Korkein oikeus myönsi valitusluvan Ylen vihapuhuja Johanna Vehkoolle

Valtamedia asettui asiassa luonnollisesti Vehkoon puolelle keskittyen mustamaalaamaan rikoksen uhria eli Lokkaa.

Rikos

Johanna Vehkoo ja Junes Lokka.

Korkein oikeus on myöntänyt valitusluvan ”faktantarkastaja” Johanna Vehkoolle liittyen hänen saamaan tuomioon kansalaisaktivisti Junes Lokan kunnianloukkauksesta. Vehkoon mielestä Lokan kunniaa tulisi saada loukata, sillä hänen mukaansa Lokan oma puhetyyli muissa yhteyksissä on ollut loukkaava.

Logiikan mukaan tietyiltä ihmisiltä tulisi poistaa oikeussuoja. Kun logiikkaa venytetään äärimmilleen, esimerkiksi murhaan syyllistyneen saisi lain mukaan murhata.

Vehkoo vihjaili Lokan olevan vaarallinen rasisti ja ”natsipelle”, joka suunnittelee hyökkäystä tapahtumaan, jossa Vehkoo on paikalla. Väitteet olivat täysin tuulesta temmattuja ja ylittivät kunnianloukkauksen rajan, minkä vuoksi Vehkoo sai jo tuomion käräjä- ja hovioikeudessa.

Valtamedia asettui asiassa luonnollisesti Vehkoon puolelle keskittyen mustamaalaamaan rikoksen uhria eli Lokkaa. Lokalle ei myöskään annettu mahdollisuutta saada ääntään kuuluviin valtamediassa toisin kuin rikoksesta epäillylle.

Vehkoo vei uhriutumisen asiassa vielä askeleen pidemmälle kirjoittamalla aiheesta kirjan, jonka suunniteltu julkaisuajankohta on syksyllä.

Lähde: Helsingin Sanomat

Asyl Johanna Vehkoo Junes Lokka Kotimaa Kunnianloukkaus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Sananvastuu Valtamedia Vihapuhe Yhteiskunta Yle Yleisradio

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pelle

  Vastaa

  Turun Sanomat uutisoi myöskin asiaa ihmetellen, eikö ”äärioikeistolaista voi sanoa natsiksi”.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Pallivahan Sanomat ohittaa ihmettelyssään kätevästi mutta uusmarxisteille tyypillisen epärehellisesti sen perustavanlaatuisen asian että kuka on ”äärioikeistolainen” ja mikä instanssi hänet määrittelee sellaiseksi. Lokkahan ei moinen ole, mutta sepä ei säälittäviä agendamedioita näytä haittaavan noitajahdissaan. Muutenkin eräiden ideologian onttous ja älyllinen epärehellisyys, jos nyt älyllisyydestä ja ”suvaitsevaisuudesta” voidaan samassa lauseessa puhua, näkyy siinä että ulkomaalaistaustainen on pyhä etnototeemi, paitsi jos hän puhuu totta, kuten nyt esimerkiksi Lokka ja erään etnototeemin, ”lelusalakujettajan” todellisen karvan paljastanut Anter Yasa. Totuuksia puhuva ulkomaalainen tai ulkomaalaistaustainen, ”rodullistettu” voidaan vihervasemmiston toimesta muitta mutkitta julistaa persona non grataksi eikä kukaan ”suvaitsevainen” tai sosiaalisen oikeuden esitaistelija ulise rasismista tässä tapauksessa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ja tämän akan oikeuden käynnit rahoittaa mm yle. Verovaroista.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Vehkoon oman logiikan mukaan siis häntä saa loukata jos ja kun hän on loukannut muita, kuten kirjoituksissaan on käräjä- ja hovioikeuden mukaan. Ai niin joo mutkun siis niinku ei, marxisteillahan säännöt ja periaatteet vaihtelevat aina tilanteen ja oman tarpeen mukaan.

 • juha.

  Vastaa

  Kommunistinen lupa myönnetty!
  ”Oikeusvaltioperiaate” poliittisin perustein.

  ”Eläinten vallankumous”. George Orwell. ” Jotkut ovat tasa-arvoisempia kuin toiset!”

 • SaleSeta

  Vastaa

  Olisiko Lokalle annettu missään asiassa valitusoikeutta edes hoviin saatikka korkeimpaan oikeuteen. Ei varmasti!!!

  Kuka Vehkoon kymmenien tuhansien eurojen oikeudenkäyntikulut maksaa? Yle pakkoveroista, joita jokainen joutuu pakolla maksamaan vaikka mieluumin hävittäisi koko Pasilan trollitehtaan, kuin kuuntelisi tai katselisi heidän tuottamaan ääri-bolshevistista, viher-femakko, MaTu&transu&homo&lesbo ‑paskaa.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Seuraava on mutuilua.

  Vehkoo voittaa jutun. Ei hänen muuten olisi annettu tehdä valitusta Korkeimpaan oikeuteen. Sisäpiiri on päättänyt. 

  Nämä voivat olla hyvin ovelia. Lokan on voitu antaa tarkoituksella voittaa alemmissa oikeusasteissa. Ja mikä on juoni? Lokka saa maksaakseen Vehkoon asianajajien laskut myös alemmista oikeusasteista. Ja ne eivät ole pieniä. Näin Lokalle järjestetään koko elämän pilaavia murheita. Voisiko asia olla näin?

  Bonuksena voiman pimeällä puolella olevat saavat perusteen hankaloittaa niiden tuomarien elämää, jotka ovat alemmissa oikeusasteissa tuomineet Lokan eduksi. 

  Olen nyt kirjoittanut hyvin ikävästä mahdollisuudesta. Uskoa oikeuslaitokseen koetellaan. Mädättäjien eräänä tavoitteena onkin tämän uskon murentaminen.

 • vastamassapaino

  Vastaa

  Korkein oikeus luonnollisesti kumoaa alempien oikeuksien tuomiot, ei asiaa muuten olisi otettu käsittelyyn. Saa nähdä minkälaista kieroilua tarvitaan, jotta noinkin selvä tapaus saadaan kumottua.

 • Virkkuukerho

  Vastaa

  Mitähän se virkkailee sillä aikaa kun odottaa oikeuden käyntiä? Maksako yhteiskunta langat?

 • Teemu

  Vastaa

  No nyt on mahdollisuus laittaa korvausvaatimus kattoon. Maineen pilaaminen / mustamaalaaminen tuottaa helposti vehkoolta 450 000 euroa. Kyse on poliittisen uran ulkopuolisesta mustamaalaamisesta aiheettomasti, kunnialoukkauksesta, leimaamisesta, henkisestä raiskaamisesta, maalittamisesta jne jne. Vehkoo maksamaan nyt laskuaan. Olisi hyvä että vastuuta oikeasti kannetaan. Ei nuo vehkoot voi mitä tahansa sontaa päästellä. Mielestäni 450t€ on kohtuullinen summa. Jos venkoilee, niin 720 t € seuraava vaatimustaso.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi