Suomen ulkoministeriö kaataa miljoonia veroeuroja kehitysmaihin – katso koko lista!

Luit oikein, juuri sinun maksamia veroja heitetään kankkulan kaivoon.

Talous

Ulkoministeriö laskee myös tyhjänpäiväisen homolobbauksen ”kehitysyhteistyöksi”, sillä kesäkuun ensimmäisenä päivänä ulkoministeriö päätti jo neljännen kerran myöntää miljoona euroa Global Equality Fundin (GEF) homolobbaushankkeeseen Afrikassa. 

Homolobbauksen lisäksi suomalainen veronmaksaja tekohengittää useaa eri Afrikan kriisivaltiota, kuten Somaliaa ja Etiopiaa.

Alla muutamia esimerkkejä uusista rahoituspäätöksistä:

Global Equality Fund (GEF); LHBTI-oikeuksien edistäminen erityisesti Afrikassa (4. lisämyöntö)
Kuvaus
Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen (ns. LHBTI-ihmisten) asema on useissa maissa haavoittuva, ja heihin kohdistuu monenlaista syrjintää. Suomi on tukenut Yhdysvaltain v. 2011 perustamaa Global Equality Fund ‑rahastoa vuodesta 2014 alkaen. Rahastotuen on todettu tukevan Suomen kehityspolitiikan tavoitteita ja vahvistavan LHBTI-ryhmiin kuuluvien henkilöiden ihmisoikeuksia kehittyvissä maissa. Rahastotuen kautta tuetaan myös kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumista LHBTI-ihmisten kohdalla. COVID-tilanne on vaikuttanut monen LHBTI-ihmisen tilanteeseen heikentävästi. Suomi katsoo perustelluksi jatkaa tukea myös vuonna 2021. Rahasto tukee ohjelmia, jotka edistävät LHBTI-ihmisten oikeuksia maailmanlaajuisesti. Rahastoa hallinnoi USA:n ulkoministeriö yhteistyössä kansalaisjärjestöverkoston ja rahoittajavaltioiden kanssa. Rahasto tukee kolmen seuraavan osa-alueen kautta kansalaisjärjestöjen työtä kentällä: kapasiteetin vahvistaminen ja tekninen tuki, nopean toiminnan apu ”Dignity for all”- rahaston kautta ja paikallisten kansalaisjärjestöjen tukeminen pienavustuksin. Suomen rahoitus ohjataan mm. ihmisoikeuksien universaalisuutta korostaville ja syrjimättömyyttä edistäville LHBTI hankkeille erityisesti Afrikan maissa (mm. Kenia, Uganda). Edunsaajina ovat paikalliset LHBTI-järjestöt ja ‑toimijat tuettavissa maissa. Tavoitteena on LHBTI-oikeuksien vahvistaminen, ko. ihmisten ja ryhmien yhteiskunnallinen voimaannuttaminen ja viranomaiskoulutus.
Rahoituspäätös 01.06.2021
1 000 000 €
Somalian opetussektorin kehittäminen
Suomi tukee hanketta 7,65 miljoonalla eurolla vuosina 2021–2024.
Rahoituspäätös 08.06.2021
7 650 000 €
Tuki maanhallinnan kehittämiseen Etiopiassa, toinen vaihe
Kuvaus
Hankkeen toteuttamista johtaa Etiopiassa maatalousministeriö. Tuki hankkeelle on 7,81 MEUR josta Suomen osuus on 7,1 MEUR. Hankkeelle haetaan implementaation kilpailutuksessa ja hankintapäätöksessä osana ollutta mahdollisuutta pidentää hanketta vuodella sekä ottaa käyttöön sille varattu 700,000 EUR optio.
Rahoituspäätös 07.05.2021
700 000 €

Kaikki ulkoministeriön rahoituspäätökset ovat julkisesti nähtävillä osoitteessa https://um.fi/kehitysyhteistyon-uusimmat-rahoituspaatokset.

Lähde: Ulkoministeriö

Afrikka Afrikkalaiset Homolobby Kehitysapu Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Somalia Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Veronmaksajat Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hyväuskoiset idiootit

  Vastaa

  On käsittämätöntä, miten sokeita ja hyväuskoisia suomalaiset ovat. Miljardeja hyödyttömään kehitysapuun esim Afganistan. Miljardeja matujen ylläpitoon täällä, jotka perseilevät ja vittuilevat. Ruokajonot kasvavat jne. Veroja korotetaan entisestään. Kun lisäksi vihervassurit säätävät taustalla miljardien lappaamista eu:n, läpi menee. Kun ei kiinnosta. Nyt ollaan metsätkin viemässä. No, taitaa tämä kansa ansaitakkin sen mitä tuleman pitää

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on kyllä härskiä touhua, mitä kummallisimpiin hankkeisiin lapataan veronmaksajien rahoja, eikä kukaan edes kysele mihin tarkoitukseen ne menevät. Esimerkkinä lukuisat somaliyhdistykset, jotka saavat katkeamatta nauttia ilmaisista rahoista.
  Ministereiden suomalasvastainen toiminta on todella vastenmielistä, oman maan väki ei heitä ole ikinä kiinnostanut. Kysykää vaikka Tytti Tuppuraiselta mitä mieltä hän on ”oma kansa ensin” ajattelusta.

 • Vapaamuurari hirteen

  Vastaa

  Haistakaa vapaamuurarit vitun pitkä vittu! Teidät pitäisi jokainen teloittaa niinkuin Aatu teki osalle teistä iljettävistä maa pettureista. Vitun rotat!

 • Itse tehty ongelma

  Vastaa

  Henkilökohtaisesti jo ‑70 luvulla ihmettelin ääneen miksi Suomen pitää antaa rahaa ihan toiselle mantereelle. Silloin opetushalituksesta asti tuli noottia että ”Suomi maksaa nyt sitä velkaa jonka itse sai sodan jälkeen”. En kuitenkaan muista että Suomi olisi saanut paljoakaan tukea Afrikasta.

  Sen sijaan muistan että Venäjän Tsaari lahjoitti pari saarta Kurileilta Suomelle kun Suomi itsenäistyi. Missähän ne saaret ovat nyt?

  Mutta mutta… Kuten Linkolan Penakin sanoi samoihin aikoihin: Jos joku manner/kansakunta ei tule omillaan toimeen, sitä ei tule auttaa. Ja tämän vihreän aatteen minä allekirjoitan täysin.

  Nyt ollaan tilanteessa jossa afrikkalaiset ja arabit katselevat älykännyköistä pornoa ja läntistä elämäntapaa ja vertaavat sitä omiin hiekkakenttiinsä. No, arabimaissa oli läntinen elintaso ‑70 luvulla. Sielä oli minihameet, korkokengät, väritelkkarit ja yliopistot kummallekkin sukupuolelle. Mutta kansa päästi hihhult valtaa ja ne tuhosi kaiken mikä siihen asti oli rakennettu. Ja palauttivat maat kivikaudelle. 

  Mutta että totuus on se, että me emme olisi tässä tilanteessa jos euroopan maat ja Suomi eivät olisi antaneet sinne rahaa ja kalustoa ‑70 luvulta lähtien. Afrikan väestön määrä olisi huomattavasti pienempi. Eikä meillä olisi tätä ongelmaa.

  Nyt jos eurooppaan otetaan miljoona onnenonkijaa vuodessa Afrikasta, niin se tuhoaa läntisen sivilisaation ja elintason koko euroopasta. Eikä se auta Afrikkaa lainkaan koska väetö kasvaa sielä kuusi [6] miljoonaa vuodessa. Ja mitäs muuta ne tekee kun valkoinen mies korjaa ja rakentaa ja antaa rahaa. Nehän vaan lisääntyy.

  Oletteko muuten huomanneet että kaikissa lääke‑, ruoka- tms avustusvideoissa on aina laihoja turpeamahaisia lapsia? Mutta kun katsoo niiden lasten vanhempia niin ne on poikkeuksetta hyvinsyöneitä. Ei ne ole aliravittuja. Kulttuuriin kun kuuluu että aikuiset syö ensin ja sitten lapset sen mitä jää yli.

 • Jaska

  Vastaa

  Ottakaa ylös kaikki nimet ja tahot jotta voimme laittaa heille laskut perään. Hulluus maksaa ja he maksakoon omastaan. Tavallisen penan 5€ veroa ei anneta kellekään.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Käsittämätöntä. Mitä tekee kansa asialle eli tälle taloutemme, kulttuurimme, rodun ja sivilisaation tuhoamiselle? Milloin ihmiset herää? Ei mitään. Ihmiset herää korkeintaan töihin ja kunhan sirkushuveja niin kaikki on hyvin. Ilmeisesti oikeasti kaiken tämän mädän systeemin pitää sortua ennenkuin jotain hyvää voidaan rakentaa raunioista.

 • E. Isomaa

  Vastaa

  Veroja ei oikein pääse välttämään Suomessa.
  Ruokakauppias kantaa 14 % arvonlisäveroa verottajalle ostamastasi leivästä, niin kuin leipuri ruokakauppaan myymistä tuotteistaan. Ei siis mikään ihme, jos halukkuus verojen maksamiseen hiipuu tällaisia uutisia lukiessa.

 • pää määrää

  Vastaa

  Asiassa ei ole mitään käsittämätöntä. Ulkoministeri on valittu tehtäväänsä ja hän päättää omien mieltymystensä mukaisesti.

 • sotatila

  Vastaa

  Eliitin esoteeriset symbolit. Huomatkaa miten samat symbolit, logot, käsimerkit toistuvat koko ajan kun rikollinen eliitti viestittelee toisilleen.

  Nyt on hyvä kirjoitus liittyen vaaleissa äänestämiseen, olla äänestämättä vaaleissa ja persujen puheenjohtaja vaaliin.

  Tässä lainaus kirjoituksesta:

  ”Olen jo aiemminkin todennut, että minä en usko nykymuotoiseen edustukselliseen demokratiaan, enkä sen takia äänestä edustuksellisen demokratian vaaleissa. Koska äänestäminen on aina tuki järjestelmälle, minä en tällä hetkellä näe äänestämistä järkevänä valintana. Toisaalta, äänestämällä annetaan aina oma valta jollekin toiselle. Minä en halua antaa valtaani yhdellekään poliitikolle, koska yksikään poliitikko ei nauti täysin varauksetonta luottamustani. Vielä vähemmän luottamustani nauttivat puolueet, jotka minun mielestä muistuttavat vähän turhan paljon rikollisjengejä.”

  Mutta äänestäminen on kansalaisvelvollisuus! 

  ”Ei ole. Kenelläkään ei ole velvollisuutta äänestää. Se on täysin vapaaehtoista. Moni on saatu omaksumaan tämä uskomus, mutta kenen etua se palvelee? Niin kauan kuin äänestysprosentti pysyy riittävän korkeana, ”Eliitti” saa pyörittää poliittista teatteriaan täysin vapaasti, eikä mikään muutu. ”Eliitille” on täysin yhdentekevää kuka voittaa vaalit, koska kaikki suuret puolueet ovat sen saman ”Eliitin” kontrollissa. Hallituspuolueet vaihtuvat vaaleista toiseen, mutta mikään ei muutu. Jostain syystä suomalaisten tuntuu olevan kovin vaikea nähdä tätä tosiasiaa.”

  https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2021/06/tiihosen-linja.html?m=1

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Eiköhän prosentin äänestysaktiivisuus riitä ihan yhtä hyvin.

 • Jones

  Vastaa

  Annetaanko rahaa myös juutalaisten pakolaisjärjestö HIAS:kselle? HIAS nimittäin auttaa siirtolaisia tulemaan Eurooppaan. Näin siirtolaisten matkat maksavat suomalaiset työläiset, jos valti antaa HIAS:kselle verorahoja.
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Suomessa näyttäisi olevan miehittäjähallinto, jota tiedotusmafia tukee ja saa kansan uskomaan, että verovarat käytetään järkeviin tarkoituksiin ja heidän itsensä hyväksi. Viime aikoine yhä useammat ovat heränneet petokseen. Kansainväliset järjestöt ja lobbaajat päättävät yhä useammin verovarojen käytöstä ja politiikan suunnasta. Kerran alkanut verenimentä ei koskaan vähene, vaan kiihtyy kohti loppua.

 • Late

  Vastaa

  Nytkö neekerit ei osaa enään homoilla ja transuilla enään ilman suomalaisten veronmaksajien rahoja

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi