Teinityttö tutustui ulkomaalaiseen – ulkomaalainen raiskasi

Rikoksesta tuomittu uhkasi tyttöä myös joukkoraiskauksella.

Rikos

Helsingin hovioikeus tuomitsi ulkomaalaismiehen neljän vuoden ehdottomaan vankeuteen teinitytön raiskauksesta. Uhri oli 16-vuotias.

Amir Hussein Ghasem, 21, ja 16-vuotias uhri olivat tutustuneet edellisenä viikonloppuna. Raiskaaja haki tytön tämän koululta ja vei asunnolleen. Asunnolla hän raiskasi tytön, uhkaili tappamisella sekä pyytävänsä kaverinsakin paikalle joukkoraiskausta varten. Lisäksi hän pahoinpiteli tätä.

Teon jälkeen hän kuljetti uhrinsa autolla tämän ystävän luokse. Automatkan aikana tyttö äänitti salaa raiskaajan puheita. Nauhoja soitettiin oikeudessa.

Neljän vuoden vankeuden lisäksi (josta raiskaaja istuu vain osan, mahdollisesti yhden kolmasosan) hänet tuomittiin maksamaan korvauksia yhteensä noin 14 000 euron edestä.

Rikos tapahtui vuonna 2019.

Lähde: Ilta-Sanomat

Amir Hussein Ghasem Joukkoraiskaus Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Aivot omistava

    Vastaa

    En oikein tunne sääliä noita suomalaisia kohtaan jotka luulee että noiden läpsyjen kanssa voi tutustua ja viettää hauskaa aikaa, mikä järki on tytöillä tai naisilla noihin sekaantua.

    • Suomessa on paljon tyhmiä tyttöjä

      Vastaa

      Ei mikään. Tyhmä tyttö, pitäis jo tietää, että väkipakolla sieltä munnoo saa. Jos ei tiedä tai usko niin sitten käy noin.

  • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    Nyt käsi sydämelle kaikki tytön hyväuskoiseksi ja hölmön suvaitsevaiseksi sekä itselleen vaarallisen ennakkoluulottomaksi kasvattaneet. Niin, millekä sydämelle, kun oma unelma ajaa lasten turvallisuuden, terveyden ja pahimmissa tapauksissa henkien ohi?

  • Schlageter

    Vastaa

    Suomalainen tyttö, joka suostuu tutustumaan johonkin muukalaismieheen, on saanut huonon kotikasvatuksen. Vanhemmat ovat tapahtuneeseen syylliset.

  • Varmaan taas ahdistusta

    Vastaa

    Elämä on oppimista ja tiedon jakamista. Tällä nuorella ei vissiin ollut ymmärrystä kuunnella ja käsittää mistä muut varoittivat. No, jälleen kerran se oppi tuli kantapään kautta.

    Seuraava askel lieneekin se että suvakit huutavat kuorossa miten ulkomaalainen oli ahdistunut kun riisin keittäminenkään ei onnistu Suomessa ilman vakituista teiniseuraa.

  • juha.

    Vastaa

    Onnea Heksinki. Jälleen uusi ”rikastus”!
    Tyttö on tosiasiallisesti suvakki mafian ja feministi koululaitoksen aivopesun uhri, koskan nuo visvastata ja mädästä tihkuvat laitokset julistavat sen olevan ”rasismia”, jos ei luota muslimien ja afrikkalaisten moloon!!!
    Valtion ylläpitämiä kulttuurimarxistisia tahoja, jotka ovat vain suternöörejä eikä yhtään mitään muuta, koska heillä ei ole omaatunbtoa eikä kykyä tuntea minkäänlaista syyllisyyttä, koska naisen mädännäisyydellä ja silkalla ylimielisellä tyhmyydellä ei ole mitään rajaa eikä sen syvyyttä ei voi edes mitata! Nainen ei koskaan murru oman pahuutensa ja mädännäisyyden t taakkaansa, vaan syyttää siitä aina muita, joka on useinmiten valkoinen mies tuo kaiken pahan alku ja juuri aikojen alusta aikojen loppuun!!!

  • Fatwantarkistaja

    Vastaa

    Vuoden pakolainen. Arvatkaapa minkä ikäinen joukkoraiskaajaehdokas on ollut tullessaan Ruotsin sotaa karkuun vuonna 2015? Kunhan heitin lonkalta jotain, mutten todellakaan yllättyisi, mikäli arvasinkin oikein.

  • tutkiva lukija

    Vastaa

    Vihervasemmistolainen varhaiskasvatus on tuottanut hyvän tuloksen. Anarkistinen nuorisojärjestö toimii ilman vastuuta.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi