Valtion pikkujoulusaldoa veronmaksajien pussista: Marinin bileet 22 500 euroa, verottajan yli 100 000 euroa!

Juhlien ajankohta tapahtui keskellä riitatilannetta, sillä Marin oli juuri uhonnut mediassa hallituksen saattavan jopa hajota.

Talous

Veronmaksajat ovat jälleen päässeet laittamaan rahojaan paremman väen shampanjoihin. Valtiolliset instanssit järjestivät pikkujouluja firman piikkiin vähän reippaammilla summilla. Firmana toimi tällä kertaa Suomen valtio eli veronmaksajat.

Marinin hallitus järjesti säätytalolla 6.12. pikkujoulut. Nämä kustansivat yhteensä 22 569,35 euroa. Juhlien ajankohta tapahtui keskellä riitatilannetta, sillä Marin oli juuri uhonnut mediassa hallituksen saattavan jopa hajota.

Verottaja järjesti juhlat moninkertaisella budjetilla. Verottajan bileet maksoivat 93 498 euroa. Tapahtumassa esiintyivät artistit Kasmir sekä Vilma Alina, joiden palkkioiden suuruuden verottaja salasi, vaikka se käytti siihen julkista rahaa.

Lähde: Iltalehti (1, 2)

Kotimaa Marinin hallitus Poliittiset viholliset Talous Veronmaksajat

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Otto

  Vastaa

  Itseäni kiinnostaa enemmän selvä korruptio ja varastelu. Ilta-Sanomissa oli juttu Teemu Selänteen Porkkalan huvilan sähkölaskuista, ja kuvituskuvasta käy hyvin ilmi kuinka valtavasta ja loisteliaasta kiinteistöstä on kyse. Se ostettiin RKP ikoni Elizabeth Rehniltä, joka astui aikoinaan politiikkaan konkurssin tehneenä Tupperware yrittäjänä, jolla oli työkyvytön mies, ja jälkikasvu, joka ei tule omillaan toimeen. Elizabeth on kehunut tehneensä Hornet hankinnan yhdessä Esko Ahon kanssa ohittamalla eduskunnan laittomasti, ja Kreikan tapauksesta tiedämme, että USA:n asekauppiaat lahjovat myös NATO maiden politikkoja noin neljän prosentin marginaalilla. Onko asialla yhteyttä, sitä en tiedä, mutta ilmeistä on, ettei Lissu ole voinut rakennuttaa tuota kiinteistöä silloisella ministerin palkallaan.

  • Topi

   Vastaa

   Varmasti Zyskowicz ja Zabludowicz olleet mukana junailemassa kauppoja. Silloin saa immuniteetin lakia kohtaan. Voit tehdä mitä vain (((heidän))) luvallaan ja sinua ei edes syytetä mistään, sillä (((he))) omistavat Suomen ja sen oikeuslaitoksen. Chaim ”Poju” Zabludowicz oli jo kauan sitten Euroopan sadan rikkaimman joukossa. Hän jatkoi siitä mistä isänsä aloitti eli asekaupasta.

 • TT

  Vastaa

  Pikkurahojahan nämä ovat verrattuna siihen, mitä huuhaa-koronassa tai sittemmin Putinin kaatotalkoissa on haaskattu. Rahat sentään jäävät Suomeen viinatehtaiden, ravintolayrittäjien, ohjelmatoimistojen ja niiden artistien taskuun. 

  Suomi osallistuu, paitsi omiin, myös muiden maiden korona- ja anti-Putin-talkoisiin, viimeksi hassattiin miljardeja Uniper-sekoilussa. Miljardi on pikkuraha, kun Marin kumppaneineen on liikkeellä. Niin kauan haaskataan, kun velkarahaa vielä saa. Jos oma mielikuvitus loppuu, niin tulee EU ja ”pakottaa” kaatamaan rahaa ties mihin älyttömyyksiin, ilmastouskontoon, pörssisähköön, Venäjän saartoon ja sen sellaisiin maan omien kansalaisten tarpeiden ja järkihintaisen ja turvallisen elämisen sijaan. Ainoastaan muualta tulleet ”kunniakansalaiset” saavat jotain ylimääräistä, jotta Suomi näyttäytyisi heille houkuttelevana maahanmuuttomaana. Suomihan tunnetusti kilpailee näiden ulkomaisten ”osaajien” saamisesta omille kaduilleen räyhäämään.

 • Hhh88

  Vastaa

  kyllä kai verottajallakin on oikeus järjestää työhyvvinvointi päiviä,työntekijää kohden 100€,isot firmat käyttää 200€ ja sen saa verohelpotuksiin,miksi verottajan työntekijät eivät saisi.msrinin tempausta saa kritisoida se on 200 kertainen normi työntekijän työhyvinvointipäivän budjettiin verrqttunq.

 • Morpheus

  Vastaa

  Pravdan Gallupin mukaan pääministeri on onnistunut tehtävässään erinomaisesti.

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009291944.htmlTode

  Kyllä tämä on niin menetetty maa. Tuhoon tuomittu.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Eliitti käy aina vain röyhkeämmäksi kun näkevät mitä aivopestäviä laumaorjia kansa on. Varmaan taas kansan kommentit ovat tasoa ”mitä se kellekään kuuluu miten vapaa ajallaan juhlii” ja puolustavat orjuuttajiaan.

 • GLGL

  Vastaa

  ”Tapahtumassa esiintyivät artistit Kasmir sekä Vilma Alina, joiden palkkioiden suuruuden verottaja salasi,”

  Esiintymiset olisi pitänyt kilpailuttaa. Halvempia ja jopa ilmaisia viihdyttäjiä olisi varmasti löytynyt. Näinköhän Marin kavereineen tilasivat omien suosikkiensa (sic) privaattikonsertin veronmaksajien piikkiin?

 • Pertti

  Vastaa

  TT on oikeassa.

  Marinin kuluttamia rahoja joihinkin bileisiin kauhistellaan, muttei sitten sitä, että Leopardeja lähetetään romutettavaksi. Dekadien suuruinen kustannusero! Tai, että ostetaan jenkeistä epäkuranttia hävittäjäkalustoa,. No Sannan bilekulut harmittaa enemmän kuplauunoa.

  Olen sitä mieltä, että olisi OK, että Sannalla olisi jopa avoin luottokortti, jolla voi vinguttaa bileitä ja aamiaisia, JOS hän hoitaisi maan asioita suomalaisten parhaaksi. Jopa oma 247 hovimestari olisi täysin hyväksyttävissä. Mutta pissikselle, joka kerää murusia wef:n pöydän alla, ei pidä antaa minkäänlaisia ”etuisuuksia”. Äänestetään vaaleissa demarit ulos ja sen jälkeen perustuslain pohjalta Marinin hallituksen toimien laillisuuden tarkastelu viisaiden lainoppineiden johdolla käyntiin! SML tai SKE kuponkiin (En suosittele PS:ää, koska valtaan päästyään he kääntävät taas takkinsa).

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Kiitos uutisen kuvituksesta, jossa Sanna Marin esiintyy riettaasti. Ei sovi pääministerin arvolle. Vie uskottavuutta Suomelta. Ehkäpä hänet kivitettäisiin jossain muussa maassa tuollaisesta.

  • Plääh

   Vastaa

   Onko tanssiminen mielestäsi syntiä?

   • Metsäkulman Murre

    Vastaa

    Marinin esiintyminen vähentää Suomen uskottavuutta ja voi johtaa suomalaisille vakaviin seurauksiin. Hänet voidaan tulkita heikoksi ja vähä-älyiseksi. Silloin esimerkiksi Venäjän kynnys ottaa Suomi ”takaisin” alenee. Sotien jälkeen vaaran vuosina presidenttinä oli Mannerheim, eikä mikään huoramaisesti esiintyvä tytönhupakko.

    • Plääh

     Vastaa

     Minusta siinä on vain kaunis nuori nainen vapaa-ajallaan. En ymmärrä, miksi joku paparazzikuva voisi vähentää yleensä edes Marinin uskottavuutta

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi