Teemu Torssonen kiistää olleensa Pekka Katajan asunnolla

Torssonen on ollut vangittuna syyskuusta lähtien.

Rikos

Pahoinpidelty Pekka Kataja ja jyväskyläläinen Teemu Torssonen.

Pekka Katajan murhan yrityksestä epäilty Teemu Torssonen kiistää olleensa Katajan asunnolla tapahtuma-aikaan. Hän on asianajajansa mukaan yksityiskohtaisesti selvittänyt esitutkinnassa liikkeensä tapahtumapäivän aamulta, eikä tiedä itse rikoksesta yhtään mitään.

Poliisi löysi Katajan asunnosta esineen, jossa on Torssosen sormenjälki. Se on poliisin mukaan ”avaintodiste” kokonaisuudessa. Kuitenkin korkeimman oikeuden ennakkopäätöksen mukaan pelkkä sormenjälki tai DNA rikospaikalla ei ole juridisesti pätevä syy tuomioon, sillä se on voinut kulkeutua paikalle muillakin keinoin.

Farssimaisia piirteitä alusta saakka

Sormenjälki ei todistakaan Torssosen olleen rikospaikalla, mutta poliisin mukaan se todistaa, että Torssosella olisi yhteys varsinaisiin pahoinpitelijöihin (joita poliisi ei osaa nimetä). Poliisi on siis puhumassa näillä tiedoin Torssoselle tuomiota, vaikka he eivät edes itse osaa sanoa, mikä Torssosen osuus tapahtuman kulussa on.

Tutkinta on osoittanut farssimaisia piirteitä jo aikaisemminkin. Syyskuussa oikeus vangitsi kansallismielisen aktivistin Tero Ala-Tuuhosen yli kuukaudeksi, kunnes selvisi, ettei tällä ollutkaan mitään tekemistä tapahtuman kanssa. Sitä ennen media oli jo ehtinyt mustamaalata Ala-Tuuhosen murhamieheksi ja Katajakin oli mediassa kertonut sadan prosentin varmuudella nähneensä tämän ovellaan.

Lähde: Yle

Kotimaa Murhan yritys Pahoinpitely Pekka Kataja Perussuomalaiset Rikos Teemu Torssonen Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pah

  Vastaa

  Islamistiset kaulan leikkaajat wanojen läpeensä korruptoituneiden establishment puolueiden työrukkasia?

  https://www.extrauutiset.com/islamistisen-puolueen-nordisk-avdelning-julisti-sodan-ruotsille-video/

  Nämä ”sotaa ja vainoa” tänne turvaan lihapatojen ääreen päästetyt ”sodan julistajat” ovat näiden punavihreiden establishment kommunistipuolueiden käteviä poliittisia liittolaisia, ajatuksella ”Enemy of my enemy is my friend.”

  Nuo ”Enemy of my enemy is my friend”- hullut islamistit on tietenkin tarkoitus usuttaa alkuun Perussuomalaisten ja Ruotsidemokraattien kimppuun mutta kunhan vauhtiin pääsevät niin kaipa heidän uhreiksi pääsee kaikki muutkin vääräuskoiset?

  Eli ihan sama Ruotsin kohtalo on meilläkin koska me ollaan näiden establishment kommareiden mielestä niitä natseja joista on päästävä eroon.

 • Syyllinen?

  Vastaa

  Torssonen on poliisin epäilyn mukaan syyllinen. Ei hänellä ole käytännössä mitään mahdollisuutta selviytyä eri oikeusasteissa syyttömänä. Vielä hullummaksi menee, kun poliisi alka tutkia rikospaikalla dna-tunnisteita, joita aletaan massiivisesti keräämään vaikka passia haettaessa. DNA-tunnisteita sitten viedään rikospaikalle; paljon helpompaa kuin viedä paikalle jotain astaloa, jossa on jonkun sormenjäljet. Ei tarvitse olla kuin vaikka tupakantumppi tai eväspaperi, sillä saadaan lavastettua kuka tahansa persona non grata syylliseksi.

  • Simo Hollanpää

   Vastaa

   Ja koskakohan se sormenjälkipankki hakkeroidaan? Sitten on Vastaamo-juttu pientä.

 • muistikatkosko?

  Vastaa

  Voisiko olla niin että Kataja on jostain syystä katkera näille henkilöille ja jos on sattunut saamaan kaljapullosta päähänsä, muistikuvat ja todellisuus sekoittuvat. 

  Kataja muistaa varmasti että on nähnyt Torssosen ovellaan vaikka siinä on saattanut olla ihan toinen henkilö. Ihmisen mieli kun usein näkee sen mitä se haluaa nähdä.

 • Kalervo V

  Vastaa

  Liittyyköhän Torssosen pidättäminen mitenkään politiikkaan. Kuntavaaleihin. Kun määräaika ehdokkaaksi ilmoittautumiselle on kulunut, Torssonen vapautetaan ilman selittelyjä.
  – Elämme jo „uutta demokratiaa“. Tähän kuuluu eri mieltä olevien aktivistien pidätykset. Ja siitähän tässä on kyse.

  Mielestäni nyt meidän Torssosen kannattajien pitää toimia: Torssonen pitää asettaa ehdolle kuntavaaleissa vaikka hän onkin vangittuna.
  – Myös vangeilla on äänioikeus. Yleisen ja yhtäläisen äänioikeuden mukaan silloin vangeilla on myös oikeus asettua ehdolle.

 • Pekka Peitsi

  Vastaa

  Ala-Tuuhosta ”epäiltiin” vain siksi että hänen kotiinsa saatiin ”peruste” tehdä kotietsintä ja että hänet voitaisiiin mustamaalata julkisesti.

 • Zero Tolerance

  Vastaa

  Suojeleeko Kataja joitakin henkilöitä (kutsunut kotiin maksullista seuraa ja tullut sitten riita esim. maksusta) Ja keksi sitten syyttää inhoamiaan henkilöitä teosta kun ei kehtaa tunnustaa totuutta? 

  Ja jos oli tarkoitus tappaa, niin miksi ottaa juuri vasara tekovälineeksi ja lyödä vielä niin hiljaa, että Kataja pystyi pian teon jälkeen kävelemään, hakemaan lompakon ja juttelemaan poliisin kanssa tapahtumista? 

  Itsellä ollut tuntuma, että hennommat miehet tai naiset ovat olleet teon takana ja teko liittyy johonkin ihan muuhun kuin politiikkaan ja tätä ei Kataja kehtaa tunnustaa. Mutta katsotaan, miten tässä käy. Toivottavasti tapaus selviää.

 • Zero Tolerance

  Vastaa

  Jäi vielä sanomatta, että on voitu jo osoittaa (YLE), ettei myöskään Torssonen ole ollut Katajan asunnolla tapahtumapäivänä. Kuka toimitti Torssosen sormenjäljellä varustetun esineen Katajan asunnolle? Onko kyse lavastuksesta? Toivottavasti Torssonen pääsee jouluksi kotiin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vammat eivät olleet vasaralla aiheutettuja! Vaikuttivat alumiiniputkeen jossa on varsi tehdyiltä! EI KUKAAN SELVIÄ HENGISSÄ JOS VASARALLA LYÖDÄÄN PÄÄHÄN YLI KAKSIKYMMENTÄ KERTAA! KERTA RIITTÄÄ!

 • Plääh

  Vastaa

  Alkaa tuntua siltä, että koko juttu on poliisin lavastus ja operaatio kansallismielisten mustaamiseksi ja vainoamisen verukkeeksi. Silloin sormenjälki olsii poliisin asuntoon viemä.

  Saksassa tällainen on arkipäivää. Jo ennen NSU-saagaa

 • Mortimer Kivitasku

  Vastaa

  Tapahtui pankkiryöstö. Pankkisalista löydettiin minun sormenjälkeni. Syyllistyin
  siis pankkiryöstöön ja minut tuomittiin vankilaan. Oikeusvaltioperiaate, nääs.

 • Antti Junttila

  Vastaa

  Eikös komissario Aarnio ollut mukana järjestämässä lavastusta jonkin kerhon tiloissa?

  • Anu Palosaari

   Vastaa

   Niin no. Tässähän on nyt joku poliisi Helsingin poliisista epäiltynä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Liittyy tähän Kataja ‑keissiin. Blogistani voi lukea, että minulle on annettu tietoa, että poliisi on minuun kohdistuneen tappouhkauksen takana. Sitä ei voi tietää, liittyykö saamani uhkaus kataja-keissiin. Mutta siis vaikuttaa siltä, että poliisi osaa kyllä touhuta kaikennäköistä…

 • Bodomjärvi

  Vastaa

  Juoppo kiertää vaalitapahtumissa mukana antaen ymmärtää kaiken olevan kunnossa. Valehtelemalla sai poliisin usutettua syyttömien kimppuun.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi