Britannia painostaa ihmisiä koronatesteihin rahan voimalla

Rahalla lahjominen saattaa johtaa odottamattomiin lopputuloksiin.

Talous

Britannia painostaa kansalaisia koronatesteihin käyttämällä rahaa houkuttimena. Mikäli testatuilla todetaan korona, saa hän 500 punnan palkinnon. Suunnitelma maksaa arviolta 453 miljoonaa puntaa viikossa.

Käytännössä rahallinen apu saattaa johtaa odottamattomiin lopputuloksiin: Vähävaraiset saattavat tarkoituksella hankkia normaalin kausiflunssan tilastoissa tappaneen taudin saadakseen rahaa. Toisaalta koronan tahallinen levittäminen saattaa olla eliitin silmissä myös kampanjan positiivinen sivutuote.

Hallituksen tavoite on saada ihmiset yhä innokkaammin käymään testeissä, jotta heidät voidaan sulkea koteihinsa karanteeniin tulosten ollessa positiivisia. Moni lääkäri on arvostellut koronatestejä siitä, etteivät tulokset ole luotettavia. Koronaa on testeillä löydetty esimerkiksi Coca-Colasta sekä jäätelöstä.

Britanniassa on jo valmiiksi poliisivaltiomaiset koronalait. Vastikään mies tuomittiin koronalakien nojalla kuukaudeksi vankilaan naisystävänsä luona vierailun takia.

Lähde: Iltalehti

Britannia Koronavirus Lääketeollisuus Lahjonta Poliisivaltio Politiikka Talous Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Aika on täyttynyt

  Vastaa

  Oma äiti kuoli alle viikko sitten vanhusten palvelutalossa, sairasti pahaa muistisairautta ja oli joutunut pysyvästi vuoteeseen voimien kadottua ja siihen vielä tuli päälle keuhkokuume.
  Kuume joka vei äitini.
  Mutta kuume iski 2 vuorokautta sen jälkeen kun laitos oli rokottanut hoitajat ja hoidokit.

  En voi tehdä yhtään mitään, minulta on viety äiti ja oikeus pistää kärsimään ne jotka äitini tappoivat tuolla rokotteella.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Otan osaa. Ettekö olisi voinut sanoa palvelutaloon, että äitiäsi ei rokoteta? Jos siis oli jonkinlainen hoitotahto olemassa…

  • juha.

   Vastaa

   Lämmin osanottoni. Olen itsekin ajatellut asiaa kuinka helvetillistä olisi, jos äitini olisi ollut nyt korona aikana vanhainkodissa eikä ennen (onneksi) sitä.

   Koko tämä korona puliveiraus voidaan laskea yhdeksi suurimmista rikokseksi ihmiskuntaa vastaan. Vaikka käytin sanaa ”puliveiraus” en kiistä koronan olemassaoloa, mutta esen väärinkäyttö on anteeksiantamatonta tältä mädättyneeltä maailmalta, jossa itseb YK:kin irvokkaasti mukana!.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi