Kanada antaa kymmeniä miljardeja veronmaksajien rahaa intiaaneille hyvityksenä menneisyyden ”vääryyksistä”

Kyse ei edes ole mistään intiaaneihin kohdistuneiden kansanmurhien hyvittämisestä, vaan aiemmin saaduista "liian alhaisista" lapsilisistä.

Talous

Hallitus on päättänyt jakaa 40 miljardia Kanadan dollaria veronmaksajien rahaa hyvityksenä intiaanilapsille ja perheille, joita ”liian alhaiset” lapsilisät ovat väitetysti vahingoittaneet vuodesta 1991 nykypäivään.

Päälle 200 000 kyseisenä aikana kasvanutta intiaania tulee saamaan osansa historiallisen suuresta korvaussummasta.

”Historialliset epäoikeudenmukaisuudet vaativat historiallisia korvauksia. Mikään määrä rahaa ei peruuta koettuja vahinkoja,” ministeri Marc Miller kommentoi.

Kanadan intiaaneille on todennäköisesti jo maksettu, tai ollaan ennen pitkää maksamassa korvauksia esi-isiensä oikeista kärsimyksistä. Alhaisia lapsilisiä saaneiden valkoisten on turha kuvitellakaan saavansa koskaan mitään korvauksia minkään maan hallitukselta.

Lähde

Intiaanit Kanada Rotu Talous Ulkomaat Uutiset Veronmaksajat Verotus Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Intiaanimiesten itsemurhat ja itsetuho suurta. Natiivien osa heikko. Näkyy Suomessakin joissa suomalaismiesten itsetuho ja itsemurhat vaan pahenee. Toinen asia on että intiaanit eivät saa maitaan rahalla takaisin. Maaansa myyneitä ja rappiolla sekä intiaanit että suomalaiset.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Intiaanit ovat oikeasti kärsineet kansanmurhasta, sorrosta, mielipide- ym. vainosta, halveksunnasta, syrjinnästä ym. Joten en kadehdi, vaikka heille nyt korvausta maksetaankin.
  Liian vähän liian myöhään!

  • Jns. Man

   Vastaa

   Tuossa kerrottiin että vuodesta 1991 ja sen jälkeen syntyneet. Ei 30 vuotta sitten enää intiaaneja Kanadassa tai muualla syrjitty. Olivat saaneet nauttia jo vuosia ’positiivisen syrjinnän’ eduista.
   Olisi kiinnostavaa tietää mitä tarkoitetaan sillä että ’lapsilisiä maksettiin liian vähän’? Maksettiinko valkoisille ja muille roturyhmille sitten enemmän? Tuskin. Kyse on siitä että intiaaneille olisi pitänyt maksaa uusmarxilaisten mukaan.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Ilman valkoisia Kanadan alueella vallitsisi edelleen metsästäjä-keräilijäkulttuuri. Kanada ei ole velkaa intiaaneille, joiden tulisi olla kiitollisia saatuaan mahdollisuuden elää luku- ja kirjoitustaidon ja matematiikan tuntevassa kulttuurissa.

 • TT

  Vastaa

  Kanada on kommunistinen paskamaa, josta kuuluu vain huonoja uutisia. Mikä vaivaa maailman pohjoisimpia maita? Venäjä on kohta ainoa maa, jossa valkoiset voivat elää suhteellisen rauhassa ilman pelkoa kansanmurhasta. Putin blokkasi QR- koodin ja muun NWO-roskan Venäjällä. Siksikö maan kimppuun pitää käydä?

  • pzkw

   Vastaa

   Olet täysin oikeassa👍🏻

 • N.N.

  Vastaa

  Hyvä intiaaneille, että saivat jonkinlainen korvaus, mutta rahaa ei voi kuitenkaan korvata kaltoinkohtelun .

  Kansallismieliset ovat oikeastaan yhtenäinen kansanryhmää ja tietenkin heille pitäisi nyt anoa valtiolta korvausta kaikista heihin suunnatut pahat teot ja rangaistukset.

  Ja idässä on skisofreeninen valtio joka on ryöstänyt suomalaisilta maat ja mannut, lahdannut suomalaisia kymmeniä tuhansia ja tänäkin päivänä vainoaa rajojensa sisäpuolella suomensukuisit kansat ja rajojensa ulkopuolella uhkailee suomalaisia aivan niin kuin ennen vanhaan, että jos et kumarru edessäni piru sinua vie!

  On se petollinen naapuri, ja suomalaiset maksoi toisen aloittamasta sodasta vielä korvauksia!

  Maat takaisin, väärissä käsissä ovat. Ja takautuvia korvauksia!

  Ja Venäjän Suomesta hankittuja kiinteistöomistuksia luovutettava takaisin valtiolle.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Mamut tuhoaa aina natiivit. Oli ne sitten hyviä tai pahoja. Sama meillä käynnissä huonoilla ja pahoilla mamuilla.

 • juha II

  Vastaa

  Valkoisilla maksamista piisaa!

 • Salomon

  Vastaa

  HAHAHA Ja Anteeksi! Mutta! Mää en vaan voi olla kelaamatta, että tässäkin on joku koukku… Juutalaiskoukku! Muistakaa nyt, että se ruttoa levittävä rotu tunkeutuu kaikkeen, myös munineen

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Kasinorahojen jako intiaaneille USAssa . Heimoon kuuluvaksi katsottiin ne joiden toinen isovanhempi puhdas intiaani. Samaa settiä odotettavissa Kanadassa. Puhtaita intiaaneja niin vähän että jokaiselle voisi antaa miljoonan . Sekasikiöt ei tarvi mitään.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Nyt odotellaan, koska jokin taho vaatii sionisteilta korvauksia sim. Venäjän sionistisen (kommunistisen) kansanmurhan uhreille. Kyllä feinsteingoldmanzuckerberg-kassasta löytyy muutamia tuhansia miljardeja ihan tuosta vain.

  Sellaisen kun näen niin muutan asennettani. Ei kannata pidättää hengitystä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi