Iltalehden toimittajaa Tommi Parkkosta epäillään vihapuheesta

Sananvapauteen kuuluu myös sananvastuu.

Rikos

Tommi Parkkonen.

Iltalehden toimittaja Tommi Parkkonen on päätynyt epäillyksi vihapuheesta. Hänen epäillään loukanneen kaupunginvaltuutettu Junes Lokan kunniaa.

Epäilty rikos on tapahtunut jo keväällä 2019, mutta virkakoneisto sai Parkkosen kuulusteltavaksi vasta nyt. Hän kertoo Kalevalle kirjoittaneensa kunnianloukkauksen tietoisena sen rikollisesta luonteesta.

Rikoksen uhriksi päätynyt Junes Lokka on tehnyt viime aikoina useita rikosilmoituksia vihapuhuvista liberaaleista. Hän suosittelee myös muita tekemään samaa.

Asyl Junes Lokka Kotimaa Kunnianloukkaus Politiikka Rikos Rikosilmoitus Sananvapaus Sananvastuu Tommi Parkkonen Valtamedia Vihapuhe Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ensa no Kuka

  Vastaa

  Harmi, etteivät ihmiset osaa ilmaista ajatuksiaan ilman, että joutuvat vastaamaan kunnianloukkaussyytteisiin. Olisi kyllä mahdollista muotoilla viestit siten, että syytteiltä vältyttäisiin. Ehkei ole taitava sanankäyttäjä tämä epäilty.

 • Tuen Lokkaa

  Vastaa

  Kaikki tuli Lokalle!
  Näitä vinksahtaneita toimittelijoita on riviksi asti. Lokasta tulee miljonääri kun nämä maksavat korvaukset.

 • SlagQ

  Vastaa

  ”Rikoksen uhriksi päätynyt Junes Lokka on tehnyt viime aikoina useita rikosilmoituksia vihapuhuvista liberaaleista”

  Vähän harhaanjohtava lause, kyseinen tapaus on ollut poliisin pöydällä jo yli 1,5v ja tapaus meinasi vanhentua ennenkuin kyseistä vihapuhujaa edes kuulustellaan.

 • Tommi Parkkonen

  Vastaa

  Solmu Salminen seuraavana jonossa.

  • Aivot solmussa

   Vastaa

   Solmu oli kirjoittanut Lokasta Vehkoon käräjätuomiouutisoinnissa maahanmuuttovastaisena kun hovin päätökseen maahanmuuttovastaisuus oli jo edistynyt äärioikeistolaiseksi.

 • Numento

  Vastaa

  #sananvastuu #mahtaavituttaa

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Tehty on hapansilakoiden perustajasta, mutta tulee taatusti bumerangina takaisin, niin kuin aiemmatkin. Vain me kansallismieliset joudumme vastaamaan sanoistamme, maanpetturipoliitikot, ‑virkamiehet, marxistit ja maahantunkeutujat eivät.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Katsotaanpa, minkälaiset tuomion saa *täysin tietoisesti ja vakaassa aikomuksessa* toteutettu vihapuherikos. Juneksen kannattaisi ruveta jo pyytämään ihan kunnollisia korvauksia, muutamat kymppitonnit per suvakkirikollinen olisi varmaankin ihan kohtuullinen- ja varsin oikeutettu – korvaus siitä, mitä mies on joutunut kestämään. Tätä punavihreää roskajoukkoa, jota Parkkonenkin edustaa, pitäisi tosiaan haastaa käräjille aina kun vain edellytyksiä löytyy.

 • Toimittajan rooli

  Vastaa

  Saatan olla ymmärtänyt väärin mutta minusta toimittajien pitäisi kertoa tapahtumista puolueettomasti, niin että itse asia tulee esiin mutta toimittajan henkilökohtaiset patiat jäävät peittoon.

  No, sellaista toimitusta meillä ei ole ollut enää hetkeen aikaan. On enemmän tai vähemmän agendojen takana olevia julkaisuja.

 • Sananvastustaja

  Vastaa

  Eikö suvakit tiedä että asiansa pitäisi osata esittää ilman että loukkaa toista?

 • Eikka

  Vastaa

  Valtamedia on kovasti yrittänyt kiillottaa julkisivuaan viime vuosina, mutta epäonnistunut siinä täysin esiin tulleiden toimittajien rikostuomioiden takia, huumeittenkäyttöä, seksuaalirikoksia ja kunnianloukkauksia, lisää näyttää olevan tulossa.

  Toimittaja Parkkonen on vienyt vihapuheen uudelle tasolle solvaamalla rikoksen uhria termeillä ihmiskunnan loppusijoitussaasta ja kusipää. Enää ei ole kaukana se, että murhan uhria kutsuttaisiin paskiaiseksi tai raiskattua vitun huoraksi, jos uhrin tausta ei satu toimittajaa miellyttämään, tällainen rasistinen käytäntö on tietyissä piireissä täysin arkipäiväinen ilmiö.

  Poliisi on yrittänyt aivan selvästi päästää täysin tietoisesti kaupunginvaltuutettu Lokan tekemän tutkintapyynnön toimittaja Parkkosesta vanhenemaan, jutun yli puolentoista vuoden tahallisesta seisottamisesta ei voi tehdä muuta tulkintaa. Asia on notkahtanut eteenpäin ainoastaan Lokan aktiiviisuuden ansiosta ja tutkinnanjohtajan vaihtuessa ilmeisesti huomattavasti kyvykkäämpään henkilöön.

 • juha.

  Vastaa

  Äijä on varmaankin raahannut perseensä Itikseen pelkän kuvan takia tai vielä parempaa Mogadishuun.

 • Doktor Mikael

  Vastaa

  Oikein, Lokka on oikealla asialla.
  Kommunisteihin tehoaa vain heidän oma lääkkeensä, ainoastaan annoksen tulisi olla rajumpi.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Ei saa sanoa että olet hullu vaan pitää sanoa että kyllä sinä nyt puhut hulluja.

 • GLGL

  Vastaa

  Ihmettelen tätä Parkkosen (jonka tunnen kouluajoilta) toimintaa. Luulisi toimittajan hommia riittävän ilman lapsellista suvakkien mielistelyäkin. Kannattaisi Tomminkin miehistyä. Kyllä se vielä viisikymppisenäkin onnistuu.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi