Monikulttuurinen henkirikos Turussa? – Uhrilta viilletty kurkku auki somehuhujen mukaan

Sosiaalisessa mediassa leviävän silminnäkijäkertomuksen mukaan poliisi on vienyt paikalta ”yksittäistapauksen”, millä viitataan Euroopan ulkopuoliseen maahanmuuttoon.

Rikos

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt kertomus henkirikokseen liittyen.

Poliisi tiedotti torstaina tutkivansa Turussa tapahtunutta henkirikosta, jonka uhrina on 1989 syntynyt mies. Poliisi ei tässä vaiheessa kerro tapahtumista sen enempää, eikä se kommentoi edes tutkintanimikettä.

Sosiaalisessa mediassa on kuitenkin kiertänyt kertomus, jonka mukaan uhrilta olisi viilletty kurkku auki. Saman kertomuksen mukaan poliisi olisi ottanut kiinni paikalta mustapartaisen ”yksittäistapauksen”, mikä on viittaus epäillyn mahdolliseen maahanmuuttajataustaan.

Partisaani seuraa tapahtumia ja palaa aiheeseen viimeistään vangitsemisoikeudenkäynnin yhteydessä.

Henkirikos Kotimaa Maahanmuutto Poliisi Rikos Turku Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pelko. Hallinta. Kontrolli.

  Vastaa

  Kyllä on hyvin pää sekoitettu valheilla ja aivopesulla jos ja kun kerran nämä Jumalaan uskovat Muslimit ovat vakuuttuneita siitä että tämänkaltainen elo ja toiminta on oikein. Ja ettei se johda mihinkään tässä maailmassa, tuonpuoleisessa tai karmisesti. 

  Koraania ja Raamattua, kuten muitakin ”pyhiä kirjoja” on muokattu ja muovattu vuosisatoja niiden alkuperäisestä muodosta ja kirjoituksista. Esimerkiksi kaikki kohdat sielunvaelluksesta on poistettu molemmista jo aikoja sitten, vaikka molempien uskontokirjojen lähde on Veda-kirjat.

  • Jaaha

   Vastaa

   Lukuisilla uskonnoilla on lukuisia yhteisiä ja erillisiä lähteitä ja taustoja. Kyllä historia on varsin monimuotoista. Lisäksi lukuisat kulttuurit ovat kadonneet jäljettömiin ja varmasti viimeisen kymmenen tuhannen vuoden ajalta ne, joista emme tiedä mitään ovat jopa enemmistössä.

   • Sällinkuikale

    Vastaa

    Olet oikessa. Esim. Nikean, maailman ensimmäisessä kirkolliskokouksessa ”päätettiin” että jälleensyntyminen ei sovi yhteen kristinuskon oppien kanssa. Joten, kokouksessa päätettiin että synnytään ja kuollaan vain kerran. Ja sillä sipuli. On se helppoa, jun sen osaa. 😡

 • uskova-71

  Vastaa

  Raamatulla ei ole mitään tekemistä mainitsemiesi veda-kirjojen kanssa. Mistä kummasta olet tuommoista keksinyt?
  Maailma on täynnä uskontoja laidasta laitaan. Kaikki ne johtavat saman jumalan – saatanan luokse. Ainoastaan USKO Jeesukseen pelastaa.
  Uskonto ja usko ovat kuin yö ja päivä. Kaikki uskonnot vaativat seuraajiltaan tekoja ja suorittamista. Usko on Jumalan ilmainen lahja, ilman mitään omia tekoja. Usko on Jumalan teko. ihmisen osa on ainoastaan ottaa vastaan.

  • Isha Putra

   Vastaa

   Kyllä Vedoilla ja Raamatulla on yhteys. Kummatkin arjalaista viisautta ja kummassakin monoteistinen Jumala on määritelmällisesti Absoluuttine Totuus. Vs. suhteellisuus/relativismi= ”Perkele” / Hiranyakashipu.

   Abraham ja Saara olivat nimetty Brahman ja Saraswatin mukaan tai toisin päin. Myös Jeesus löytyy Vedoista Isha Putra nimellä. Jeesus oli arjalainen esseneläinen israeliitti judahiitti, ei siis ”juutalainen”.

   http://truth.prabhupada.org.uk/prabhupada-hitler-the-jesus-christ-connection

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Vittu, murjaanithan tässä taas kurkkuja viilteli auki paska-allahin nimessä! Kristinuskolla ei sanan sijaa tässä menossa. Pitäkää lärvinne kii, kun ette mitään tajua!

  • pzkwVI

   Vastaa

   👌👍

 • sotatila

  Vastaa

  ”Rauhan uskonnon” edustaja viiltänyt kurkun auki kuten eläimiltä halal teurastuksessa.

  Kaivohuoneen tappajat olivat valtavalhemedian mukaan tappelevaa nuorisoa. Kuvien perusteella kaikki muslimeita.

  Raiskauksissa tilaston kärkipaikkaa ulkomaalaisista pitävät irakilaiset, afganistanilaiset, turkkilaiset jne.

  Ongelmana eivät ole Sveitsiläiset, Islantilaiset, Unkarilaiset, Japanilaiset tai Argentiinalaiset tai edes Israelilaiset. Ongelmana ovat islamin uskonnon ja kulttuurin piiristä tulevat.

  Miksi Suomeen edelleen tuodaan somaleita vaikka kaikki tietävät miten paljon ongelmia he aiheuttavat ja ovat suuri taloudellinen rasite Suomelle.

  Älkää polvistuko, älkää kumartako, älkää kääntäkö poskea, älkää nöyristelkö niille jotka tekevät pahaa meille – olivat he sitten suomalaisia maanpetturi päättäjiä tai ulkomaalaisia pahantekijöitä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi