Juutalainen keskuspankkiiri iloitsee: Valtiollisen digivaluutan avulla voidaan kontrolloida kansalaisten ostoksia

Juutalainen Cunliffe pitää ostoskontrollia argumenttina digivaluuttojen puolesta.

Sionismi

Juutalainen keskuspankkijohtaja Jon Cunliffe.

Financial Times (FT) varoittaa, että keskuspankkien suunnitelmat uudenlaisen digitaalivaluutan käyttöönotosta voivat tuhota kansalaisten yksityisyydensuojaa ennennäkemättömällä tavalla. Britanniassa juutalainen keskuspankkiiri Jon Cunliffe on jo suoraan todennut, että digitaalivaluutta mahdollistaa kansalaisten suorittamien ostosten suoran kontrollin.

Euroopan keskuspankin (EKP) juutalainen johtaja Christine Lagarde ilmoitti 2020, että pankki on ryhtynyt tutkimaan digitaalisen valuutan käyttöönottoa. Asiantuntijat ovat kuitenkin huomauttaneet, että keskitetty digitaalivaluutta voi ”luoda voimakkaita uusia työkaluja kansalaisten kontrolloimiseksi sekä taloudelliseksi painostamiseksi”.

Digivaluuttaan siirtyneessä yhteiskunnassa pankkielitistit ja EU-virkamiehet voivat seurata ilman välikäsiä kaikkien kansalaisten rahaliikennettä, sillä käteisestä on luovuttu ja kaikki tilit on siirretty Euroopan keskuspankkiin. Tällöin keskuspankki voi alkaa käyttää keräämäänsä dataa kansalaisten vapauksia vastaan. Malli tarjoaisi täydelliset edellytykset kansalaisten massavalvontaan.

Kryptovaluutat vastaan valtiolliset digivaluutat

Yhdysvaltojen politiikkaa manipuloivaa BlackRock-yhtiötä johtava juutalainen finanssielitisti Larry Fink on toivonut julkisesti, että Ukrainan sota vauhdittaisi länsimaiden siirtymistä digitaaliseen valuuttaan.

Kannanotossaan Fink viittasi nimenomaisesti digitaalisiin keskuspankkivaluuttoihin eikä suosittuihin kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoiniin tai Moneroon. Keskuspankit ovat suhtautuneet torjuvasti Bitcoinin kaltaisiin itsenäisiin virtuaalivaluuttoihin juuri siksi, ettei valtiovalta ole kyennyt manipuloimaan niitä poliittisesti.

Siinä missä kryptovaluutat perustuvat hajautettuun teknologiaan, keskuspankkien digitaalivaluutta perustuu keskitettyyn viranomaisten ylläpitämään järjestelmään. Kryptovaluutoista esimerkiksi Monero pyrkii suojelemaan käyttäjien yksityisyyttä mahdollisimman tehokkaasti, kun taas keskuspankkivaluuttojen tärkein tehtävä on yksityisyydensuojan tuhoaminen.

Juutalaispankkiiri: Kontrolli on hyvä asia!

FT:n siteeraama Cunliffen kannanotto on noussut viime kuukausina julkisessa keskustelussa varoittavaksi esimerkiksi siitä, mihin digivaluutan käyttöönotto voi johtaa. Cunliffen mukaan digitaaliseen rahaan voidaan ohjelmoida kontrolleja, jotka mahdollistavat ”ei-toivottujen” ostosten estämisen.

Vanhemmat voivat ohjelmoida lastensa digilompakkoihin karkinostokontrolleja ja valtiollinen Isoveli voi puolestaan kontrolloida vanhempien lompakoita.

Cunliffe itse pitää ostoskontrollia argumenttina digivaluuttojen puolesta. Juutalaisen pankkiirin mukaan ei ole lainkaan ongelmallista, että vastaisuudessa joku muu voi päättää siitä, mitä kukin kansalainen saa rahoillaan tehdä.

Lähteet: Financial Times, The Jewish Chronicle

BlackRock Christine Lagarde Euroopan keskuspankki Finanssiala Jon Cunliffe Juutalainen etuoikeus Juutalaisomisteiset pankit Keskuspankit Keskuspankkikapitalismi Keskuspankkivaluutta Kryptovaluutat Larry Fink Pankit Pankkiirit Pankkitilit Poliittiset viholliset Ranskan juutalaisyhteisö Sionismi Talous Teknologia Tiedustelu Vakoilu Valvontakapitalismi Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • raivostunut kansalainen

  Vastaa

  Olisiko tulevaisuudessa mitenkään mahdollista että näiden paskiaisten ruumiillista koskemattomuutta voisi loukata jotenkin. Alkaa vituttamaan rajusti kun lukee näiden lierojen suunnitelmista, varsinkin kun he tekevät sen rohkeasti ja julkisesti. Onko tässä kiihottamispykälää sovellettava kommentti. Otan ja haen turvapaikan itärajan takaa siinä vaiheessa. EU, sen virkamiehet, keskuspankit, juutalaiset ja NATO, plus tietenkin suomen johtajat on kaikki jätettä.

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  John McAfee varoitti juuri tästä yhdessä puheessaan.

 • TT

  Vastaa

  Juutalaiset ovat vapauden vihollisia.

 • Kauko Hietanen

  Vastaa

  Taas askel lähemmäksi juutalaista maailmankommunismia Gospankki 2.0 muodossa. 

  https://www.encyclopedia.com/history/encyclopedias-almanacs-transcripts-and-maps/gosbank

 • Muistiongelmaisen koira

  Vastaa

  https://www.keski-uusimaa.fi/paikalliset/4764512

  ”Omainen pöyristyi: Keusoten kotihoidon sijaiset kieltäytyivät hoitamasta muistiongelmaisen asiakkaan koiraa, yksi teki salaa eläinsuojeluilmoituksen”

  https://www.keusote.fi/

 • Irmgard

  Vastaa

  Juuri kun sitä kuvittelee ettei Juutalaisten torakoiden saastaisista suista eikä sairaista mielistä voi enään sairaampia lausumia eikä ajatuksia oksentaa, niin taas joku näistä syöpäläisistä pulauttaa ilmoille jotain vielä entistäkin mielenvikaisempaa ja kieroutuneempaa. Tästä ongelmajätteestä pitäisi päästä eroon kokonaan ja lopullisesti.

 • Maalla on mukavaa

  Vastaa

  Noista paskiaisista ei päästä koskaan mutta onneksi ihmiset on heräämässä. Ja ne ketkä ei herää, ovat idiootteja eikä niitä tarvita. Kun juutalaisten ylivallasta ja rotujen sekoittamisesta koetti puhua ihmisille 25 vuotta sitten, pidettiin hulluna sekopää natsina niin onnekseni olen huomannut että jopa Iltapaskan kommenttiosiossa on herätty. Paljon porukkaa ketkä tajuaa meikäläisten kusetuksen ja sionismin pahuuden.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Joka kerta. Aina. Juutalainen.

  Juutalaiset ovat jo niin ylimielisiä, että he kertovat avoimesti siitä, kuinka he aikovat orjuuttaa valkoiset kansat. 

  Juutalaisille ei riitä rikastuminen valkoisten kansojen kustannuksella. Rikaskaan juutalainen ei lepää ennen kuin kaikki valkoiset ihmiset (paitsi juutalaisia nuolevat huorat) vajoavat kurjuuteen. Juutalaiset ovat tässä suhteessa ainutlaatuisia: he haluavat sekä rikastua että köyhdyttää. Rikkaus ei ole heille mitään, jos he eivät samassa näe heidän hallitsemiensa yhteiskuntien vajoavan kurjuuteen.

  En usko jumaltaruihin ja jeesuksiin, mutta jos helvetti on olemassa, nämä ihmiset ovat suoraan helvetistä. Ja sinne heidät on potkittava takaisin derivoimaan omaa tuskaansa, kun vapauden aika koittaa. Tämä maapallo ei kestä näitä ihmisiä. He ovat maapallon suurin uhka. 

  Heiltä olisi vietävä ydinaseet ja pronto.

  Oli miten oli, joka kerta, aina. Jos valkoista ihmistä lyödään, aina samat naamat, sama pirullinen naama suoraan helvetistä. Langetkoon heidän ylleen Harmageddon.

 • DigiSampo

  Vastaa

  Kuvitelkaa tilanne, missä hakkeri ryhmä lamauttaa digivaluutan, etenkin sieltä yläpäästä ja luo vapaa väylän tavis kansalaisille. Jopa siirtää eliitin digit pienituloisille. 1% omistaa enemmän, kuin loppu tellukksen väestä.
  Sekin aika voi koittaa.

 • juha II

  Vastaa

  Tässähän tämä on. Globlisti-kommunistien ja juutalaisten ikiaikainen märkääkin märempi uni, joka pitää sisällään kaikki häiriintyneiden ja sosiopaattisten persoonien perimmäisen halun. Kontrolloida ja hallita muita ihmisiä sekä suoraan rangaista kuin sähköiskuilla ”vääristä” valinnoista ja mielipiteistä, jotka ovat yhtä korkealla kuin pilvenpiirtäjät verrattuna ylirikkaiden pösöjen omista kieroon kasvaneista perversioista. Tämä merkitsee ettei ainoakaan selkärangallinen ole ravintopyramidin huipulla vaan päinvastoin sen pohjalla!

 • Taatto

  Vastaa

  Eräs Kiinan kaupan asiantuntija sanoi kiinalaisten olevan vielä etevämpiä kuin juutalaiset.
  Eli se todellinen ”uhka” tulee jatkossa luultavasti idästä, Voidaan poimia myös muita pahisryhmiä kuten Italian Mafia ja Venäjän silovikit. Samoin Balkanin gangsterit ja ISIS.
  Entäpä Väli- ja Etelä-Amerikan huumekartellit yksityiarmeijoineen tai koko Islamismi satoine miljoonine kannattajineen ?
  Kun tiedetään että juutalaisten konkreettisin vihollinen on arabimaailma, niin ei voi välttyä ajatukselta että nykyinen eurooppalainen juutalaisvastaisuus ajaa epäsuorasti muslimien asiaa. Historialliset stereotypiat saattavat kyllä voimaannuttaa mutta myös vääristää todellisuutta.

  • ValhallaX

   Vastaa

   Kaikella kunnioituksella, näin meitä hallitseva sionistisonta haluaa meidän ajattelevan.

   Jos meillä ei olisi juutalaista ylivaltaa maissamme, Kiina ei olisi mikään erikoisempi mahti, huumejengit teurastettaisiin nopeasti, arabit pitäisivät turpansa visusti kiinni ja neekerit olisivat visusti töissä Valkoisten Afrikassa ja hyvinvointi sen kuin lisääntyisi.

   Huumejengit, arabit, afgaanit, neekerit ja muu paskasakki lopettaisi elvistelyn ja alkaisi käyttätymään kauniisti, kun Eurooppa olisi eurooppalaisten käsissä ja Euroopalla olisi rajat. Nykyinen alennustila on vain ja ainoastaan juutalaisen ylivallan seurausta. Muu puhe on silkkaa hasbaraa ja maanpetturuutta.

   Yksi vihollinen, muu on harhautusta. Sionismi elää petoksen kautta, sionismissa ei ole totuutta, ei ole valhetta, on vain yksi kysymys: ”Onko se hyväksi juutalaisille?” Ja jos on, huumeet, väkivalta ja kurjuus tulee. Juutalainen ei välitä, päinvastoin, iloitsee kurjuudestamme. Ja swidun piste.

 • Alex Jones

  Vastaa

  https://genius.com/Bing-crosby-brother-can-you-spare-a-dime-lyrics

  ”They used to tell me I was building a dream
  And so I followed the mob
  When there was earth to plow or guns to bear
  I was always there, right on the job”

  ”Why don’t you remember? I’m your pal
  Say buddy, can you spare a dime?”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi