Kukkavirta-kulkue jälleen elokuussa Turussa

Partisaani tiedottaa tapahtumasta lisää sitä mukaa kun tiedotettavaa tulee.

Aktivismi

Turussa järjestetään jälleen elokuussa perinteinen Kukkavirta 188 ‑kulkue. Kulkue muistaa vuonna 2017 tapahtuneen monikulttuurisen terrori-iskun uhreja.

Tapahtuma kokoontuu Turun Puutorilla elokuun 19. päivä kello 12:00. Puutorilta lähtee kulkue Aurajoen varrelle, missä pidetään puheita sekä lasketaan kukkia jokeen.

Abderrahman Bouanane Aktivismi Kotimaa Kukkavirta Monikulttuurinen väkivalta Turku Turun terrori-isku 2017

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kalle

  Vastaa

  Tulisikohan tuo Antti Lindman sinne juhlapuhujaksi, koska meriitit ovat ainakin oikeat. Tiiviit yhteydet äärioikeistolaisiin natsi-liikkeisiin. No vitsi vitsinä. Minusta se kukkavirta-tapahtuma on hieno tapa muistaa terroristin uhreja ja eipä siinä Junnilan puheessakaan aikoinaan ollut mitään vikaa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Junnilan puheissa ei ole mitään vikaa. Ns. natsisympatioissa ei ole mitään vikaa. Äärioikeistolaisuudessa ei ole mitään vikaa.

  Nykyinen Juutalaisen Ylivallan huoraeliitti vainoaa ns. äärioikeistolaisuutta vain sen takia, että nämä huorat saavat palkinnoksi virkoja, poliittista valtaa ja narsisteille näkyvyyttä.

  Tämä ns. eliitti valehtelee kaikesta ja kaiken aikaa. Heidän ”sananvapautensa” on loputonta sensuuria ja brutaalia diktatuuria. He, jotka eniten puhuvat sananvapaudesta, vähiten sitä suojelevat.

  Ns. oikeisto on jo vuosikymmeniä vähitellen antanut periksi kaikessa ja lopputulos nähdään.

  Tämän vihollisen eli Juutalaisen Ylivallan ja heidän huoriensa kanssa ei voi olla dialogia, meillä, oikeilla ihmisillä ei ole mitään yhteistä heidän kanssaan. Tämä eliitti on oikean vapauden ja oikean sananvapauden antiteesi.

  Tämä eliitti palvelee polvillaan Absoluuttista Pahaa.

  He tulevat saamaan, mitä he tilaavat. Ja he löytävät edestään sen, minkä he taakseen jättävät. Ja niin on hyvä. Swidu.

 • Con Spirito

  Vastaa

  2017 tai 2018 olimme tuolla. On kyllä jännä miten islamilaisen terrorismin vastainen ajatus on suvaitsevaiston mielestä ”rasismia” ja väärin. Itsenäisyyspäivän 612-marssikin on nazzismia. Kaikki, missä ei turpa auki rääytä BLM:ää tai jotakin muuta aakkosvammaa, on kiellettävä vähintäänkin lailla. Aikamoista. Isänmaallisuus on uhrattava islamin ja EU-kommunismin alttarilla. Suomalainen mies, nainen ja lapset – perhe – on radikaalia äärioikeistolaisuutta näiden sekopäiden mielestä. Itseasiassa niiden mielestä ei saa edes sanoa ”mies” tai ”nainen”… Eiköhän tämä kerro tuosta porukasta kaiken tarpeellisen.

  Mitä muita uhkia ydinperheen lisäksi Suomella on nyt 2023? Ollaanko Venäjän suhteen oltu ”liian sinisilmäisiä”? Ollaanko muiden maahantunkeutujien kanssa oltu liian sinisilmäisiä? Minun mielestäni venäläinen ei ole suurin uhkamme eikä de facto tällä hetkellä suurin ongelmiemme aiheuttaja. Onko Suomi ollut liian sinisilmäinen USA:n tai Israelin suhteen? Eihän tuollaisia kysymyksiä sovi esittää… Sovitaan, että kaikki on Putinin vika – sekin, jos USA on pakotettu tekemään pahojaan. Loput pannaan sitten ilmastohädän piikkiin, jonka senkin takaa taatusti löytyy Kreml, kunhan vain tarpeeksi kaivellaan.

  • Ryssästäsaapuhuavainhammastapurren

   Vastaa

   Ukranalaisten kanssa ollaan oltu liian sinisilmäisiä

  • JFK

   Vastaa

   ” Itsenäisyyspäivän 612-marssikin on nazzismia.”

   …mutta se EI ole median mielestä nazzismia, jos pääministeri (marin) osallistuu natsikenraalin hautajaisiin. Ne vihervasemmistolaiset kaksoisstandardit.…
   Miksi kukaan ei haastanut mediaa tuosta?

 • Suomiboy

  Vastaa

  Toivottavasti antifa, vasemmisto ja muut terroristien ymmärtäjät ja tukijat tajuaisivat edes tällä kertaa pysyä pois häiritsemästä. Vaikea ymmärtää miten joku voi vihata omaa maataan ja kansaa kuten nämä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi