Keskuspankki vaatii: Digitaalinen vakoiluvaluutta käyttöön euroalueella!

Asiantuntijat ovat huomauttaneet, että keskitetty digitaalivaluutta voi ”luoda voimakkaita uusia työkaluja kansalaisten kontrolloimiseksi sekä taloudelliseksi painostamiseksi”.

Talous

Euroopan keskuspankin (EKP) johtokunnan jäsen Fabio Panetta vaatii EU:n jäsenvaltioita hyväksymään keskitetyn digivaluutan liikkeellelaskun. Keskuspankki on lobannut niin sanotun digieuron käyttöönottoa kuluneiden vuosien aikana aggressiivisesti.

Virallisesti EKP on ”selvittänyt” digieuroon liittyviä kysymyksiä vuodesta 2020 lähtien. Hankkeesta ilmoitettiin EKP:n juutalaisen johtajan Christine Lagarden suulla. Keskuspankin odotetaan tekevän valuuttaan liittyviä linjauksia tulevien kuukausien aikana.

”Digitaalisen euron liikkeeseenlasku on Euroopan rahoitussektorille mahdollisuus, ei riski. Suunnittelemme sitä turvalliseksi maksuvälineeksi,” Panetta julisti europarlamentin talousvaliokunnalle maanantaina.

Vakoiluvaluutta

Asiantuntijat ovat huomauttaneet, että keskitetty digitaalivaluutta voi ”luoda voimakkaita uusia työkaluja kansalaisten kontrolloimiseksi sekä taloudelliseksi painostamiseksi”. Tämän vuoksi monet ovat vaatineet koko digieurohankkeen hautaamista.

Digivaluuttaan siirtyneessä yhteiskunnassa pankkielitistit ja EU-virkamiehet voivat seurata ilman välikäsiä kaikkien kansalaisten rahaliikennettä, sillä käteisestä on luovuttu ja kaikki tilit on siirretty Euroopan keskuspankkiin. Tällöin keskuspankki voi alkaa käyttää keräämäänsä dataa kansalaisten vapauksia vastaan. Malli tarjoaa täydelliset edellytykset kansalaisten massavalvontaan.

Yksityisyydensuojaa muita eurovaltioita perinteisesti painokkaammin alleviivanneen Saksan europarlamentaarikot ilmaisivat Panettalle huolensa siitä, että valuutta mahdollistaisi kansalaisten vakoilun. Panettan mukaan huolet ovat perusteettomia, mutta hänen ympäripyöreät argumenttinsa eivät onnistuneet vakuuttamaan digitaalisen tietoturvan asiantuntijoita.

Lue myös:

EKP:n Lagarde tahtoo digitaalisen keskuspankkivaluutan – kaikuja Neuvostoliitosta

Juutalainen keskuspankkiiri iloitsee: Valtiollisen digivaluutan avulla voidaan kontrolloida kansalaisten ostoksia

Juutalainen finanssielitisti: Ukrainan sota vauhdittaa siirtymää digitaaliseen keskuspankkivaluuttaan

Lähde: Kauppalehti

Christine Lagarde Digitaalinen valuutta Digitaalivaluutta Euroopan keskuspankki Euroopan unioni Fabio Panetta Juutalaiset ja raha Juutalaisomisteiset pankit Keskuspankit Keskuspankki Keskuspankkikapitalismi Keskuspankkivaluutta Kotimaa Massavalvonta Poliittiset viholliset Politiikka Raha Talous Tiedustelu Tiedustelupalvelut Vakoilu Valuutat Valvonta Valvontakapitalismi Valvontayhteiskunta Yhteiskunta Yksityisyydensuoja

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kimmo Leino

  Vastaa

  Näin se menee: ellet laula EU-doktaattorien lauluja; et voi ostaa edes ruokaa.

  Jo nyt rajoituksia käytetään; mm. tulostusvärien ostoa on rajoitettu halvimmista paikosta ”väärää informaatiota” jakavilta kansalaisilta.

  Pankkijärjestelmää on tuettu miljardeilla ja taas miljardeilla; mm. Suomen eläkejärjestelmän rahaa tähän on käytetty: Iltalehti 17.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”; YEL-rahastot taas lähtivät Saksaan Uniber-sotkujen muodossa.

  He 99 – 1042022 vp paketista löytyy mm. seuraavaa: Suomeen on luotava hätä-pankkijärjestelmä, koska kaikkien pankkien serverit ovat maan rajojen ulkopuolella. YEL-laki muutetaan niin, että nykyiset yrittäjät suoraan maksavat eläkkellä olevien yrittäjien eläkkeet; eli siis YEL-rahastot on julkisten asiakirjojen mukaan jo ”kadotettu”.

  Lehdistössä näistä asioista keskustelu on kieletty haltuunottamalla ”lehdistö” pääosin jo 2005 !

  Suomen hallituksen tilaama tutkimus: ”Media ja demokratia Suomessa / Kriittinen näkökulma.”

  ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” ”Tarkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö”.

  Suomen demokratiaa siis on suunnitelmallisesti ajettu alas 20 vuotta Suomen varallisuuden siirtämiseksi pankki-vakuutus-sektorille maanpetoksia tehden .

  Suomen eläkejärjestelmän ”hallintokulut” ovat 15 vuodessa nousseet 700 miljoonasta 2 miljardiin per vuosi ! Mistä maksamme näiden rahojen varastajille ? 

  Rikosilmoitus ”laista” 4442012 ja PL 118 §:stä on Kansalaistorilla julkisesti jätetty 25.5. 2021 ( Tokentube Kimmo Leino puhuu ).

  Suomen ”perustuslain” 118 § 3 momentti ( maanpetos ): Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  2011 siis Suomen eduskunta teki syytesuojan maanpetureille, koska jo silloin tiesi tulevan: Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9/2010 … valtaannetttiin WHO_:lle

  • A.T

   Vastaa

   ”Jo nyt rajoituksia käytetään; mm. tulostusvärien ostoa on rajoitettu halvimmista paikosta ”väärää informaatiota” jakavilta kansalaisilta.”

   Kertoisitko vähän tarkemmin tästä? Vähän uskomattomalta tuo vaikuttaa.

 • Näkymätön käsi

  Vastaa

  Digivaluutta tulee olemaan uusi työkalu ihmisen orjuuttamiseen. Kehitys kulkuhan on miekka,nälkä,raha, ja nyt data. Vanha testamentti opastaa miten nälällä orjuutetaan, uusi taas kertoo enemmänkin rahan vallasta. Mutta ei siitä enempää. Tekoäly ja sen hyödyntäminen siihen pohjautuu uusi valuutta. Näin asiat vain etenevät, tämä on osa markkinoiden mekanismia. Voiko syyllisiä etsiä, no aika vaikeaa jos itse on osa markkinaa. Kahleet on murrettu, jotkut yrittivät estellä. Peto pääsi irti

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tyrannia ja kontrolli etenee, digivaluuttaa ja digi-id:tä on lobattu vuosia ja kansalaisten aivopesu niiden suhteen sen kuin syvenee.

  Täydellisen valvonnan lisäksi tämä mahdollistaa sinun elämäsi huomattavan vaikeutumisen, jos satut olemaan poliittisesti ”ajatusrikollinen”, muun muassa tilien sulkemisen muodossa, varsinkin, kun tämmöisillä hankkeilla tähdätään käteisen rahan poistumiseen.

  Koronatyrannia oli vain kevyt esimerkki siitä, mitä on tulossa, jos kansalaiset eivät ihan oikeasti ala vastustamaan tätä EU-kommunismin hulluutta.

 • TT

  Vastaa

  Digitaalinen valuuttakone haistaa potentiaalisen natsin jo kaukaa ja laittaa tämän maksuvälinejäähylle. Jäähyltä pääsee pois vain kun lähettää digipankkiin videon, jossa ylistää neekereitä ja juutalaisia.

 • Käteinen säilytettävä

  Vastaa

  Ei hemmetti mitään pelkkää digivaluuttaa ja käteinen pois. Joka kertahan noi on vakuutelleet, että ei mitään sellaista ja tällaista ja sitten kuitenkin.

  Prkele halua mitään Orwellilaista dystopiaa vaikka onhan tää jo varsin pitkälle sitä nytkin.

  • Käteisessä on voimaa

   Vastaa

   Ei muuta kuin käteisellä maksamaan. Niin kauan kun automaateista nostetaan rahaa ja käteisellä maksetaan, setelit ovat kierrossa ja käteinen säilyy. Digiraha tulee vain jos me itse alamme käyttämään muovirahaa.

   Otto-maateista saa nostaa meksutta neljä kertaa kuussa 400e. Ja siitä määrästä jää hyvinkin yli. Joten käteiskassa karttuu joka kuukausi. Ja jos ne sulkee tilin, niin käteiskassalla pärjätään melko pitkään.

   …ja senhän ne tekee seuraavan lock-downin yhteydessä. Ne jotka eivät ota rokotteita niiden työpaikat jäädytetään samoin kuin pankkitilitkin.

   • Että näin

    Vastaa

    Niinhän se on aina mennyt, että pankit päättävät ja painostavat asiakkaitaan siirtymään entistä enemmän kortti/digipalveluun.
    Keneltäkään ei kysytä mitään tai informoida ketään kun muutetaan asioita esim. laskujen maksaminen tehdään ilmaiseksi kun se tapahtuu e‑laskun tai suoraveloituksen kautta, kassalla/maksuautomaatilla saat pulittaa jopa kymppejä käsittely-/palvelumaksua.
    Joten käteisen nostaminenkin voidaan pankkien päätöksellä laittaa maksulliseksi, jolloin taas saadaan osa porukkaa siirtymään korttimaksuun ts. valvonnan alle.
    Kuitenkin suuri osa joka käyttää käteistä on pienituloiset, korvausten varassa olevat, ei ole paljoa kuukaudessa nostettavaa automaatista ja sitäkin nostokertaa saa odottaa kunnes päältä on lähtenyt vuokrat yms. kulut.
    Ei ole kelagoldia tavallisella natiivilla käytössä saati hupirahaa kuukaudeksi ja normikulutkin joutuu ihan omasta pussista maksamaan täysimääräisenä.

 • Erityistason syrjitty pankkiasiakas

  Vastaa

  Kontrolli on päätavoite. Tilitietojen seuraaminen ja sulkeminen.

 • Minä

  Vastaa

  Kun luodaan väline, jota voidaan käyttää kansalaisten totaaliseen kontrollointiin, enemmin tai myöhemmin sitä käytetään siihen. Turha kuvitella, että lait suojaisivat, sillä ne voidaan muuttaa yön yli ja aamulla valtio kertoo, mitä saat ostaa ja mitä saat tehdä. Jos puhut poliittisesti epäkorrekteja, et ehkä saa ostaa mitään.

 • Nimetön

  Vastaa

  Jos vielä tulee jotain koronarajoituksia niin en varmasti noudata niitä. Enkä varmasti ota mitään pellerokotuksia. Haistakoon paskat

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Esitys on tällainen kokeilupallo. Nämä haluavat täyden kontrollin – ei pelkästään erimielisiin vaan kaikkiin yksilöihin ja valtioihin.

  Ennemmin ja myöhemmin nämä kaatavat euron ja dollarin sekä synnyttävät laman, josta ei ole ulospääsyä. Prosessi etenee ja lopulta tulee yksi valuutta ja yksi johtaja sekä täydellinen kontrolli kaikkiin ja kaikkeen. Välissä tai lopussa on ydinasein käytävä viimeinen maailmansota, jossa tarpeettomia tai erimielisiä valtioita (esim. Brics-maat?) halutaan hävittää ehdottoman lopullisesti. 

  Suomalaiset eivät halua poistua eurosta ja EU:sta ja muuttavat maansa kehitysmaaksi. Yli sata vuotta taloudellista kehitystä pyyhkäistään hetkessä pois. Ketään eikä varsinkaan näitä kiinnosta suomalaisten itku ja määkinä.

 • Observer

  Vastaa

  Trudea näytti Kanadan rekkaprotestien aikana, kuinka jo nykyisellä systeemillä saadaan kyykytettyä niitä, jotka eivät ole ihan yhtä liberaaleja kuin hän. Tarjoaahan nykysysteemikin jo valtavasti tietoa sitä kaipaaville ja kun tili jäädytetään niin se on siinä. Orwelliksi menee, ois kirveellä töitä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi