Puolalaiset palaavat Britanniasta takaisin kotimaahansa

Kasvava talous ja monikulttuurisesta väkivallasta vapaa kotimaa houkuttelee puolalaisia palaamaan takaisin.

Talous

flag, poland, sky

Puolan liityttyä vuonna 2004 Euroopan unioniin, moni puolalainen muutti Iso-Britanniaan saavuttaakseen paremman elämänlaadun, sillä siihen aikaan noin joka viides puolalainen oli maassaan työtön. Suurimmissa määrin puolalaisia oli briteissä noin 1,1 miljoonaa. Määrä on laskenut vuosien saatossa ja tilastojen mukaan vuonna 2016 maassa oli enää 900 000 puolalaista ja vuonna 2020 luku oli laskenut alle 700 000.

Syy ilmiöön on Britannian kasvavan monikulttuurisen väkivallan ja valtion pakottaman homopropagandan ohella se, että kyseisistä ilmiöistä vapaan Puolan talous kasvaa kohisten ja kotimaasta on näin tullut puolalaisille uusi mahdollisuuksien maa.

Puola onkin hiljalleen kuromassa kiinni varallisuuseroa Länsi-Euroopan maiden kanssa ja esimerkiksi maan bruttokansantuote asukasta kohden kasvoi vuoden 2019 ja 2022 välillä 73 prosentista 79 prosenttiin. Samalla myös köyhimpien veronmaksajien määrä supistui vuoden 2018 tilaston 8,5 miljoonan määrästä 5,3 miljoonaan 2021 tilaston mukaan.

Puolalaisilla ei olekaan enää syytä jäädä Britanniaan ja moni heistä onkin osoittanut tyytymättömyyttä maassa kasvavaa rikollisuutta, asumisen korkeaa hintaa ja toimimatonta terveydenhuoltoa kohtaan.

Lähteet: Remix (1, 2, 3)

Britannia Maahanmuutto Puola Rappiokulttuuri Rotu Talous Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Britannia on pikku usa, mennyt se ”rasismin vastustaminen” niin pitkälle, että antavat pakistanilaisten raiskata tuhansia omia lapsiaan tekemättä mitään.
  Mitäpä voi odottaa maalta joka paljoo vajaamielisiä pervoja kuninkaallisia.

 • Puolan kuraa

  Vastaa

  Hmm… Talous kasvaa kohisten mutta mitä se tuottaa?

  Ainakin autoteollisuuteen tuotetut Vartan akut, Kybin ja Sachksin iskarit sekä Bosh:in tulpat ja tuulilasin pyyhkimet ovat ihan pelkkää kuraa. Voi olla että Vartan hopea-akku joka on tehty Puolassa kestää kokonaisen kuukauden. Tai niiden ”tehdaskorjattu” laturi kestää puolikin vuotta.

  Luulen että puolalaisten rakennusteollisuuden kultamunat ovat näyttäneet taitonsa. Kun Puola yhdistyi Saksaan niin niitä rakennusmiehiä oli joka paikassa, olivathan ne halpoja. Mutta jo takuuajan aikana ne hävisivät kuin pieru saharaan ja remontit piti korjata hyvin monelta osin uudestaan. Sen jälkee ainakin Bayerissa ei puolalaiset ole remontteja tehneet.

  Niin että kotiin pitää palata jos ei kauppa enää ulkomailla käy. Itse vältän kaikkia tuotteita mitkä liittyvät Puolaan. En käytä ede DPD:tä koska se on ylivoimaisesit paskin kuriiri. Jopa Posti on parempi.

 • GLGL

  Vastaa

  On ollut kunnia tutustua noin kouralliseen puolalaisia, ja jokainen heistä on mainioita tyyppejä. Hyvä sekoitus slaavilaisuutta ja pragmatismia. Siltä pohjalta sitten ihmettelee, miksi Puola on edelleen selkeästi paaria-asemassa Euroopassa. Oletettavasti kansallinen identiteetti on vieläkin toki hakusessa, mutta en näkisi mitään estettä sille, että maasta tulisi edes kokonsa veroinen vaikuttaja Euroopassa. EU tuntuu edelleen halveksivan Puolaa (on käytännössä rasismia). 

  Suomen kannattaisi ehdottomasti laittaa painopistettä Puolan suuntaan, vaikka ovatkin nyt kovasti provokatiivisella laidalla, mutta sille on ymmärrettävät strategiset syynsä. Kvasi-slaavilainen linja Suomesta Kreikkaan voisi olla monella tapaa geopoliittisesti merkittävä runkolinja. PS, miten olisi?

  • Snif

   Vastaa

   On kokemuksia kyllä.
   Ei kiinnosta pulikit joka minulle näyttäytyy kuin hullut islamistit.
   Yksi noista pulikeista näytti mallia kun sukulainen pelasi biljardia niin yhtäkkiä ilman mitään syytä yksi tuollainen rotta iski tuopilla täysi päähän ja potki maassa silmäluut paskaksi niin että lääkärin piti koota naama uudestaan. Jos ei poliisi olisi ehtunyt tuota pukiia viedä, se oltaisiin hakattu veriseksi mössöksi, mutta sääli kun tuota ei saatu tehdä.

 • Jupi

  Vastaa

  eiköhän somalit lähde kans heti jos Somaliassa saa paremman elämän

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Kaikista maailmassa olevista kulttuurien kaatopaikoista Lontoo taitaa olla kaikkein pahin, siis pisimmälle kehittynyt kulttuurien kaatopaikka, josta kaikki kynnelle kykenevät normaalit ihmiset yrittävät päästä pois!

  • Snif

   Vastaa

   Normaali kyllä koitaa päästä mutiaisalueita pois, mutta pulikkeja en laske normaaleiksi ihmisiksi ikinä, se kun noilta kehittymättä.

 • TT

  Vastaa

  Länsi-Eurooppa tuhotaan matutuksella eli väestönvaihdolla sekä erityisesti valkoiselle väestölle suunnatulla ’woke’-mielenmyrkytyksellä. Vihreä Terrori vie valkoisilta viimeisenkin tulevaisuudenuskon. Britannia on erityisesti kunnostautunut vihreän aatteen ja ilmastouskonnon levittämisessä ja nyt siellä ajetaan läpi ”15 minuutin kaupunki”-projekteja. Hiilitase-ajattelun vastaisesti Englanti kuitenkin pyrkii asuttamaan matuja myös maaseudulle, joten saaren tuho tulee olemaan läpikotainen ja hirvittävä, mikäli ’establishment’ saa siellä tahtonsa läpi. Jokainen vähänkään järkevä lähtee saarelta pois.

  Itä-Euroopan tuhoksi on kaavailtu slaavien välisiä heimosotia, joihin sotketaan ainakin baltit ja suomalaiset. Puolasta pyritään tekemään seuraava Ukrainan tapainen sotatanner.

 • pajavasara

  Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  flag, poland, sky