PolPon tutkija sivuutti lapsenraiskauksen 2 vuodeksi — Kiire jahdata ”vihapuhujia”?

Viime vuosina PolPo on suunnannut huomionsa aidoista rikoksista ”vihapuheeseen” ja muihin poliittisiin rikoksiin.

Rikos

Eduskunnan oikeusasiamies kritisoi PolPon (poliittinen poliisi) toimintaa lapsenraiskaustapauksessa. PolPo jätti lapseen kohdistuneen kylmäverisen seksuaalirikoksen tutkinnan hoitamatta kahden vuoden ajaksi. Viime vuosina PolPo on suunnannut huomionsa aidoista rikoksista ”vihapuheeseen” ja muihin poliittisiin rikoksiin.

Oikeusasiamies Petri Jääskeläisen mukaan PolPon toiminta pedofiilitutkinnan yhteydessä oli ala-arvoista. Rikoksen selvittämistä viivyteltiin puhtaalla toimettomuudella. Lisäksi uhrin vanhempiin ei otettu yhteyttä eikä näitä tiedotettu oikeuksistaan tutkinnassa ja oikeusprosessissa.

Oikeusasiamiehen mukaan lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset olisi ratkaistava nopeammin kuin muut rikokset. PolPo on kuitenkin osoittanut täydellistä epäpätevyyttä paitsi Jääskeläisen kritisoimassa tapauksessa myös esimerkiksi Oulun monikulttuurisessa pedofiilivyyhdissä. Usein syy toimettomuudelle onkin ollut poliittinen korrektius — ovathan maahanmuuttajat rajusti yliedustettuja raiskaustilastoissa.

Raiskaajaa kuulusteltiin vuosia myöhemmin

Jääskeläisen mukaan syyllisiä laiminlyönnille olivat niin tutkija kuin tämän esimiehetkin. Ratkaisusta on salattu, millä poliisilaitoksella laiminlyönti tapahtui.

Pedofiilin uhriksi joutunut lapsi teki rikosilmoituksen 2017. Uhrin kuulemisen jälkeen PolPo lopetti tutkinnan äkillisesti. Uhria ei tiedotettu edes tukipalvelumahdollisuuksista. Itse raiskaaja haettiin kuulusteltavaksi vasta kaksi vuotta myöhemmin. Tällä välillä lukemattomat suomalaiset oli tutkittu ja tuomittu vähäpätöisistä ”vihapuhetapauksista” sosiaalisessa mediassa.

Lähde: Iltalehti

Kotimaa Oikeusasiamies Poliisi Poliittiset viholliset PolPo Raiskaus Rikos Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Polpoa ei voi kuin halveksia

  Vastaa

  James Hirvisaari ei ollut väärässä kutsuessaan Polpoa mätäpaiseeksi ja kansanpetturiksi.Sitä he todella ovat.Tässä todiste.Onkohan edelleen ”kansan”(siis alamaisten todellisuudessa)luottamus Polpoon sitä 98% luokkaa…

 • Tekijämies

  Vastaa

  Miksi poliisiasemaa ei kerrota, missä tämä tapahtui?

  17.5 2018 Porvoossa tapahtui kammottava vapaudenriisto ja törkeä raiskaus, jossa Sambialainen Kyoto Mangako raiskasi 12-vuotiaan tytön. Ruskeanahkainen pedofiiliraiskaaja otettiin kiinni saman päivän aikana, mutta sen jälkeen on ollutkin aika hiljaista tämän viharikoksen tiimoilta.…

  Suojeleeko Porvoon poliisi pedofiiliraiskaajaa?!!

 • Vittuuntunut Autoilija

  Vastaa

  Luultava tapahtumien kulku : 

  -tutkija : ai raiskaus, tule heti kuulusteluun niin selvitetään tuntomerkit (jospa syyllinen olisi persu tai joku muu kaljupää, ajattelee vihervasemmalle suuntautunut tutkija1)

  -syyyllinen onkin mamu tai Lahdenmäen kaltainen ”oikein ajatteleva”

  -jaahas, mappi ö odottaa, jospa saatais viivytettyä niin kauan että rikos vanhenee tai unohtuu

  -tutkija vaihtuu, normaalijärjellä (ei vihr/vas) varustettu tutkija2 ihmettelee miksi lapsen raiskuuta on makuutettu mapissa 2 vuotta ja hoitaa homman viikossa

  Näin tämä menee kun mielipuolet on vallankahvassa ja vihervasureille mikään ei ole tärkeämpää kuin yhteiskunnan mädättäminen kulttuurimarxismilla, valitettavasti.

  Normaali ihmistä rankaistaan päivittäin törkeän kalliilla polttoaineella ja mielipuolisen alhaisilla nopeusrajoituksilla – nopeusrajoitukset ovat vaan laskeneet vaikka autot ovat aina vain turvallisempia ja parempia ohjata , sekä sakkoraja aina vaan alenee ja sakot on kovempia – ei mitään järkeä. Ei ihme jos luottamus viranomaisiin alenee.

 • Anonym

  Vastaa

  Matut ovat sekä poliisin että oikeuslaitoksen täydessä suojeluksessa, olkoompa minkälaisia pedoja, homoja, lespoja, raiskaajia, pyromaaneja, murhaajia, varkaita tahansa. Vasemmiston poliittinen nepotismi yhdessä kepun ja kokoomuksen kanssa takaa heidän agendansa menestyvän ja valtion ajamisen vallan kumoukselliseen tilaan, jossa vasemmisto kaappaa poikkeuslailla totaalisen vallan kokoomuksen ja kepun suoralla tuella ja sen jälkeen alkavat teatterioikeudenkäynnit ja puhdistukset sekä punaterrori jonka kohteena ovat kansanviholliset, työkansan verenimijät, riistäjät ja sortajat, porvarit, kapitalistit, kulakit, kantasuomalaiset, kokoomus, kepu, kristilliset, persut, vallankumouskaaderit ja ‑arkkitehdit etc. vallankumous syö lapsensa. Siitä alkaa oikeuden mukaisuus, onni ja autuus sekä vielä bonuksena proletariaatin diktatuuri, maan nimeksi Suomen demokraattinen kansan tasavalta ja suunta suureen onnelaan, aitoon kommunismiin mitä se nyt sitten lieneekään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi