167 000€ lasku saksalaisveronmaksajille naispoliitikoiden hiusten ja meikin takia

Poliitikot suhtautuvat veronmaksajien rahoihin heidän ominaan.

Talous

Saksan liittovaltion hallitus on törsännyt veronmaksajien rahoja tänä vuonna tähän mennessä jo noin 167 000 euron edestä kampaajien ja meikkaajien palkkoihin naispuolisten ministereidensä edustuskelpoisuuden takia.

Kaikista suurimman menoerän aiheuttaa vihreä ulkoministeri, Annalena Baerbock, tuottamallaan 99 000 euron laskulla. Hänestä seuraavana tulee toinen vihreä ministeri, Lisa Paus, jonka ulkonäköön on mennyt 21 000 euroa. Myös miespuolinen vihreän puolueen talous- ja ilmastonsuojeluministeri, Robert Habeck, on ehostanut itseään 550 euron edestä.

Kokonaisuudessaan vihreiden lasku on 138 000 euroa. Sosiaalidemokraatit tulevat turhamaisuudessa seuraavaksi 27 000 euron laskullaan. Vapaa demokraattinen puolueen lasku on vain 1800 euroa.

Lisäksi Saksassa entisillä liittokanslereilla säilyy virkansa jälkeenkin oikeus laitattaa itseään veronmaksajan laskuun, ja esimerkiksi vuoden 2015 maahantunkeutujatulvan suurimpiin syyllisiin lukeutuva Angela Merkel tuhlaa 3000 euroa kuukaudessa hiustensa ja meikkinsä laittamiseen.

Lähde: Remix

Angela Merkel Poliittiset viholliset Talous Ulkomaat Veronmaksajat

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Vertailukohtia

  Vastaa

  Kolmetonnia mama-merkelin naamaan kuukaudessa eikä sillä ton paremman näköistä saa?? No, lähtökohta voi olla karu.

  Mutta otetaan vertailun vuoksi Manna Sarinin aamupalakustannukset: 700e/vrk kun toimi pääministerinä. Tekee äkkiä laskettuna yli 255 000e/a. Ja eihän se nyt sentää kaikkea sitä syönyt, vaan kursili tietysti jotain päältä ja veti loput nenästä alas.

  • Observer

   Vastaa

   Siihen lärviin vaikka vetäisisi millillä estetiikkaa niin silti pikkulapset säikkyisi. Ja Sannahan kävi ihan huumetestissä. Verikoe kaksi viikkoa jauhojengivideon jälkeen, aineet häviää verestä kolmessa päivässä. Hiuksissa ne näkyy kuukausitolkulla mutta ”jostain syystä” jäi hiusnäyte ottamatta pintaliitososialistilta.

 • TT

  Vastaa

  Uuskommunistisen poliisivaltion vetäminen on raskasta hommaa ja ryydyttää naaman pysyvästi happamaan asentoon. Tätä voi yrittää lievittää kauneushoidoilla, mutta halpaa se ei ole, koska vaaditaan rajuimmat mahdolliset aineet. Mitä se nyt olisi, jos keskitysleirin vartijatäti liikkuisi maailmalla ja näyttäisi julman naamansa ilman ehostusta?

 • Tötterman

  Vastaa

  Lisa Pausilla sen verran isot hinkit että kukaan ei kyllä sen mörkönaamaa edes katso. Ei tota mitkään meikit pelasta.

  • Hr. Evoluutio

   Vastaa

   Tuo on osin varmasti totta. Miehiä on kolmea sorttia: tissimiehiä, peppumiehiä ja jalkamiehiä. Ja luonto on muovannut meitä niin että rintoihin kiinnitetään huomiota riippumatta suuntauksesta, koska se kertoo että naaras pystyy tuottamaan laadukasta (mm. rasvaista) maitoa ja siten jälkeläisten eloonjääminen on turvattu.

   Itse tunnustan olevani tissimiehiä. Mutta sekään ei ole koko totuus, sillä viitisen vuotta siten kohtasin naisen joka olisi yleisen kategorian mukaan ”lauta”. Mutta hänestä huokuva positiviinen ja rauhallinen energia, sekä koko hänen olemuksensa saa minut näkemään hänet täydellisenä. Ja jos hänelle kuvittelisi isot rinnat, kokonaisuus särkyisi.

   Tätä parinvalinta-ajatusta vasten kun tarkastelee merkeliä ja tietää ettei sillä ole ollut edes yhtään vakavampaa seurustelusuhdetta tai miesystävää, voidaan ehkä todeta että hän ei ole rakastettava ihminen. Eikä osaa antaa rakkautta.

 • Late

  Vastaa

  erkelin kaunistamiseen tarvii vähintään kataa ämpärilline maalia päälle ja tunkee sähkövatkain sen suuhun

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi