintaan tuskin puututaan ainakaan vielä kymmeneen vuoteen.

 • pekka

  Vastaa

  Ja Mikkelin torilla allahin soturi kykki perse pystyssä mekkaan päin.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Onko kuvassa tämä vainottu kurditaustainen kebabyrittäjä?!!

  • jupi

   Vastaa

   nyt loukkaat puheillasi kaikkia jyrsiöitä

 • Tietäjä

  Vastaa

  Tampereen keskustassa entisen Anttilan lähellä eräs pizzeria rahoittaa kurdilaista PKK:ta. Tieto on peräisin paikalliselta SKP-aktiivilta.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Päivän yllatys special: Hyva kebab. Kastikkeena jukujuku kastiketta ja lisämausteena rotan paskaa ja käsikarvoja. Nam nam!

 • m.s

  Vastaa

  eiko ulkomaalaiset maksa veroa ??? oot laitanut kuva joka ei kuuluu rio pizzerian. kuva on haettu netistä ! mie voin maksa sun pyskologia terapin kustanukset ! be nice ! yrittää olla parempi ihiminen !

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi